Şimdi Ara

sevgilimden ayrildim beyler ciddi yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atamazsın. acısını çekicen. sonra yeni girlfriend yapican unutursun.

dinle

http://tunein.com/radio/Enjoy-Station-s54491/
  • ^beetlejuice kullanıcısına yanıt
    Kusmedik kardeaim.yaz tatili dolayisiyla ayri sehirlerdeydik ve bu bana 'bunlari yazdigim icin belki cok pisman olacam ama bence biz arkadas kalmaliyiz sana cok deger veriyprum ve boyle uzak iliskilerin sonu hep kotu bitiyor senle kotu olmak istemiyorum' dedi bende sen bilirsin dedim bilmiyorum yanlismi ettim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm Nickleri Almışsınız T kullanıcısına yanıt
    Yanlıs falan etmedin kendisi bilir mesaj gfalan atayım deme bırak unutursun merak etme
    Kac ay olmuştu birde

• ^beetlejuice kullanıcısına yanıt
    Henuz iki ay ama alismistim hic kavgamiz falan olmamisti

• Tüm Nickleri Almışsınız T kullanıcısına yanıt
    Forumda 7 yıllık ilişkisini bitirenler vardı takma unutursun :)

• İnşallah kardesim valla allah kolaylik versin birini unutmak cok zor

• Kardeş B'nde ayrıldım ve çok pişman oldum geri döndüğümde haklı olarak ezip geçti bilmem nasıl atlatırım iki buçuk yıllık ilişkim bitti ve acayip koydu bana

• 3 dk oldu hemen dertlendin kederlendin

• 3 dk olmasina gerek yok mesaj geldigi an basimdan asagi kaynar sular dokuldu zaten kardes

• Boşver kanka sana kız mı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film izle,gez dolaş sahile filan. Bir kaç belgesel izle,ingilizce (yabancı dil) de çalışabilirsin.Bunları seni rahatlatacak şeylerdir.
  • 2 ay nedir ya bırak gitsin bende bi kaç sene sandım

• bende yeni ayrıldım ondan ayrıldıktan sonra neler kazandıgını bir düşün ve asla eski anıları düşünme şoyle olsaydı böyle olsaydı deme kendine biraz zaman tanı gececektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tüm Nickleri Almışsınız

Kusmedik kardeaim.yaz tatili dolayisiyla ayri sehirlerdeydik ve bu bana 'bunlari yazdigim icin belki cok pisman olacam ama bence biz arkadas kalmaliyiz sana cok deger veriyprum ve boyle uzak iliskilerin sonu hep kotu bitiyor senle kotu olmak istemiyorum' dedi bende sen bilirsin dedim bilmiyorum yanlismi ettim acaba

Unutursun be dostum nasıl unutacağım diye takma kafana.Ayrıca kız biraz doğru söylemiş uzak ilişkilerin çoğu sıkıntılı bitiyor.Ama arkadaş kalma bana sorarsan.
  • etkili çözüm ne len, hafifledim ne? baş ağrısı mı bu olum zornonu aç keyiflen, al arkadaşlarını yanına gez dolaş. millet yardırıyor yardımcı olmak adına, sen de çabalayacaksın. ki iş sende bitiyor gidene yol vericen hacıııı
  • Arkadaslar disarda bunu anlatacak kimsem olmadigi icin olay aninda konu acmistim ve gercekten rahatladim siz gercekten iyi insanlarsiniz gerek buraya yazanlardan gerekse mesaj atanlarda a.r.o

• Boşuna zorno felan izleme boşaldıktan sonra mevcut moralin artık 0 dan eksilere iner iyice depresyona bağlarsın , zorno ileyeceksen izledikten sonra akşama kadar uyu veya otur dizi film oyun kaptır sana burdan başka onerı de bulunamayız .2-3 aya geçer ilk 2 hafta sıkıntılı geçer sonra bi süre de acaba geri döner mi felan düşünceleri 2-3 ay dada kafandan tamamen silmiş olursun.
  • ayrıldıktan 3 dk sonra gelip buraya konu açıyosan bundan pek de farklı olmaması lazım durumun

sevgilimden ayrildim beyler ciddi yardim
  • arkadaşım bu ayın 9 unda 2 yıllık sözlümden ayrıldım kasımda nişanımız olacaktı unutuyorsun be kardeşim gerçekten ama şöyle birşey var şuan hayatında başka kız istiyormusun diye sorarsan asla ama asla şuan cidi düşünecek bir kız istemiyorum eglenecek bir kızda buldum onunla takılıyorum şuan kardeşim ben 2 yıllık ilişkimde sözlüydük unuttum diyorum sen daha 2 aylık ilişkinmiş hatırlamaman lazım bile kardeşim eger degmeyecek bir kız içinse kendini üzmeye degmez
  • O boşluk 1 ay sonra geçer merak etme. :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.