Şimdi Ara

Sevgilime iphone 4s aldim hata mi yaptim ? SS EKLENDİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
2
Favori
7.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: At Yanağı

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Su nickini hep yanlış okuyorum nerden bulduysan böyle nicki.İliskiniz ciddiyse iyi ermişsin 4s almakla ılerde evleneceksin nede olsa böylelikle ailesine ne kadar ciddi oldugunu göstermiş oldun

Nasil okuyorsun

Söylersem ban yerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdiden böyleysen ilerisini bilemem...
  • en büyük hata.....
  • karşılığında ne aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreadx

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Ayı

quote:

Orijinalden alıntı: dreadx

quote:

quote:

quote:

bi kız için ıphone almasını biliyon da yardım kuruluşlarına ne yapıyon?

Ne alaka la

ne mi alaka? diyorum sevgilinin ıphone'u olunca ingiliz kraliçesi olmuyor ama senin yapacağın küçük bir yardım senin gibilerin cebinden düşse anlamayacakları ufak bi para ufacık: 5 lira gibi bişey
    afrika'da bir aç çocuğun tam bir günlük ihtiyacı

not: buna da ne alaka deme

kendi ülkemizle ilgili olsa desteklerdim, ama afrika ne alaka ? ne alaka???
    türkiyede insanlar fakirlikten sokakta banklarda yatarken elin afrikasına ne yardımından bahsediyorsun sen? bill gatesmisin arkadaşım 68 zibilyondolar servetin mi var ?

beynini aldırmış gibi konuşma bizim sokak insanına zekat sadaka veriliyor + çöp topluyolar veya dileniyolar
    afrikada ne yapılıyor somalide ne oluyor hiç bişey bilmiyorsun cahilliğin ve egonu sakla bari

tek kendini düşünme gerektiği yerde sokak köpeklerini düşüneceksin gerektiği yerde düşman askerini biz Türk'üz ceddimizden böyle öğrendik biz böyle yaşamaya alışmışız yardımsever bi şekilde
    Tüm dünyanın imdadına yetişmiş bir milletin torunu olarak dünyada sadece bizler yaşamıyoruz.

orada ölen küçücük bebeklerin maması yok.sen el bebek gül bebek oyuncaklarınla büyürken onlar çamurlu
    suda yıkanıp hepsi küçük hastalıklardan ölüyor.

Bilgin varsa konuş yoksa sus

birincisi ben el bebek gül bebek oyuncaklarımla falan büyümedim. benim annemle babam ayrı annemde benim yanımda değildi anneannem yetiştirdi 3 yaşımdan beri. bollukta büyümedfim birşeyi bilmeden konuşma.
    ikincisi ego dediğin şey milliyetçilik banane afrikalısından benim ülkemdekiler açken
    kendimi falan düşündüğüm yok KENDİ MİLLETİMİ DÜŞÜNÜYORUM
    YARDIMCI OLACAKSAN KENDİ İNSANINA YARDIMCI OL ELİN AFRİKALISINA DEĞİL ÇOK BOLLUK İÇİNDE OLSAK AFRİKAYA NEDEN YARDIM ETMEYELİM
    SEN UFACIK BEYNİNLE BANA BİLGİN VARSA KONUŞ YOKSA SUS DİYORSUN AMA KENDİ MİLLETİNİN FARKINDA DEĞİLSİN.

osmanlı 3 kıtaya hükmetmiş zamanında çok zengin olmuş bir devlettir ozaman yardım etmiş olabiliriz şimdi 3 kıtaya hükmedip altın içindemi yüzüyoruz ? kendini kandırma
    ülkemdeki insanlar nezaman sefaletten çıkar OZAMAN BAŞKA ÜLKELERE YARDIM EDERİM !

ekleme biz mi diyoruz onlara sürekli üreyin yokluk içinde üremekten başka birşey bilmiyorlar ondan sonra sürekli para yardımı yiyecek yardımı yapılıyor üremeyi durdurup kendilerine bakacaklarına sürekli üreyip bebekleri öldürüyorlar bizmi diyoruz sürekli üreyin diye bana beyinsiz diyene bak

ben sana bollukta büyüdün demedim sakın bana fakirlikten asla ve asla bahsetme tamam asla
    fakirlik nedir bilseydin en basitinden bir bebeğin süte olan ihtiyacını,bilseydin o zaman sen de
    humanist olurdun insan ayırt etmeden

diyosun ki ''OSMANLI ÜÇ KITAYA HAKİMKEN YARDIM ETMİŞ OLABİLİR'' tarihi sadece savaşlarla değil anılarla
    yaşanmış hikayelerle öğrenmelisin osmanlı kurulurken de yükselirken de batarken de hatta ve hatta
    herşeyin bittiği an dedelerimiz Kurtuluş Savaşı'nda düşman askerinin yaşaması için çok büyük feda-
    karlıklar yapmışlar o zaman da kahvaltı ince bir dilim ekmek bir de zeytin!! ama paylaşmayı bilmiş
    BANANE!? dememişler sayısız en az bu kadar fedakarlık yaşanmışları bilseydin (o yüzden bilgisiz dedim)

gelelim milliyetçiliğine ben koyu ülkücüydüm şimdi PARTİ TUTMUYORUM sadece milliyetçi bir efe torunuyum
    milliyetçi adam ölen bebekten banane demez bi TÜRK bunu demez bu biline..bir diğeri ülkem zenginleşsin
    safsatası, Türkiye 2012 yılında imf ye borcu 1.7 milyar dolar(2013 te bitiyor)üstelik Türkiye 5 milyon dolar
    HARÇLIK verdi.Ülkendeki sefalet işsizlik değil kimse iş beğenmiyor kendini geliştirmiyor sonra iş yok.Yavaş yavaş alt yapı oluşuyor almanyaya gidenler şimdi deli gibi dönmek istiyor.Türkiye eski Türkiye değil çok güçlendik ekonomi gelişti.Şimdi yardım etcen mi? şimdi hangi bahanen var bencil egoist söyle hadi evinde
    aş mı yok gel ben veriyim ekmek mi bulamıyon bissürü eleman aranıyor yazısı var git çalış bana sefilim deme evin mi yok sosyal hizmet buluyor sokakta yatanlar vardı burda hepsinin yuvası var şimdi

De başka hangi bahanen var ölen bebeklere yardım ETMEMEK için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

Fakirliğin alemi yok.Alacaksın tabii.

ben 18 yaşında velet bir cebimde sgs2 diğer cebimde iphone 4 taşıyorum.

sgs3 ve new ipad şimdilik babamda.ama onlarıda alacam yakında

Sevgilime iphone 4s aldim hata mi yaptim ? SS EKLENDİ

bence ipohone+bb 9900 daha iyi oluyor ikili olarak yinede ikiside güzel ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

karşılığında ne aldın?

Sence

• ağır csb kardeş
  • o senle ayrıldığı veya kustuğunuz zaman o telı napar sence ?
  • Çok gereksiz.Yanlış yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

ağır csb kardeş

La en sonunda kizla elinde telefonu cekip foto koycam arkadas hala csb diyolar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

3 yillik iliskimiz var, aileler biliyor. Dogum gununde 4s aldim hata mi yaptim?

3 yilllik evliyim esime yeni iphone 4 aldim

yarin birgün 10 milyarlik Vertu isterse sasirma

• iyi halt ettin.daha o kızı ne çikolata,ne parfüm, ne de pırlanta keser.araba isterse görürsün anyayı konyayı

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

quote:

İstemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

iyi halt ettin.daha o kızı ne çikolata,ne parfüm, ne de pırlanta keser.araba isterse görürsün anyayı konyayı

gazetelerin verdiği kalemi hediye edince bile hala mutlu olabiliyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

quote:

İstemez

Yok abi kadin milleti az'a kanaat eder görünürler ama aslinda doyumsuzlardir.

• Sırf bu soruyu sormak için şifremi unuttum dedim,maile girdim,şifreyi bekledim,hesaba giriş yaptım

"Ciddi düşünüyoruz" demişsin bu nasıl oluyor bunu merak ettim
  • Ben bu paraya Pasaport Kayıtlı cihaz aldığın için hata yaptığını düşünüyorum yazık olmuş.
  • Hata yapıp yapmadığını en iyi kendin anlarsın. Ama belli ki taksitle almışsın bence yapmamalıydın. Yine de hayırlı olsun umarım mutluluğunuz daim olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble1

Ben bu paraya Pasaport Kayıtlı cihaz aldığın için hata yaptığını düşünüyorum yazık olmuş.

Kampanya falan yoktu hocam aldigimda 1799 liralardaydi magazada satilanlar o yuzden aldim pasaport kayitli

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.