Şimdi Ara

Sevgilime iphone 4s aldim hata mi yaptim ? SS EKLENDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
2
Favori
7.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: modifix06

Hata yaptın. Nişan takmadan kesinlikle milyarlarca lira harcama kıza. Benim 3 yıldanda uzundu , her şeyide yaşamıştık.. Kimse bizim ayrılacagımızı tahmin bile edemezdi. Ama günün birinde senden sogudum diyip hayatmdan gidince anladım . Degmiyo. Nişan felan yoksa hiç bulaşma ...

Edit: adam trolmuş. Ciddi ciddi yazdım bende .. neyse saglık olsun

Ben nişanı taktım yine almıyorum hiçbir şey. En son bi Iphone kabı almıştım ama çok zaman oldu. Hatta arabanın kapısını sert kapıyor diye çok bağırıyorum.

• yarin seni terkeder giderse ki bu kiz seni kesin aldatir o zaman yanarsin iste bu telefonu aldigina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Hata yaptın. Nişan takmadan kesinlikle milyarlarca lira harcama kıza. Benim 3 yıldanda uzundu , her şeyide yaşamıştık.. Kimse bizim ayrılacagımızı tahmin bile edemezdi. Ama günün birinde senden sogudum diyip hayatmdan gidince anladım . Degmiyo. Nişan felan yoksa hiç bulaşma ...

Edit: adam trolmuş. Ciddi ciddi yazdım bende .. neyse saglık olsun

Ben nişanı taktım yine almıyorum hiçbir şey. En son bi Iphone kabı almıştım ama çok zaman oldu. Hatta arabanın kapısını sert kapıyor diye çok bağırıyorum.

cok hos. Sen dogru kadnla nisanlanmssin

• quote:

Orijinalden alıntı: Seraphine

Bu tarz şeyler aranızdaki ilişkiyi zedeler. Duygusallığı bozar. Tamam çok zengin olursun , her zaman pahalı hediyeler alırsın amenna fakat öğrenci olduğunu ve zengin olmadığını söylüyorsun. İlerde '' keşke yapmasaydım ulan '' diyeceğiniz şeyler yapmayın arkadaşım. Ayrıca üç yıllık sevgilim diyorsun fakat sen kaç yaşındasın peki ben bunu merak ettim.

23 yaşındayım hocam. Allah korusun ayrılsak bile en son üzüleceğim şey telefondur
  • Ödme satıcıya gönderilmiştir yazısını güzel oturtamamışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkinEGE

Ödme satıcıya gönderilmiştir yazısını güzel oturtamamışın.

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Yanağı

Zenginlikten almadim ogrenciyim zaten. Sadece ihtiyaci vardi 500-600 lira verecegime iyi bisey alip uzun sure kullansin diye aldim

Hocam yanlış anlama ama anası babası yokmu bu kızın? Ben sevgilime iphone alsam beni bir güzel benzetir!
  • quote:

quote:

Bu tarz şeyler aranızdaki ilişkiyi zedeler. Duygusallığı bozar. Tamam çok zengin olursun , her zaman pahalı hediyeler alırsın amenna fakat öğrenci olduğunu ve zengin olmadığını söylüyorsun. İlerde '' keşke yapmasaydım ulan '' diyeceğiniz şeyler yapmayın arkadaşım. Ayrıca üç yıllık sevgilim diyorsun fakat sen kaç yaşındasın peki ben bunu merak ettim.

23 yaşındayım hocam. Allah korusun ayrılsak bile en son üzüleceğim şey telefondur

Üzülürsün dediğim şey zaten telefon değil dostum. Zaten aldıktan sonra üzüleceksen hiç tavsiye vermeyelim daha iyi sana burada fakat bitmez denilen şeyler bitebiliyor ve biz erkekler üzülüyoruz.

• 3 yillik iliskin var ve hediye aldigin icin yanlis yaptigini dusunuyosun? Kizda problemyok arkadasim problem sende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Birader ayrildiginiz zaman uzulecegin en son sey telefon ise, neden buraya konu aciyorsun " hatami yaptim? " diye ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanstar

quote:

Zenginlikten almadim ogrenciyim zaten. Sadece ihtiyaci vardi 500-600 lira verecegime iyi bisey alip uzun sure kullansin diye aldim

Hocam yanlış anlama ama anası babası yokmu bu kızın? Ben sevgilime iphone alsam beni bir güzel benzetir!

anasıda var babasıda, anasıylada tanışıyoruz babasıylada o yüzden böyle bir hediyeyi alabiliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

anasıda var babasıda, anasıylada tanışıyoruz babasıylada o yüzden böyle bir hediyeyi alabiliyorum.

onu demiyorum dostum. kızın böyle bişeyi bence kabul etmemesi lazım. mesela biz yemeğe çıkınca bana kendi hesabını ASLA ÖDETTİRMEZ. onun yetiştirilme tarzına göre bu saygısızlık. kendini aşağılanmış hissediyor. fakat ben yemeğe çıkartırsam ancak o zaman ödüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

onu demiyorum dostum. kızın böyle bişeyi bence kabul etmemesi lazım. mesela biz yemeğe çıkınca bana kendi hesabını ASLA ÖDETTİRMEZ. onun yetiştirilme tarzına göre bu saygısızlık. kendini aşağılanmış hissediyor. fakat ben yemeğe çıkartırsam ancak o zaman ödüyorum.

Hediye kabul etmenin neresi saygisizlik

• kimsede demiyoki aga 19 Ağustos 2012 kayıt tarihi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

kimsede demiyoki aga 19 Ağustos 2012 kayıt tarihi nedir

çünkü herkes Allah'ın verdiği nimetleri (beyin, zeka, düşünce) kullanmayı becermiş
    mesaj atmak için illa eski üye mi olmalıydım
  • kaç yıllık elim var daha krem alamadım
  • quote:

quote:

çünkü herkes Allah'ın verdiği nimetleri (beyin, zeka, düşünce) kullanmayı becermiş

Birgün seni terketip gider ve telefonu vermezse ne yapacak sın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

quote:

quote:

Birgün seni terketip gider ve telefonu vermezse ne yapacak sın ?

her şey para değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunbright

kaç yıllık elim var daha krem alamadım

• güldürdün gece gece la olm madem pişman olacan içine kurt düşecek niye alıyon. kıza vermediysen daha sakın verme bence. kendin kullan eski telefonunu da sat git bi saat falan al kalan parayı da sinemada orda burda yiyin senin için daha hayırlı olur bence. eğlencene bak nişanlanmadan nikahlanmadan elin kızlarına pahalı hediyeler alma.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.