Şimdi Ara

Sevgilimin ailesi beni gizliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Hocam yaş önemli değil okuduğuna değecekse her yaşa kadar okunmalı . Değmeyecekse de bu devirde okunmamalı diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz hariç herkes avrat bulmuş nolacak bu sap halim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ailesinin tutucu olduğu için kızlarının senle olan ilişkisini gizlemeye çalıştıklarını düşünmüyorum.Bunda bence başka bir durum var.Bir arkadaşımın aynen senin sevgilinde olduğu gibi böyle bir gizlilik sorunu vardı.Arkadaşım kızla olan tüm fotoğraflarını kendi sosyal medya hesaplarında paylaşırdı fakat kız arkadaşı bunu yapmazdı.Gerekçe olarakta akrabalarının laf söz edeceği yönünde olurdu.Arkadaşım sizin gibi iyi niyetli düşünüp üzerinde pek fazla durmadı.Bir süre sonra ise ayrıldılar.Ayrıldıktan kısa bir süre sonra bu kız bir başkası ile çıkmaya başladı.Arkadaşımla fotoğraf paylaşmaktan çekinen bu kız ayrıldıktan sonra sevgili olduğu çocukla kendi sosyal hesaplarında boy boy fotoğraflar paylaşmaya başladı.Şimdi ise o çocukla evlilik hazırlığı içinde olduğunu duyduk.Halbuki benim arkadaşımla da evlenme muhabbeti dönüyordu.

Kısacası kız sizinle olduğu anların fotoğraflarını paylaşmıyorsa orada bence birşeyler dönüyordur.Üstelik ailesiyle farklı bir yerde tanışma olmuş.Açıkçası herşeyi ile şüpheli bir durum var gibi.Açık açık kızla bu durumu konuşmanı öneririm.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle benimde aklıma böyle şeyler geliyor . Ama bu kız saf temiz köylü kızı nitelendirecek cinsten. Laf olur söz olur diye söylüyorlar babasıyla oturup adam akıllı konuştum haklısın ama her şeyin bir zamanı var biz buyuz kalbul edecekse de buyuz çevremizi kendimizi değiştirme şansımız yok diyor . Senin dediklerine aynen katılıyorum hocam bu konudan da kendimce çıkar yolu bulamadım maalsef .

• rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    Her şeyin zamanı var diyeyim bende sana bana çok diyorlar ya 😂😂

• mavi donlu M kullanıcısına yanıt
    Açıkçası hocam ben güvenmiyorum.Kızı en iyi siz tanıyorsunuz elbette fakat burada bir tuhaflık var.Madem bu kadar tutucular nasıl olur da sizle ve ailenizle tanışıyorlar?Hadi tanışmadan önce böyle davranıyorlardı anlarım fakat aileler tanıştıktan sonra bile bu durumun devam etmesi çok tuhaf.Akrabaları sizin bir ilişkinizin olduğunu ancak düğüne davet edildiklerinde mi öğrenecekler yani?Elbette siz bilirsiniz fakat temkinli olmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 26 Aralık 2019; 0:20:25 >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum sana hocam peki önerin nedir nasıl bir yol izlemem gerekiyor hem kızı üzmeden hem de çok aşağıda kalmadan nasıl bu durum açıklanabilir

• Hocam yanlış anlamazsanız eğer kızın ailesinin yaşadığı yer neresi? Long Nightt isimli arkadaşın dediği gibi bence de dikkatli olmalısınız. Kız arkadaşınız için söylemiyorum bunu yanlış anlamayın ama bu gözler ne saf kızlar gördü neler neler yaptılar. Okuduğum bölüm dolayısı ile çok fazla olaya şahit oluyorum. Gördüğüm ve bildiğim çoğu şey sebebi ile de güven sıkıntım var zaten. Herkese öyle kolay kolay güvenmem. Çocuklarımın annesi olur bu kadın diyeceğim kişi ile bile evlilik sözleşmesi imzalamadan evlenmem asla. Kimsenin sağı solu belli değil. Milletin kendi ailesi kendisine neler neler yapıyor elin kızı ve ailesini siz tahmin edin. Bu asla herkes için geçerli değil tabiiki bu arada. Kız çok iyi birisi de olabilir. Ailesi de aynı şekilde ama her zaman dikkatli olmakta fayda var.
  • Blkbs kullanıcısına yanıt
    Hocam Bursa'nın dağ yöresinde bir ilçede oturuyorlar 10 bin nüfuslu . Babası esnaf olduğu için zamanı var diyorlar herkes tanıyormuş gibisinden vs vs. Bursa'ya gittiğim zamanlarda otellerde öğretmenevlerinde kalmaktan bıktım ve artık sıkıldım açıkçası buna bir çözüm aramam gerekli siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz hocam

Hocam benim şahsen çok takıldığım mevzulardır bunlar. Kız arkadaşınızın ailesinin size karşı yaptığı şey en basit tabiri ile terbiyesizlik... Millet baskısından kafayı yemiş vaziyette herkes gerçekten inanılacak gibi değil. Adınız,yeriniz yurdunuz, aileniz belli, amacınız belli. Aileler tanışmış ve hala saçma bir gizem var ortada. Gerekli mi artık bu şimdi? Yani şimdi mezun olup çalışmaya başladınız diyelim. Ne diyecekler millete? Aynı iş yerinden tanışmışlar evlendiriyoruz falan mı? Eğer öyle ise tanışma mekanınızın iş yeri değil de orjinalindeki gibi okul olmasındaki sakıncayı anlayamıyorum şu an. Kızın babası da adam gibi kızının arkasında duramıyor mu bu konu hakkında millete karşı? Anasından babasından sonra kime laf düşecek sanki? Ki belli bir yerden sonra ailesine bile laf düşmez çünkü sizler birer bireysiniz artık. Hadi coğrafya kaderdir diyelim Türkiye gerçeği olarak kabullenelim durumu. Sanıyorum mezun olup işe girene kadar dayanırdım bu duruma maksimum. İşe girdikten sonra hala evlenmek gibi bir düşünceniz varsa gerekli olan şartların bir çoğunu yerine getirmiş oluyorsunuz topluma göre çünkü. En kötü bir söz kesin gitsin aile arasında.

Aileniz ile kendi yerlerinde tanışmamaları da ailenize karşı yaptıkları büyük bir ayıp bu arada. Şimdi çok empati kuramıyorum sizinle çünkü evleneceğim kişiyi bulduğumu düşünsem belki daha sakin kalırdım sizin gibi. İster istemez anlattıklarınıza bakarak insan şunu düşünüyor. Kızın ailesinin yaşadığı yerde kıza talip olan birisi var. Hatta bu kişi babasının yakın arkadaşının oğlu falan bile olabilir. Gerçekten bunu düşündürttü bana ister istemez. Başka hiçbir açıklaması yok çünkü bence. Bu kadar gizli kapaklı iş olmaz kimse kusura bakmasın hocam

Edit:

Bu arada millet adı konulsun gizli kapaklı kalmasın ister. Sizin kayınpeder tam tersini istiyor acayip mantıksız gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blkbs -- 26 Aralık 2019; 2:57:30 >

• İzliyor da olabilirler mi
  • Yok ya ne yaptın 😅

Hocam sağlık durumlarından ötürü ünivesite seçeneğinden başka seçeneğim yok.Hocam üni de sevgili yapıp da evliliğe kadar ilerletmek de büyük başarı hocam umarım aile ne der anlayışı araniza girmeden huzurlu bir şekilde evlenirsiniz.

• sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam . İyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hocam darısı başınıza.

• Blkbs kullanıcısına yanıt
    Valla hocam dediklerinizi harfiyen katılıyorum acaba kendi kendime hala olgunlaşamadım mı diyorum ama nafile .

Sağ olun hocam ama darısının başıma olacağını pek sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.