Yuh diyorum size. Allah islah hatta ishal etsin sizi.. Az terbiyeli olun be ne hale getirdiniz forumu. Yazık.
+1 bu ne ya, saçma sapan yorum yapmayın. inciyle karıştırıyorsunuz burayı. eğer konu sahibi sizin yazdıklarınız gibi cevap bekliyor olsaydı zaten oraya giderdi, adam akıllı durun. bir de o dün üye olan arkadaştan değilim merak etmeyin, 2007den beri buradayım.
Yanacaksınız
Sen ona ne yaptın buna karşı ?
quote:
Orijinalden alıntı: eda.naz
22 Mayıs günlerden pazar diyerek başlamak istiyorum anlatmaya... Erkek arkadaşım sabah arabayla gelmiş hadi gidiyoruz dedi nereye dedim Extreme fest dedi. Bişi anlamadım ben bilmem beyim bilir modunda gittim. Meğerse anadolujet bi etkinlik düzenliyomuş Forum istanbul'da oraya gidicekmişiz. Hayatımın günüydü diyebilirm. Rampa Show izledik, Why Nut ' ın canlı performansını dinledik,Streetdance performansını izlerken eşlik ettik. Süprize gelince; Bildiğin bungee jumping yaptık :) Çok korktum falan ama o yanımdaydı ya anlamadım bile. Sadece hop yaptık :) Çok güzel süper ötesi bir gündü.
Six dedi
Konuyu açan mesajı yazmış, gitmiş, kuvvetle muhtemel mesajlarınıza gülüyordur; siz birbirinizi yiyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme