yanında heyecandan osuruğıun geliyordur git sal biryerlerde öyle git sevgilinin yanında rahatlarsın
ya herkes işi heyecana osuruğa bağladı da alakası yok beyler oluyo yani sanki midemde bişeyler oynuyo falan bazen geğirme falan geliyo ama osuruk geldiği olmadı. ama çok ötüyo yani
quote:
Orijinalden alıntı: ßλ®1$
ya herkes işi heyecana osuruğa bağladı da alakası yok beyler oluyo yani sanki midemde bişeyler oynuyo falan bazen geğirme falan geliyo ama osuruk geldiği olmadı. ama çok ötüyo yani
Bende de oluyor aynısı birşey yemeden çıkarsan olur genelde .
bence o karnından gelmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ßλ®1$
o ne öyle yavs
Şaka değil cidden psikiyatriye git eğer fiziksel bir sorun değilse bir kaç hafta da düzelebilir ilaç kullanman gerekebilir. Tabi önce mide ve bağırsaklar için doktora git. Buna benzer bir sorunu 3 yıldan fazla çekmiş ve hayatını mahvetmiş biri olarak söylüyorum.
Ya onu bunu geçinde benim derste oldu. Karnım guruldadı arkamdaki 2 kız kaçırdı heralde diye fısıldaşıyolardı. Durumunu anlıyorum ne kötü durum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme