Şimdi Ara

sevgilimle ayrıldık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: a4technic

5 falan hocam

koyar tabi baya bi birlikteliğiniz olmuş sonuçta zaten insana koyan onun gitmesi değil yaşananları hatırlamak oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsesif Kompulsif

ismail yk olmuş daha çok

yınıııssss xd

aynen arkadaşın durumu biraz ona dönmüş
  • quote:

5 falan hocam

ayrılık banada koymaya başladı be hocam niye böyle oldu ya sonradan mı giriyor akla bu illet
  • yosiand Y kullanıcısına yanıt
    Valla bana ilk başta da koymuştu şimdi de koyuyor çünkü seviyordum.Ben elimden geleni yaptım pişman olmamak için tekrar mesaj da attım ve olmaz dedi.Kendimi bunları düşünerek ayakta tutmaya çalışıyorum.Onun bana ihtiyacı yoksa benimde ona olmaz,olsa bile olmaması gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bana böylesi denk gelse ya, işte kimse istediğine kavuşamıyor, nasıl bir kader lan bu?
  • quote:

Valla bana ilk başta da koymuştu şimdi de koyuyor çünkü seviyordum.Ben elimden geleni yaptım pişman olmamak için tekrar mesaj da attım ve olmaz dedi.Kendimi bunları düşünerek ayakta tutmaya çalışıyorum.Onun bana ihtiyacı yoksa benimde ona olmaz,olsa bile olmaması gerekir

dostum bende yazdım senden soğudum dedi nasıl zoruma gitti anlatamam bi anda yokluğunu hissettim içime bi soğuk girdi böyle değişik oldum ya yok t.shirti falan hep bende kaldı onları nasıl vereceğim birde hediye almıştı 50 kağıda o da girdi onuda mı versem ki napsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

Keşke bana böylesi denk gelse ya, işte kimse istediğine kavuşamıyor, nasıl bir kader lan bu?

sorma be usta ama bazen tahammül edemiyor insan işte o raddeye getiriyor emin ol çokda iyi değil gerçi bugün bana naparsan yap dedi o daha çok zoruma gitti dedim keşke yine hesap sorsa
  • Birileri gitmeden, Birilerine iyi ki geldin denmiyor... Zaman.. Zaman.. Zaman..

#Garip1Genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip1Genç

Birileri gitmeden, Birilerine iyi ki geldin denmiyor... Zaman.. Zaman.. Zaman..

#Garip1Genç

güzel söz kardeş aynen öyle zaman da tam bütlere denk geldi neyse en fazla dönem uzar
  • Edit barıştık

• yosiand Y kullanıcısına yanıt
    Keşke barışmasaydın. Aynı gün bende ayrıldım ve tam anlamıyla kurtuldum. 6 aylık bir ilişkim vardı ve tüm hayatıma karışmaya çalışıyordu. En sonunda yeter deyip ayrıldım, mutluyum.

Karşındakine ego kastırmak bu sefer hayatının kontrolünü kendin al. Sen onun dediklerini yaptıkça hayatında hiçbir şey değişmeyecek. 1 ay daha sürsün belki sonra ayrılıp gideceksiniz. Şu kızlara ego kastırmayın lütfen. Onların egosu yüzünden ne varsa şu dünyada.

" sürekli hayatıma karışıyordu sabah uyanma saatimden tutunda dışarı çıkışıma kadar whatsaptan arkadaşlarımla bile konuşamıyordum herşeyden sorun çıkarıyordu çocukça hareketleri oluyordu ve neredeyse aldığım nefese kadar hesap soruyordu"

Yukarıdaki cümle hakkında, yaşlar olmuş 21. İstediği kadar güzel, çekici, alımlı olsun karşındaki. Senin fikirlerine değer vermiyorsa ne denli sendedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 22 Ocak 2016; 6:09:26 >
  • Çok güzel yazmışsın hocam eyvallah ama kız bi kaç kere Israr etti ve değişeceğine dair söz verdi benimkisi sadec bir şans daha verme bakıp göreceğiz

• Kızda aşırıya kaçmış aga

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Kızı hiç hak etmemişsin. Yazık olmuş. **** un birini bulursun artık yakında.

Ne alaka hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Keşke barışmasaydın. Aynı gün bende ayrıldım ve tam anlamıyla kurtuldum. 6 aylık bir ilişkim vardı ve tüm hayatıma karışmaya çalışıyordu. En sonunda yeter deyip ayrıldım, mutluyum.

Karşındakine ego kastırmak bu sefer hayatının kontrolünü kendin al. Sen onun dediklerini yaptıkça hayatında hiçbir şey değişmeyecek. 1 ay daha sürsün belki sonra ayrılıp gideceksiniz. Şu kızlara ego kastırmayın lütfen. Onların egosu yüzünden ne varsa şu dünyada.

" sürekli hayatıma karışıyordu sabah uyanma saatimden tutunda dışarı çıkışıma kadar whatsaptan arkadaşlarımla bile konuşamıyordum herşeyden sorun çıkarıyordu çocukça hareketleri oluyordu ve neredeyse aldığım nefese kadar hesap soruyordu"

Yukarıdaki cümle hakkında, yaşlar olmuş 21. İstediği kadar güzel, çekici, alımlı olsun karşındaki. Senin fikirlerine değer vermiyorsa ne denli sendedir?

kardeş dediğin oldu galiba yine bitti be dün telefonu şarja bıraktım arkadşım bizde kalıyordu telefonu şarja bıraktım 30 dakikaya gelirim dedim geldiğimde 9 cevapsız çağrı ve onu düşünmediğimle ilgili sayısız mesajlar gördüm sonra baya bi kavga ettik bugünde kuzenim aradı yarın xxxx ide al gel bende benim kızla geleyim olmadı tek gel takılalım dedi bende tamam dedim kızı aradım ben gelemem sende gitmeyeceksin dedi bende neden deyince gitmeyeceksin dedi ben gezmiyorsam sende gezmeyeceksin dedi (kendisi 2 gündür dışarıda) bende bunu dedim sanki keyfimden gidiyorum ihtiyaçlarımı almaya gidiyorum dedi bende o zaman bende yarın çıkarım deyince bende çıkarım o zaman dedi iyi gel birlikte gezelim dedim hayır dedi kızım derdin ne dedim beğenmiyorsan ayrıl dedi bende küfür ettim suratına kapadım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.