Şimdi Ara

sevgilimle barışmam lazım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtycl

Bu durum senin sarf ettiğin sözlerle çok alakalı olacağı için buna göre bir yol izlemen gerek. Yani sinirlenmişssindir şerefsiz s*ktir git demişssindir ayrı ama kıza kalkıp sinirden o**** diyosan o kız dönse de ilişki eskiye asla geri dönmez. Birde şu gerçek var komik gelecek biliyorum sana ama kadınlar açık çekmekten çabalamaktan hoşlanırlar. o mutluluk arayan huzur arayan iligi arayanlar 30una merdiven dayayıp evlenme yaşı gelenler. Tabi ki genelleme ama istisnaları çok az. Kavga da o*** kal*ak vs gibi ağır kelimeler ailesini lekeleyecek şeyler söylemediysen namusuna yada ona olan güvenine gölge düşürecek bir şey yoksa ve dayakta söz konusu değilse ilk etapta bir kaç gün yalnız bırak kızı bir düşünsün dinlensin kendini toplasın kızgınlığı hafifleyip sana olan özlemi artsın sonrada yüz yüze olması çok önemli özrünü dile. Basit bi özür sadece fazlası değil çünkü atacağın her büyük adım kızı senden uzaklaştıracaktır. Her çırpınışında kızın gözünden düşeceksin. Hem gururundan duruşundan ödün vermeyip hemde haksız olduğunu sarf etmemen gereken sözler sarf ettiğini fakat söylenen şeyler olduğu ve geri alamayacağını ama bundan ne kadar pişman olduğunu anlatmalısın. TEKRAR SÖYLÜYORUM FAZLADAN YAPACAĞIN HER EYLEM HER AŞIRILIK AYRILIK DÖNEMİNDE BARIŞMAYA ÇALIŞMA DÖNEMİNDE KIZA İTİCİ GELİR ÜSTÜNE BİDE YETMEZ ALAY KONUSU OLURSUN HEM KIZI HEM GURURUNU KAYBEDERSİN.

Not: ne olursa olsun dönmem diye bir şey yok. Dönmek isteyen seninle olmayı gerçekten isteyen kız bi kuru özrü bile dünyanın en güzel şeyi ilan eder.

Evet bu arkadas gayet mantıklı konusmus ve cok dogru cumleler sarf etmıs . Senın basına gelen olay benım basıma 3 ay once geldı . Her gece sabahladım kapısında , yagmurun altında saatlerce bekledım dısarı cıkmasını daha neler neler yaptım ve tek kazancım benden nefret etmesı oldu . Kız arkadasın gercekten sana karsı saglam duygular beslıyorsa emın ol gul + kuru bır ozur bıle onu mest etmeye yetıcektır . Ben daha fazlasını yapma derım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtycl

Bu durum senin sarf ettiğin sözlerle çok alakalı olacağı için buna göre bir yol izlemen gerek. Yani sinirlenmişssindir şerefsiz s*ktir git demişssindir ayrı ama kıza kalkıp sinirden o**** diyosan o kız dönse de ilişki eskiye asla geri dönmez. Birde şu gerçek var komik gelecek biliyorum sana ama kadınlar açık çekmekten çabalamaktan hoşlanırlar. o mutluluk arayan huzur arayan iligi arayanlar 30una merdiven dayayıp evlenme yaşı gelenler. Tabi ki genelleme ama istisnaları çok az. Kavga da o*** kal*ak vs gibi ağır kelimeler ailesini lekeleyecek şeyler söylemediysen namusuna yada ona olan güvenine gölge düşürecek bir şey yoksa ve dayakta söz konusu değilse ilk etapta bir kaç gün yalnız bırak kızı bir düşünsün dinlensin kendini toplasın kızgınlığı hafifleyip sana olan özlemi artsın sonrada yüz yüze olması çok önemli özrünü dile. Basit bi özür sadece fazlası değil çünkü atacağın her büyük adım kızı senden uzaklaştıracaktır. Her çırpınışında kızın gözünden düşeceksin. Hem gururundan duruşundan ödün vermeyip hemde haksız olduğunu sarf etmemen gereken sözler sarf ettiğini fakat söylenen şeyler olduğu ve geri alamayacağını ama bundan ne kadar pişman olduğunu anlatmalısın. TEKRAR SÖYLÜYORUM FAZLADAN YAPACAĞIN HER EYLEM HER AŞIRILIK AYRILIK DÖNEMİNDE BARIŞMAYA ÇALIŞMA DÖNEMİNDE KIZA İTİCİ GELİR ÜSTÜNE BİDE YETMEZ ALAY KONUSU OLURSUN HEM KIZI HEM GURURUNU KAYBEDERSİN.

Not: ne olursa olsun dönmem diye bir şey yok. Dönmek isteyen seninle olmayı gerçekten isteyen kız bi kuru özrü bile dünyanın en güzel şeyi ilan eder.

gerçekten çok mantıklı konuşmussun kardeşim ama farkındaysan geç cevap yazıyorum bu mesaja bu geçen süre zarfında ben yalvardım yakardım ve bana gururundan kimse için taviz verme dedi ve bütün konu 2 gün önce kapandı.Eğer zaten beni gerçekten sevseydi dediğin gibi gül alıp özür dilediğim o gün beni affederdi çok haklısın ama ben malesef gururumdan taviz verdim ve kız benden gerçekten soğudu.Herkese teşekkürler.

• Barış
  • 19 yasinda evliligi dusunmek de nedir ? Ben de bir turlu bunu anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çok küçüksün yav...önüne bak sen miktir et
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockoLix

Arkadaşlar sevgilimle çok büyük bir kavga ettik.Haksız olan benim çok kötü sözler söyledim barışmak istiyorum ama öyle ufak tefek şeylerle affetmez.Mesela 4 şehirde oluşturmayı düşündüğüm video çalışması hazırlamayı düşünüyorum.Kesik kesik videolar bunların hepsini kolajlayıp tek bi videoda toplamayı düşünüyorum.İşte pişmanım falan bunları yoldan geçen insanlar söylicek.Nette var böyle bi video adam evlenme teklifi ediyodu.Onun çakması olucak.Böyle mest olabileceği bişey lazım bunun gibi aklınıza gelen bildiğiniz gördüğünüz duyduğunuz buna benzer şeyler var mı ? Çok acil.Teşekkür ederim.

Bunu yaparsan,barışırsanız hadi diyelim bir de evlendiniz ilerde..

Bu kız sana yer sildirir,üzerine de cam sildirip perde yıkatır.

Söylemedi deme.

• Forumda biri vardı, kız arkadaşının doğum gününde video hazırlayıp web sitesi açmıştı. Sonra donanımhaber'e vermişti, oraya doğum günü mesajları yazmıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockoLix

Arkadaşlar sevgilimle çok büyük bir kavga ettik.Haksız olan benim çok kötü sözler söyledim barışmak istiyorum ama öyle ufak tefek şeylerle affetmez.Mesela 4 şehirde oluşturmayı düşündüğüm video çalışması hazırlamayı düşünüyorum.Kesik kesik videolar bunların hepsini kolajlayıp tek bi videoda toplamayı düşünüyorum.İşte pişmanım falan bunları yoldan geçen insanlar söylicek.Nette var böyle bi video adam evlenme teklifi ediyodu.Onun çakması olucak.Böyle mest olabileceği bişey lazım bunun gibi aklınıza gelen bildiğiniz gördüğünüz duyduğunuz buna benzer şeyler var mı ? Çok acil.Teşekkür ederim.

Madem evlenmeyi düşünüyorsun eğer yüzük de takmıyorsanız güzel bir alyans al sen kendininkini tak ve karşısına çık yolun ortasında ayağına kapan ben seni herkesin önünde rezil olacak kadar sevdim bir erkeğin bu yaşlarda düşünmek istemeyeceği şeyi evliliği düşünerek, senle beraber olacağımız günleri hayal ederek yaşıyorum onlarla daha da güçleniyorum de ve ona ait olan alyansı çıkar bu şimdilik ilk adımım bil ki seni canımdan çok seviyorum, sensiz yaşamak istemiyorum. Ama bi şeyi daha bil bu alyans sana olan aşkım sana olan sevgim eğer bunu geri atacak olursan o zaman beni de atacak olursun o zaman beni de bitirmiş olursun. Tamam haksızım sen haklısın konuşma benle ama bunu al kabul et bak ben taktım ve hiç çıkarmaya da niyetim, naparsan yap ama nolursun bunu almadan çekip gitme de işe yarayacaktır. Alyansı alırsa 2 güne kalmaz kendiliğinden gelip barışacaktır zaten. Gerçi bu yazdıklarım büyük ihtimal boşa gidecek, nitekim sen evliliği düşünüyorsan yüzüğü çoktan takmışsındır zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.