Şimdi Ara

Sevgilinin eski ilişkileri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
34.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konu niye hortlamış yaw. Arkadaşlar bahsettiğim kız arkadaşımla biz evlendik, 1,5 sene oldu. Eşim şu an 2,5 aylık hamile. Evlendikten sonra ciddi sağlık sorunlarım oldu, bir kaza geçirdim. 3 kere ameliyat oldum. Bu süre zarfında eşim en büyük destekçimdi, hep yanımda oldu. Maddi sorunlarımız da oldu bu süreçte. Ama en ufak hayıflanmasını duymadım. İnsan, en çok da zor zamanlarında yanında olacak bir eş istemez mi zaten? Çok şükür şu aralar herşey iyi gidiyor, çok da mutluyuz. Tabi şu anda dünyada ve ülkemizde yaşanan coronavirus problemini saymazsak.

Sizlere de tavsiyem, eski ilişkileri çok takmayın kafanıza. Elbette bunun bir ortaıs vardır, ama kesin çizgilerle sınırlarını belirlemek çok zor. Yani demek istediğim, daha önce hiç kimseyi sevmemiş birini bulmak imkansız gibi bir şey. Birinden hoşlanmamış olmasını ummak cidden büyük haksızlık. Üç beş ay birileriyle takıldı gezdi diye kimse çok afedersiniz namussuz olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Bu konu niye hortlamış yaw. Arkadaşlar bahsettiğim kız arkadaşımla biz evlendik, 1,5 sene oldu. Eşim şu an 2,5 aylık hamile. Evlendikten sonra ciddi sağlık sorunlarım oldu, bir kaza geçirdim. 3 kere ameliyat oldum. Bu süre zarfında eşim en büyük destekçimdi, hep yanımda oldu. Maddi sorunlarımız da oldu bu süreçte. Ama en ufak hayıflanmasını duymadım. İnsan, en çok da zor zamanlarında yanında olacak bir eş istemez mi zaten? Çok şükür şu aralar herşey iyi gidiyor, çok da mutluyuz. Tabi şu anda dünyada ve ülkemizde yaşanan coronavirus problemini saymazsak.

Sizlere de tavsiyem, eski ilişkileri çok takmayın kafanıza. Elbette bunun bir ortaıs vardır, ama kesin çizgilerle sınırlarını belirlemek çok zor. Yani demek istediğim, daha önce hiç kimseyi sevmemiş birini bulmak imkansız gibi bir şey. Birinden hoşlanmamış olmasını ummak cidden büyük haksızlık. Üç beş ay birileriyle takıldı gezdi diye kimse çok afedersiniz namussuz olmaz.
    Konudaki ilk yorumu da ben atmışım.Zaman ne çabuk geçmiş şimdi hiç ummadığım bir üniversite kazandım hatta yarın finallerim var onlara çalışıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Darkness kullanıcısına yanıt
    Allah daha çok mutlu etsin hocam. İlk düşüncelerinizle şuan ki yazdıklarınız arasında ne kadar fark var. Hayat demek ki insanı gerçekten değiştiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim. Umarım ömrünüzün sonuna kadar beraber ve mutlu olursunuz.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Darısı evlenmeyi düşünen herkesin başına
  • sorgusuz. S kullanıcısına yanıt

Acil kırmızı hapı al abicim kendine gel

• Bu konu halen duruyor mu ya, hanım görse keser beni. 5,5 senedir evliyiz. Bizim oglan 3,5 yaşında oldu, tam bir terminator ama çok şükür sağlıklı ve bu her seyden daha önemli, hayat devam ediyor.

• İslam dininde sevgililik yoktur. Sevgililik zinaya giden yoldur. Allah inancı olan bir insan haram sevdadan uzak durur ve gayrimeşru konuşmalara girmez. Gayrimeşru konuşmalara giren daha henüz tanışmadığı eşine ihanet ediyor demektir. Haramda mutluluk arayana mutluluk haram olur.

Allah herkese hayırlı eş nasip etsin, nefse uydurmasın ve hakikatten ayırmasın kimseyi.

• Konuda anlatılanlar fena olaylar

• Öncelikle merhabalar yaşım 35 bir bayanla tesadüfen tanıştık ve 15 gün falan geçti biz gayet iyi anlaşıyoruz hoşlanıyor ve gayet mutlu ilerliyorduk sonra düşündüm eyer olursa biz birlikte ikinci bir evlilik kura biliriz bunları açık konuştuk sonuçta ikimizde boşanmış insanlarız yanlız arkadaşım geçmişinde bir günlük bir ilişkisi olduğunu benimle paylaştı hani duygusal olma iyice insanları tanı gibisinden ve baktım anlattığı bayan benim konuştuğum insan 4 sene önce telefonda konuşmuşlar kadın ozaman evliymiş ve eşine inat hani o kızgınlıkla bununla tanışınca birlikte olmuşlar ve bitmiş herşey kadın da yollar sonra benimle tanıştı ve ben bu konuyu öğrendim başımdan sular döküldü sandım şimdi 3 ayı geçti kadın baya bana bağlı gerek davranışları bana vermiş olduğu güven ahlak saygı sevgi çok güzel ama ben o geçmiş yaşananı düşündükçe deli oluyorum ve bunu kendine söyledim ayrılmak istedim intihar etti olmaz buralardan gideriz diyor bir hataydı boşandığım eşimi canını yakmak İçin yaptım ve tövbemi ettim Allah beni cezalandıracak diyor ve şuan benimle olduğu sürece bir yanlış veya ufak bir endişe duymadım kendisinden şimdi benim sorunum bu durumu ben kaldıramıyorum ne yapacam şaşırdım bu kadar çok severken böyle bir durumla karşılaşmak beni perişan etti ltf bana bu ilişkiden nasıl kimse zarar görmeden çıkarım veya me yapmalıyım nasıl bir yola girmeliyim ltf yardımcı olurmusunuz🙏🙏

• Devran36 D kullanıcısına yanıt

Bence yolunuza devam edin önceden yaptığı yanlışlar yüzünden sizi gerçekten seven bir insanı yarı yolda bırakmak değildir doğru olan. Doğru olan büyüklük gösterip onun yaptığı hatayı kabul edip devam etmektir. Bu hatayı size yapmamış ve size anlatmış bunu size güvendiği için yapmış. Size aynı şeyi yapacağı anlamına gelmiyor hem ölümlü dünya reis bence yoluna bak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.