Şimdi Ara

Sevgilinin geçmişi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
3.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Howlin Wolf

Hocam sen nasıl başkalarıyla bir şeyler yaşamışsan oda bir şeyler yaşamış olabilir

Herkes sen mi bilader?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Bu kızlar hayvanlarla ilişkiye girmiyor ya? erkekler adam gibi adam olsa kızlarla evlenmeden fingirdeşmese bugün kimse evleneceği kızın geçmişini düşünmez (erkek azar dayanamayacak duruma gelirse gider genel eve ateşini söndürür) böyle masumların kanına girmez bu yazdıklarım adam gibi adamlar için geçerli siz bu kefede seğilseniz üstünüze alınmayın kafanıza göre takılın

abi gözünü yiyim artık banlanma 40 küsür gün oldu

beni çekemiyorlar

zmax
    namuslu namussuz demiyorum beni bir kere doğru anlasan zaten dişimi kıracam yaratılış gereği kadın şehvet bakımından erkekten güçlüdür iradesi daha sağlamdır erkek bu konuda acizdir karı göz kırpsa donu sıyırır aşa

bu işi günümüze vurursak kız arkadaş yapıyorsun elbette gün gelecek kızı mıncıklayacaksın oda bir yere kadar sabredecek peki sonrası? sonrası malum kızlığını eline vereceksin daha sonra kız ne düşünecek zaten sol şerit açıldı yardır

Masquerade89
    kızlar anasının gözü kızlara kim sütten çıkmış ak kaşık dediki ben hep diyorum evlenene kadar karıya kıza bulaşmayın o gün geldiğinde siz temiz kalabildiyseniz ALLAH ta size tertemiz bir hatun nasip eder.

bende diyorumki bu bir bahane kızların şevhet duyguları daha fazla iradelerini kullanmalarının bir önemli sebebi evlenmeye saklamaları kendilerini..ama erkekte öyle bir sorun yok o yüzden gözü dışarıda birde don olayını genelleme çünkü başıma gelmiş bir olay var yapmadım tabi seni bilmem evlisin, önceden ilişkiye girip evlenince bakire arayanlar sevgilimin geçmişi diye birşey demeye hakları yok kadın erkek eşittir, kadın da hırsızlık yapsa erkekte hırsızlık yapsa günah aynıdır o zaman bir cinsiyet namussuzken bir cinsiyet milli olupta, yıllar sonra namuslu bulcam diye ortada dolaşmasın umarım böyleleri oral anal ile bakireliğini korumuş veya sonradan zarı diktirmiş kızla evlenirler bunu canı gönülden arzu ediyorum özel hayat olarak sevgilim var ve mıncıklama felan ile alakalı ne evet ne hayır bir cevabım yok zihniyetim niyetim hiç olmadı diyeyim sadece.

Aynı şeyleri konuşuyoruz yalnız anlatımlarımız farklı bende; bakirin bakire ile, bakir olmayanın bakire olmayanla evlenmesinden yanayım yalan dolanla atılan temellerin hesabı burada görülmesede ahirette kaçış yok

Her zaman önce mertlik sonra dürüstlük en sonunda da yalansız bir insan olabilmek

haklısın bende öyle demek istedim, kim hangi hayatı yaşar bilinmez ama herkes ilişkide önceden mert dürüst olmalı ne olduysa söylemeli en azından yalan dolanla olan birgün dolaşır onada gider tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızdan ayrıldım arkadaşlar.Baya ağladı bacaklarıma sarılıp yalvardı ama ben yapamadım.Bu iş ilerlerse hem ben zarar görürdüm hemde o kız.Sürçü lisan etmişiz affola.Ben orda çocuklarımın annesi olarak gördüğüm değil göreceğim demek istemiştim.Bu arada yaşım 24.Yani evlilik hayali kurmam biraz normal değilmi?Yada ben normal değilim.Evet benimde bundan önce deneyimim oldu birkaç kere.Ama 5 senelik ilişkimde oldu.Aynı kızla yani.Yeniden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoftGreen

Kızdan ayrıldım arkadaşlar.Baya ağladı bacaklarıma sarılıp yalvardı ama ben yapamadım.Bu iş ilerlerse hem ben zarar görürdüm hemde o kız.Sürçü lisan etmişiz affola.Ben orda çocuklarımın annesi olarak gördüğüm değil göreceğim demek istemiştim.Bu arada yaşım 24.Yani evlilik hayali kurmam biraz normal değilmi?Yada ben normal değilim.Evet benimde bundan önce deneyimim oldu birkaç kere.Ama 5 senelik ilişkimde oldu.Aynı kızla yani.Yeniden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

• Doğrusunu yapmışsın,tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyigitt7

quote:

Orijinalden alıntı: SoftGreen

Kızdan ayrıldım arkadaşlar.Baya ağladı bacaklarıma sarılıp yalvardı ama ben yapamadım.Bu iş ilerlerse hem ben zarar görürdüm hemde o kız.Sürçü lisan etmişiz affola.Ben orda çocuklarımın annesi olarak gördüğüm değil göreceğim demek istemiştim.Bu arada yaşım 24.Yani evlilik hayali kurmam biraz normal değilmi?Yada ben normal değilim.Evet benimde bundan önce deneyimim oldu birkaç kere.Ama 5 senelik ilişkimde oldu.Aynı kızla yani.Yeniden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

??

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Claw

Doğrusunu yapmışsın,tebrik ederim.

Zordu ama yaptık işte.Pişmanmıyım hayır.Üzgünmüyüm?Ziyadesiyle ama üzüntü geçer yavaş yavaş.
  • Gidiyor olmuyor geliyor yine olmuyor dimi ama nasıl olsa unutulacak bi gün

• quote:

Orijinalden alıntı: fyigitt7

Gidiyor olmuyor geliyor yine olmuyor dimi ama nasıl olsa unutulacak bi gün

Malesef.Yokluğuda üzüyor.Varlığıda üzüyor.Zamanla geçer.Hiçbirşey kalıcı değilki hocam sonuçta.
  • ayrıl.kaldıramaz bunu herkes.kaldırması da gerekmez.eğip bükmeye gerek yok tiksinç bir şey bu.
  • ben genelde geçmişini sormam bana sorulmasından da hoşlanmam kişinin ne mal olduğu anlaşılır zaten konuşmalarından hal ve hareketlerinden fazla kurcalamamakta fayda var. sen başkalarından öğrendiğine göre büyük prodüksiyonlu işlere karışmış galiba yinede kendin bilirsin canın ne istiyorsa onu yap.
  • aynısı benim de başıma geldi. Kız ilkokuldayken okulda baya güzeldi. Sonra ekledi beni lisede ekledi beni konustuk sevgili olduk. Sonra eski sevgilisi felan geldi arkadaşlarıda geldi konustular iişte. Benimde arkadaşlarımdı yani sonra bi de kızdan dinledim. Şu an ilişkimiz 2. yılında

Not: Kimseye inanma. Geçmişinde ne olmuşsa olmuş artık geleceği senin elinde. Sende onun geçmişi olma.
  • Seninle cibili cibili onunla şak şak şak hemde 6 lı 7 li ve sen hala düşünüyorsun ...
  • SoftGreen kullanıcısına yanıt
    Ben geçmişi önemsemem bekareti bozulmadığı ve abartı bi durum olmadığı sürece çünkü onun geçmişi değil geleceği ilgilendirir seni benim görüşüm bu pm at konuşabiliriz
  • bakir misin?
  • buraya meze yapma git konuş.
    ya affedersin de sen salak mısın? seviyorsan ediyorsan neyine iğreniyorsun beynim almıyor yani bu nasıl bir şey? ondan duymayıp başkasından duyma olayına bir şey diyemem kızmanı bagırıp cagırmanı bile anlarım ama iş ayrılığa nasıl gelir yani? özellikle de kız sana bakireyim diyorsa. kız sana yine iyi davranıyor ben olsam senin yüzüne bile bakmam. istiyorsan ayrıl. sevdiğin kızdan saçma sapan düşüncelerin yüzünden ayrıl birkaç ay geçince pişman olunca çok geç olursa da ağlama
    ya yemin ediyorum sen gerizekalısın arkadaş. bir kız olarak ben utandım yatmamış bile kız bakireyim diyor saçma sapan şeyler yüzünden onu da üzdün kendini de üzdün inşallah o kız iyi birini bulur da sen de onları dışardan izlersin bin pişman olursun
  • MelissaaÇ M kullanıcısına yanıt
    O kız da gelmiş

• Geçmiş önemlidir.Çünkü geçmişine bakarak gelecek hakkında bir tahmin yapabilirsin.Haftada bir sevgili değiştiren kızla uzun süreli ilişki kurmak kolay değil.Karakteri hakkında da bilgi verir.Ben bu konudaki tahminlerimde hep haklı çıktım.Çünkü insan kolay kolay değişmez huyu bellidir belki numara yapar fırsatını bulunca eskisi gibi davranır.Tabi bu ergenler için değil belirli bir yaşa gelmiş karakteri oturmuş insanlar için geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.