quote:Orijinalden alıntı: mucx. quote:Orijinalden alıntı: Iron Maiden quote:Orijinalden alıntı: mucx. quote:Orijinalden alıntı: Iron Maiden quote:Orijinalden alıntı: mucx. anathema-one last goodbye. Eğer hatunun Ingilizcesi varsa bu şarkı iyidir. Ayrıldığımızda bu şarkıyı dinleyip dinleyip ağlıyordum. Sözleri çok iyi. Dipnot: Kız değilim Ama erkeği ağlatıyorsa kızı da ağlatır heralde. Tabii cümlelere anlam yüklemesi de lazım hatunun. bu sarkıyla 3 kıza duygusal yaptım hepside yedi.Ama gercekten duygusal be hacı Milletin duygularıyla ne oynuyosun la? İçten ol içteeeeeeeeeeeeeen Ben duygusal bi adamımım Hı hı.
Radiohead ağlatır hatta intihara bile sürükler. Bir de Martina Topley Bird ablamız var.Bu da fenadır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 11 Ağustos 2010; 18:18:36 >
quote:Orijinalden alıntı: Forever&Young george michael ~ careless whisper Bu meşhur saksofonlu şarkı değil mi
quote:Orijinalden alıntı: FadeToßlack Bir de Martina Topley Bird ablamız var.Bu da fenadır. Fahrenheit mı oynadın hocam