Şimdi Ara

Sevgilinin kapısına ateş ile ''DOĞUM GUNUN KUTLU OLSUN AŞKIM'' yazmak. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Düşünsene sen gittin ateşi yaktın kıza da "aşkım cama çıksana senin için bir sürprizim var" diye mesaj attın o sırada kız tuvalette 10 15 dk sonra anca geliyo ateş falan kalmamış üzerine işiyerek son yanan yerleri söndürürsün artık

çok daha farklı senaryolarda çıkabilir hiç bulaşma değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost100

Düşünsene sen gittin ateşi yaktın kıza da "aşkım cama çıksana senin için bir sürprizim var" diye mesaj attın o sırada kız tuvalette 10 15 dk sonra anca geliyo ateş falan kalmamış üzerine işiyerek son yanan yerleri söndürürsün artık

Yada webcam açıp msnde bekleyebilir

• Yarın görürüz manşetlerde "Liseli yanarak öldü."
  • kendini yak bence
  • arkadaşım yanan bir yazı yazmak zor. bir sürü uğraşı var bunun. bana sorarsan 24 lü falan bi havai fişek al git evinin önüne gece 12 de mesaj at camdan bak diye ve ateşle havai fişeği. hem daha güzel bi görsel şov olur hemde daha kolay ve garantili. tabi bu benim fikrim sen ne yaparsın bilmm :):)
  • şerit led çek akü bağla ucuna da tam apaçı işi oldu ama olsun idare et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Kalın halat bul. Motor yağına bandır tüm ipi. Sonra yazarsın işte

aynen.
  • Mete'ye mi özeniyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

quote:

Düşünsene sen gittin ateşi yaktın kıza da "aşkım cama çıksana senin için bir sürprizim var" diye mesaj attın o sırada kız tuvalette 10 15 dk sonra anca geliyo ateş falan kalmamış üzerine işiyerek son yanan yerleri söndürürsün artık

Allah belanı vermesin. Ekrana kustum.

• al kibriti eline dal içeri ölümle buluşacağız sevgili kaptan diye bağır
  • quote:

Orijinalden alıntı: noktalı,

quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Kalın halat bul. Motor yağına bandır tüm ipi. Sonra yazarsın işte

aynen.

Bebeler içine etmişler konunun fakat arkadaşın dediği olabilir motor yağı yerine benzin yada mazot da kullanabilirsin.Yazının etrafınada maytaplar dikebilirsin.Kaçıncı katta oturuyor oda önemli.
  • Fosforlu spreyler var hepsiburada vb. sitelerde bi dene istersen daha önce denemedim ama aklıma bu geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

quote:

Orijinalden alıntı: AxiRyzz

quote:

Allah belanı vermesin. Ekrana kustum.

sen yazınca anladım ya espriyi harbi çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePirates0021

Fosforlu spreyler var hepsiburada vb. sitelerde bi dene istersen daha önce denemedim ama aklıma bu geldi

Buldum yere beyaz büyük büyük kartonpiyer , alçıpan benzeri bişey ser.Üstüne pembe sprey veya boya gibi bişeyle yazını yaz güzelce süsle.Yazının üstünede o yakıcı spreylerden sık ve yak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.