Şimdi Ara

sevgilinin üstüne gitmek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
8.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben hala onu düşünürken abuk subuk paylaşımlar yapıyor ve kararımı verdim ve bitirdim ilişkiyi o kadar değerimin sevgimin hiç bi karşılıgı yokmus anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: daktrevelli

ben hala onu düşünürken abuk subuk paylaşımlar yapıyor ve kararımı verdim ve bitirdim ilişkiyi o kadar değerimin sevgimin hiç bi karşılıgı yokmus anladım
    Yeterince güçlü olmadığını kıza hissettirdiğin için kız da senden daha güçlü bir erkekle birlikte olabileceğini anladığı için böyle davranıyor. Aşk eşitler arasında yaşanır. Ara vermek falan hikaye hepsi. Eğer sen vurmazsan tekmeyi o sana vurur. O yüzden bırakın şu duygusal saçmalıkları. Aşık olunca mantıklı düşünmek çok zor ben de biliyorum ama ne kadar akılcı düşünürsen o kadar iyi yönetirsin ilişkiyi. Ben senin yerinde olsam konuşur bitiririm ve kendi yoluma bakarım, bir daha da ne mesaj yazarım, ne de ararım. Böyle yaptığın zaman asıl kızın gözünde değerini gösterebilirsin. Diğer türlü ise battıkça daha çok batarsın ki gördüğüm kadarıyla sen baya baya dibe batıyorsun.

• Aynısını bende yaşadım son bi ay hep böle davrandı konuşuyorm soruyorum sıktın beni rahat bırak yok ders çalışacam KPSS girecek yok cok görüşmeyelim öle böle bi ay daha geçti ama ben o bi ayda içki sigara alkol neler çektim ah bi Allah bilir bi ben 2o gün öncede tamamiyle ayrıldk Allah kahretsin diyorm başka bişey demiyorm Hakkımıda helal etmiyorum kesinlikle 2buckk senemi yedi tüm akrabalarımla tanıştı nışan yapılacaktı tek mesele neden adam akıllı mesleğim yok nedenn memur olmamış son sebebleri hep buydu allahsz 2 bin lira maaş alıyormm. Devlet kurumundaym. Sebep işte seven bi kız olaydı beni bırak 2 binlirayı 700 lira için bile birbirini deli gibi seven gördüm . Allahından bulsun kendime gelemiyorum hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İliskilerde yapilan hata ; her seyin sabit oldugunu kabul etmektir.

Oysa her sey degiskendir. Saglik, para, aile, cevre

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

İliskilerde yapilan hata ; her seyin sabit oldugunu kabul etmektir.

Oysa her sey degiskendir. Saglik, para, aile, cevre

"Her şey akar. Aynı ırmakta iki kez yıkanılmaz." Daha kaç yüzyıl önce demiş adam, haklı da.
  • Annenle ne kadar vakit geçiriyorsun ya da annenin her istediğini yapıyor musun? Sen bu kıza kul köle olmuşsun.Sana değer vermeyene bir daha yüz verme.Bu sevdiğine verdiğin değeri anlayacak birilerine göstersen hem sen mutlu olursun hem karşındaki insan.Evlenmeye şuan daha vardır bu yüzden kızları geçici olarak gör her an patlayacak bomba gibi.Patlamadan sen yenilerini bul her zaman yedekte biri olsun.Kız kafası neyse sen de öyle kullan.Evlendiğin kızı çok sev ona çok değer ver istediğini yap ama asla tanımadığın kıza aşık olduğunu sanma.

• quote:

Orijinalden alıntı: KayganSabun

Annenle ne kadar vakit geçiriyorsun ya da annenin her istediğini yapıyor musun? Sen bu kıza kul köle olmuşsun.Sana değer vermeyene bir daha yüz verme.Bu sevdiğine verdiğin değeri anlayacak birilerine göstersen hem sen mutlu olursun hem karşındaki insan.Evlenmeye şuan daha vardır bu yüzden kızları geçici olarak gör her an patlayacak bomba gibi.Patlamadan sen yenilerini bul her zaman yedekte biri olsun.Kız kafası neyse sen de öyle kullan.Evlendiğin kızı çok sev ona çok değer ver istediğini yap ama asla tanımadığın kıza aşık olduğunu sanma.
    hayatının merkezine onu koyman bi hata dostum ...

Evet sevmek aşık olmak güzel birşey ama hayatını ona endekslediğin an o kız sana karşı ilgisini kaybeder
  • SoulRebel1903 S kullanıcısına yanıt
    evet öyleymiş ama hala anlamıyorum birisi seni hayatını adıyorsa neden ilgini kaybedeceksin ki
  • daktrevelli D kullanıcısına yanıt
    anlamaya çalışmamak lazım kadınları dostum

bana kalırsa onu etkilemeye çalışmak yerine başka kızlara odaklan acı çekeceksin illa ki ağlayacaksın belki de olacak bunlar utanılacak şeyler değil ama bu kızı etkilemeye çalışmak zaman kaybı olur yorar seni
    kadınlar değil dostum insanları anlamak zor o kadar anı geçti o kadar destek olduk yeri geldi omzumda ağladı 2 3 gündür bi nasıl oldugumu bile sormadı diyilecek laf söz kalmadı artık
    en mantıklısı mesaj at ve bittiğini söyleyip kızı silmek gerek
    keşke o kadar kolay olsa aynı apartmandayız kızı silmek kolay olmayacak
    silmek kolay olmayacak illa ki birde aynı apartmansa zor ama bence ayrılmak şimdi daha mantıklı oldu :)
    son kere yüz yüze konusup ondan sonra olacagına göre hareket etmek istiyorum şuan tatilde
    aynı apartmanda olman sıkıntı olabilir yani gördükçe kötü hissedebilirsin

bence ayrılmak mantıklı bak iki türlü canın yanacak ama bence bu doğru yol çünkü aynısını 2 ay önce yaşadım ve bi yerden sonra anladım ki bişiler düzelmiyor en mantıklısı bitirmek dedim ve öyle oldu.

Ayrıldıktan sonra ki bir süre boyunca yalnız kalma öyle tribe sokacak şarkılar dinleme arkadaşlarınla eğlenmeye çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Aha aynı benim durum, benımkısı eski sevgili yüzünden.'kız arkadasıma mesaj falan atıp aklını karıştırmıştı oda ara verdi. Yalvardım döndürmek için sürekli yazdım ama oda bana aynısını söyledi zaman ver, toparlanıyım seni sevdiğimi göriyim yaşananları unutuyım geri döneyim vs dedi. Cok üstüme geliyosun dedi Sanırım sorunumuz cok değer vermek, şuan hala tam olarak barısamadık ama iyi sayılırız. Biraz bekle öyle her dakıka yazma, ama çokta boş bırakma inşallah toparlanırsınız hocam

Benim de böyle bi durumum var,Adıyaman'da yaşayan Adıyamanlı bi sevgilim(bi sevgilim dediğime bakma hala benim için değerli). Sen nerelisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukalemun_baris -- 30 Ağustos 2014; 5:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulRebel1903

aynı apartmanda olman sıkıntı olabilir yani gördükçe kötü hissedebilirsin

bence ayrılmak mantıklı bak iki türlü canın yanacak ama bence bu doğru yol çünkü aynısını 2 ay önce yaşadım ve bi yerden sonra anladım ki bişiler düzelmiyor en mantıklısı bitirmek dedim ve öyle oldu.

Ayrıldıktan sonra ki bir süre boyunca yalnız kalma öyle tribe sokacak şarkılar dinleme arkadaşlarınla eğlenmeye çalış
    Noldu son durumun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Aynısını bende yaşadım son bi ay hep böle davrandı konuşuyorm soruyorum sıktın beni rahat bırak yok ders çalışacam KPSS girecek yok cok görüşmeyelim öle böle bi ay daha geçti ama ben o bi ayda içki sigara alkol neler çektim ah bi Allah bilir bi ben 2o gün öncede tamamiyle ayrıldk Allah kahretsin diyorm başka bişey demiyorm Hakkımıda helal etmiyorum kesinlikle 2buckk senemi yedi tüm akrabalarımla tanıştı nışan yapılacaktı tek mesele neden adam akıllı mesleğim yok nedenn memur olmamış son sebebleri hep buydu allahsz 2 bin lira maaş alıyormm. Devlet kurumundaym. Sebep işte seven bi kız olaydı beni bırak 2 binlirayı 700 lira için bile birbirini deli gibi seven gördüm . Allahından bulsun kendime gelemiyorum hala

Yani ayrıldıktan sonra mı memur oldun? Onunla birlikteyken memur olmadığın için mi şikayetçiydi senden kardeşim?

• quote:

Orijinalden alıntı: bukalemun_baris

quote:

Aynısını bende yaşadım son bi ay hep böle davrandı konuşuyorm soruyorum sıktın beni rahat bırak yok ders çalışacam KPSS girecek yok cok görüşmeyelim öle böle bi ay daha geçti ama ben o bi ayda içki sigara alkol neler çektim ah bi Allah bilir bi ben 2o gün öncede tamamiyle ayrıldk Allah kahretsin diyorm başka bişey demiyorm Hakkımıda helal etmiyorum kesinlikle 2buckk senemi yedi tüm akrabalarımla tanıştı nışan yapılacaktı tek mesele neden adam akıllı mesleğim yok nedenn memur olmamış son sebebleri hep buydu allahsz 2 bin lira maaş alıyormm. Devlet kurumundaym. Sebep işte seven bi kız olaydı beni bırak 2 binlirayı 700 lira için bile birbirini deli gibi seven gördüm . Allahından bulsun kendime gelemiyorum hala

Yani ayrıldıktan sonra mı memur oldun? Onunla birlikteyken memur olmadığın için mi şikayetçiydi senden kardeşim?
    Bir ilişkiye ara vermek o ilişkinin beyin ölümünü gerçekleştirmektir. Bu kızla yüz yüze görüş. açık açık söyle konuşmadan problemler çözülmez de eğer ara vermekte ısrar ediyorsa ayrıl hocam yapıcak bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simisi -- 30 Ağustos 2014; 13:48:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bukalemun_baris

quote:

Yok dostum memur olmadım ama devlet kurumundaym maaşım felan oldukça iyi sözleşmeliyim. Memur dan bir farkım yok yani.benim illa memur olmamı istiyodu bi hedefim olmadıgını bahsediyordu hep vs ya başka kız olsaydı B'ni el üstünde tutardı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.