Şimdi Ara

sevgiliniz sizi aldatsa tekrar şans verir misiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jackassxxl

quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

forumda yeniyim hocam bılmıyoz

Tecrübelerime ve gözlemlerimden edindiğim bilgilere göre sakın kardeşim. Sakın kabul etme. Sana bu kadarını diyorum. Pişman olursun...[Bu arada yatmış mı başkasıyla?]

yok sadece 1 kere gorusmus cocukla ondada 1 kere opusmusler

Sakın kabul etme.

etmedim zaten sadece bende onunla biraz oynamak istiyorum hayal kurdurup dus kırıklıgına ugratıcam onu bunu yapmak ıstıyorum sadece

"Men dakka dukka" diye bir söz vardır kardeşim. Bırak ne hali varsa görsün, boş ver intikamı falan. Allah'a havale et...

hocam çok güzel söylüyorsunda ben taktım mı takarım içim rahat olmuyo mutlaka üzmem lazım çünkü beni çok üzdü çük ağlattı bu yaptığı seyi asla unutamam ben helede onu çok severken onun için herşeyi yaparken bunu yapması çok koydu bana bide karşıma çıkıp sanki bilmiyomuşum gibi davranmamı beklemesi çok sinir etti beni bende isterim Allaha havale etmeyi ama yapamıyorum işte :(

Ona ders vermek için tekrar çıkıcam hayal kurdurcam diyosun. Senin için bu bir bahane bunları bahane ederek tekrar çıkmak istiyosun o kızla tekrar üzülüceksin. YAPMA.

çıkalım demıyo eskısı gıbı olalım ılerde gelır ıstersın dıyo pişkinliği sinir ediyo beni

Kardeşim bırak diyorum sana afedersin ama bu kadarmı abazasın dicem artık gururundan önemli mi ? Muhatabı kes kızla ezdirme kendini.

• hiç bişey olmamış gibi devam et aynısını sen ona yapana kadar hatta arkadaşlarına bak en çekemediği kıskandığı kimse sen de onunla aldat . sonra bırak ne hali varsa görsün
  • Vermem. Cok net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anında basardım tekmeyı acık ve net her konuda büyük konuşulmaz ama bu konu konuşulacak konu net diyorum hele öpüşmüşse benle cıkarken bırıyle tükürürüm suratına
  • Aldatti. Konumda var zaten hemde yapilabilecek en kotu bicimde. Gelip ozur de diledi uuzsuzce! Ama kabul etmedim. Etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyibirisiff

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iyibirisiff

bu nedir ?

• vururum..
  • Yapma yapma yapma volkan yapma

• Kesinlikle hayır.

Aldatan insan şerefsizdir. Ve şerefi olmayan insandan pişman olmasını ve bir daha yapmamasını beklemek hayalciliktir.
  • aldatan insan sevmiyordur değil şans vermek bir daha selam vermem
  • Kısasa kısas ile cevap verebiliyorsan ver ona yapılacak en güzel şey onunla oynamaktır..
    Söyle yapıcaksın geri çevirmiyeceksin ve kabul ediceksin ama aklın hep muzurlukta olacaktır,
    Onu iplemiyeceksin en son tektek kaldığında işini göreceksin ve ertesi gün seni sevmiyorum
    seninle olamaz sen git kendi gönlünü eğlendirebileceğin birilerini bul ve benden uzak dur diyeceksin..
  • karakterden karaktere değişir bu olay. ben yüzüne bile bakmam,belki aldattığı kişiyi güzel bir döver son kez bir hırsımı almış olurum. benim kuzenin başına gelmişti. kızı kendine aşık edip 3-4 yıl boyunca süründürdü. hala sürünmekte kız. kuzen çok vicdansız.
  • miden kaldırabilecek mi? düşünsene evleneceksin bekli çocuklarının annesi başkalarıyla hobaaa
  • modernizimde bi kavram var.1 kere bile yalan söyleyen yalancı şerefsiz naamussuzdur ancak iş cinsellik yönüne kayınca insani ihityaçlar adını alır.oda neynmiş canım insan bu farklı tadlar arıyo.kendi elimle elemana veririm hatunu.sonuçda ömür boyu tek cinsel eşlilik çekilmez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

forumda yeniyim hocam bılmıyoz

Tecrübelerime ve gözlemlerimden edindiğim bilgilere göre sakın kardeşim. Sakın kabul etme. Sana bu kadarını diyorum. Pişman olursun...[Bu arada yatmış mı başkasıyla?]

yok sadece 1 kere gorusmus cocukla ondada 1 kere opusmusler

Sakın kabul etme.

etmedim zaten sadece bende onunla biraz oynamak istiyorum hayal kurdurup dus kırıklıgına ugratıcam onu bunu yapmak ıstıyorum sadece

"Men dakka dukka" diye bir söz vardır kardeşim. Bırak ne hali varsa görsün, boş ver intikamı falan. Allah'a havale et...

hocam çok güzel söylüyorsunda ben taktım mı takarım içim rahat olmuyo mutlaka üzmem lazım çünkü beni çok üzdü çük ağlattı bu yaptığı seyi asla unutamam ben helede onu çok severken onun için herşeyi yaparken bunu yapması çok koydu bana bide karşıma çıkıp sanki bilmiyomuşum gibi davranmamı beklemesi çok sinir etti beni bende isterim Allaha havale etmeyi ama yapamıyorum işte :(

Seni destekliyorum sonuna kadar birazda sen çektir

• Sakın kabul etme kapında köpek olsada kabul etme. Bi kere yaparsa yine yapar sen bi kere güvenini kaybetmişsindir daha gelmez o güven boşver
  • Mümkünatı yok affetmem.

• sakın salaklık yapıpta tekrar o kızla çıkma demekki yetersiz geliyosun kıza birini bulursa tekrar aynısını yapar sana
  • Şans vermem. Net.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.