Şimdi Ara

Sevgilinizin 1 hafta tatile gitmesini nasıl karşılarsınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstat ben şunu söylemek istiyorum sonuçta ailesiyle gidiyor izin veririm millet gözetliyecek falan filan diyorsanız da siz kendiniz plaja gidince çadır yasak olan alanlara çadırı kuruyosunuz ne iş? Önce herkes kendisine bakacak hatunla evlenecek değilim ya gitsin eğlensin zamanı gelince birlikte de gideriz tatile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Adam

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

quote:

Giderse gitsin oğlum sanki evlenecen kızla anasını satayım

Tebrik ederim seni ben bu mantikta olmadigimdan zamaninda cok buyuk darbe yedim ama bende artik ayni fikirdeyim

zamanında ben de öyleydim tecrübeler olgunlaştırıyor insanı iyi ki o kaltakla çıkmışım yoksa ileride manitam olunca yine başkalarının büzüklerini yalarmışım

Ayni durum onemli olan guzellik degil huymus bunu ogrendim benimki mukeel guzeldi mavi goz sarisin uzun ama ahlak 0 dı

Benim hatun beni durduk yere terk etmişti sonra bana dedi ki ben seni değil aşkını sevmişim böyle şey mi olur arkadaş ya

• Normal.
    Benimki yıllardır 2,5-3 ay gider. Arada ben de 1er haftalığına giderim.
    Olur böyle şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Üstat ben şunu söylemek istiyorum sonuçta ailesiyle gidiyor izin veririm millet gözetliyecek falan filan diyorsanız da siz kendiniz plaja gidince çadır yasak olan alanlara çadırı kuruyosunuz ne iş? Önce herkes kendisine bakacak hatunla evlenecek değilim ya gitsin eğlensin zamanı gelince birlikte de gideriz tatile.

Evlencegin kız olsa nolcak ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tebrik ederim seni ben bu mantikta olmadigimdan zamaninda cok buyuk darbe yedim ama bende artik ayni fikirdeyim

zamanında ben de öyleydim tecrübeler olgunlaştırıyor insanı iyi ki o kaltakla çıkmışım yoksa ileride manitam olunca yine başkalarının büzüklerini yalarmışım

Ayni durum onemli olan guzellik degil huymus bunu ogrendim benimki mukeel guzeldi mavi goz sarisin uzun ama ahlak 0 dı

Benim hatun beni durduk yere terk etmişti sonra bana dedi ki ben seni değil aşkını sevmişim böyle şey mi olur arkadaş ya

Benide sinava bir hafta kala terk etti ve ondan sogumam icinmis guya eski erkek arkafasimla ileri gittim sana yalan soyledim sen salakmisin inandinmi dedi hicbisey yapmadiga dedi ama bu lafi suan bile icime dert cok koydu aptal gibi hissederim kendimi ... Zaten kizlara guven 0 artik

Kızları ben eğlence aracı olarak görüyorum o gün bugündür hiçbirine saygım yoktur yani dışarıdan saygılı gözüküyorum ama içimden saygılı değilim hiçbirine cinsel ihtiyaçlarımı karşılasınlar yeter ama birgün gerçekten beni seven biri bulur ve bunu anlarsam onu hiç bırakmayacağım ama hiçbir şeyine de karışmam,diyelim terk etme olayı oldu yol orada diyeceğim bağlanmış olsam bile başka kız mı yok arkadaş,elbet bir gün mutlaka bulacaksın yeni birini milyarlarca karı var evrende

• nasıl bi zihniyettir bu ya. evli misiniz? hayır. kız bir de ailesiyle gidiyor. ne diyecek anne babasına "sevgilim izin vermiyor, ben gelemiyorum" mu?
    sen de denize plaja gittiğinde muhtemelen bakıyosundur ki ordaki kızlara böyle bi kapalı zihniyetin var. napıcak kız arkadaşın gidip orda aldatıcak mı seni?
  • Tak! tak! tak!...
    Ding! dongg! ding! dong!...

-Kim O?
    *Ben
    -Sen kimsin?
    *Ben ya,Sevgilinin 1 Hafta tatile gitmesi...
    -Hee hoş geldin buyur geç içeri ya nerelerdeydin köftehor.

Böyle karşılardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Üstat ben şunu söylemek istiyorum sonuçta ailesiyle gidiyor izin veririm millet gözetliyecek falan filan diyorsanız da siz kendiniz plaja gidince çadır yasak olan alanlara çadırı kuruyosunuz ne iş? Önce herkes kendisine bakacak hatunla evlenecek değilim ya gitsin eğlensin zamanı gelince birlikte de gideriz tatile.

Evlencegin kız olsa nolcak ?

Evleneceğim kız olsa zaten ailesinin yanında tatile bende giderim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piglêt

Ailesi ile 1 hafta yazlığa gitseler nasıl bir durum olurdu ? Sizden baya uzak bir yere şehir dışına sizin gidemeyeceğiniz bir yere gitseler..

S.E.X.

Ulan ne güldüm be. Millet kafayı yemiş...
  • Ayaklara pranga, ellere kelepce birak evde otursun...

Bence bu soruya ergenler; "kan cikar" der.

22-23 yas ustu olanlarsa dert etmez gibime geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olmega

Ayaklara pranga, ellere kelepce birak evde otursun...

Ben bir yorum yapmadım , sadece soru sordum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olmega

Ayaklara pranga, ellere kelepce birak evde otursun...

Ben bir yorum yapmadım , sadece soru sordum

Ben bir yorum yaptim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benide sinava bir hafta kala terk etti ve ondan sogumam icinmis guya eski erkek arkafasimla ileri gittim sana yalan soyledim sen salakmisin inandinmi dedi hicbisey yapmadiga dedi ama bu lafi suan bile icime dert cok koydu aptal gibi hissederim kendimi ... Zaten kizlara guven 0 artik

Kızları ben eğlence aracı olarak görüyorum o gün bugündür hiçbirine saygım yoktur yani dışarıdan saygılı gözüküyorum ama içimden saygılı değilim hiçbirine cinsel ihtiyaçlarımı karşılasınlar yeter ama birgün gerçekten beni seven biri bulur ve bunu anlarsam onu hiç bırakmayacağım ama hiçbir şeyine de karışmam,diyelim terk etme olayı oldu yol orada diyeceğim bağlanmış olsam bile başka kız mı yok arkadaş,elbet bir gün mutlaka bulacaksın yeni birini milyarlarca karı var evrende

Helal be mantigini cok sevdim arkadas olarak ekliyeyim

Sevgilinizin 1 hafta tatile gitmesini nasıl karşılarsınız ?

• PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
    PİGLET
  • quote:

Ailesi ile 1 hafta yazlığa gitseler nasıl bir durum olurdu ? Sizden baya uzak bir yere şehir dışına sizin gidemeyeceğiniz bir yere gitseler..

S.E.X.

Hocam kendisi de gitmek istiyosa bırak gitsin onu senden uzakta bi tatil rahat ettirecekse. Sende ondan ayrı kendine vakit ayırmaya calıs . Ailesi gittiği için zorundalıktan gidiyosa zaten sürekli aklı sendedir belli eder zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teutonic_

quote:

S.E.X.

Hocam kendisi de gitmek istiyosa bırak gitsin onu senden uzakta bi tatil rahat ettirecekse. Sende ondan ayrı kendine vakit ayırmaya calıs . Ailesi gittiği için zorundalıktan gidiyosa zaten sürekli aklı sendedir belli eder zaten.

Zorla gidiyor dostum. Ne dediyse ikna edemedi annsi çok ters insan. Teyzeleri babannesi vs. cümbür cemaat gidiyorlar , annesi seni kime bırakayım burda geleceksin mecbursun demiş.

• bırak gitsin dönerse senindir
  • 1 hafta gitmesi hiç sorun değil, 2 haftada biraz düşünürüm, 3 haftada biraz ses çıkartırım ancak 1 ay, ah 1 ay dostum.... işte o zaman sorun çıkar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.