Şimdi Ara

Sevgilinizin chat yapmasına karışır mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TuVNeRa_

Kardeş ben 7 yıldır netten kızlarla buluşuyorum. Tabi sadece buluşmakta kalmıyor bazıları...
    Bunların bir de erkek arkadaşları vardı sürekli çıktıkları.
    Genel olarak izlenimim şu:

Kız cinsel olarak erkek arkadaşından tatmin olamıyor. Çünkü öyle yapsa çocuk buna farklı bir gözle bakacak. Ama nette tanımadığı bir erkekle daha rahat oluyor. Çünkü kendi ortamından olmayan tamamen yabancı biri. Dedikodusu çıkmaz yani.

ALLAH BİZİ BÖYLE DÜŞÜNEN KIZLARDAN KORUSUN...
  • Zaten bu tecrübelerim beni kızlardan soğuttu. Artık aşk diye birşeye inanmıyorum.
  • quote:

nette tanımadığı bir erkekle daha rahat oluyor. Çünkü kendi ortamından olmayan tamamen yabancı biri. Dedikodusu çıkmaz yani.

işte bu kilit cümle..katılıyorum
  • quote:

Zaten bu tecrübelerim beni kızlardan soğuttu. Artık aşk diye birşeye inanmıyorum.

madem erkek arkadaşları olduğunu biliyyorsun ne diye o kızlarla beraber oluyorsun ? o kızların davranışlarını eleştiriyorsun ama senin davranışlarında da bir tutarsızlık görüyorum çünkü aşk öyle ortamlarda öyle tecrübelerle pek karsına cıkmaz!
  • "Ben kaşınıyorum" diyeni geri mi çevireceğiz.
    Yasal olarak onları bağlayan bir unsur yok...Beni de...
  • sevgilim yok
    olsa düşünürdüm ohh iyi ki yok
  • birazda olsa karışırım sevgilime güvenim var ama insan onunda başka erkeklerle konuşması beni rahatsız eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksea533

birazda olsa karışırım sevgilime güvenim var ama insan onunda başka erkeklerle konuşması beni rahatsız eder

En adamakıllı cevap senin ki olmuş... Bende katılıyorum
  • quote:

Zaten bu tecrübelerim beni kızlardan soğuttu. Artık aşk diye birşeye inanmıyorum.

+1

Kız arkadasımın internete girmesinden bile hoslanmam!!!!!!gözune wururum onun
  • yok kardesim , sen istedigin kadar kiz arkadasina guven ya karsidakine ne diceksin unutmayinki kalkan .... in dini imani olmaz......
  • quote:

Chat yapan sevgiliyi çöpe at.
    Mutlaka birilerine verir.

+ 1

Tebrikler arkadaşım kıvırmadan cevaplamışsın.
  • Çet yapmam yaptırmam...YIĞARIM
  • yankee go home

şaka bi yanada sevgiline ne kadar güvenirsen güven konustugu adama guvenemessın..tanımadıgım bır adamla konusmasını ıstemem.ama ben ıstemedım dıye yapmassa hosuma gıder.gızlı gızlı yaparsa banada yok konusmuyorum derse o zaman kızılca kıyamet kopar..

Hıc sevmedıgım bırsey dır yalancılık ve aldatma
  • ne adamlarsın yahu!! kız eğer kafasına koymuşsa boynuzlamayı her zaman her yerde yapar!! chat yapmayı beklemz!!

eskiden chat mi vardı lennn!!

herşeyin başı güven..o yoksa ömür boyu paronayak şekilde dolaşırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: efulim

ne adamlarsın yahu!! kız eğer kafasına koymuşsa boynuzlamayı her zaman her yerde yapar!! chat yapmayı beklemz!!

+200 bu dunyada esini yattigi yatakta aldatan kadinlar var.isterse istedigini yapar kadin chat met hikaye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ism9001

cizarım ne chati.chat yapacaksa benle yapsın

• quote:

Orjinalden alıntı: efulim

sevgi güven demektir!!! istediği kişiyle konuşabilir !! ama zamanı iyi kullanması lazım!! bana yeterli zaman ayarlamazsa !! kendi bilir !! yolun açık olsun derim!! istediği kişiyle konuşsun!!1

+1
    eğer güven yoksa bu iş olmaz önce güven.
    eğer birbirinize güveniniz yoksa ilerde konuşmaktan başka işlerede kalkabilirsiniz birbirinizi aldatmak gibi ki bu daha kötü ama birde şu varki bazı kişiler yanında bulamadığını uzakta arayarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor...

artık; no smoking.içmeyin lem karşımda

• quote:

Orjinalden alıntı: CaVaLLioN

gızlı gızlı yaparsa banada yok konusmuyorum derse o zaman kızılca kıyamet kopar..

o zaman ilişki temelden sallanır desek daha iiii olur...çunku o olay adamın kafasından hayatta çıkmaz..her tartısmada gundemdeki yerini korur.ve ilişkiyi biteren unsurlar olarak ilk sıralardaki yerini alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 11 Haziran 2005, 11:33:33 >
  • bana olan saygısını gösteriri onun..zaten ben yapma diyorsam ve o inadına yaparsa o ilişki biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: sputnick

bi keylogger yerleştirirsin bilgisayarına ne konuştuğunu ne oluıp bittiğini görürsün için rahat olur hiç olmazsa

+1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.