Şimdi Ara

Sevgiliyle Sınırsız Telefon Görüşmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dijital Operatör üzerinden Turkcell Biz grubunuzu kurun sınırsız konuşabilirsiniz. Turkcell Biz’e diğer operatörden davet ederse de üyeler 12 ay x 1GB hediye ve davet edene %10 indirim yapılıyor. Fiyat performans olarak en iyisi bu gibi :)

Sevgiliyle Sınırsız Telefon Görüşmesi

Sevgiliyle Sınırsız Telefon Görüşmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 29 Nisan 2022; 1:43:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bulboeu37 B kullanıcısına yanıt
    anladım, teşekkür ederim. Turkcell biraz pahallı da. Benim evde internet yok ben internet sorununu da mobilden çözmek zorunda kalıyorum maalesef. Ve çok fazla internet de gidiyor. Turkcell ek internet paketleri ve paket ücretli biraz tuzluymuş. Bakalım en kötü vodafone'a geçip ek paket şekilde bir süre devam edeceğim. Limitsiz Redli teklifini düşürebilirsem her şeyi sınırsız bir paketmiş. Doğrudan vermiyorlar mevcut çok kullanımı olan abonelere sunuluyormuş. Onu mu denesem acana diyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keepingupwith_kerem_ K kullanıcısına yanıt
    Tabii Limitsiz tarife hepsinden daha iyi olur.

• Bimcell, Pttcell, Teknosacell, Vestelcell ikiniz için çok iyi çözüm olacaktır. Turkcell Platinum, Turkcell şu bu uğraşıp cep yormanın bir anlamı yok.

• Keşke imkanımız olsa, sevgilimin hattını değiştirebilsek. Maalesef mümkün değil. Ben biraz araştırma yaptım. En mantıklısı Turkcell Biz olayı gibi geldi.

Bunu tercih etme sebeplerim ise şu şekilde:

• Türkcell, kullanıcılarına (özellikle GNÇ üyelerine) çok fazla hediye sunuyor, bir sürü servisi yarışması vs var. Bunlardan yararlanabilirim.
    • Turk Telekoma göre pahallı fakat sunduğu yelpaze daha geniş, TT her yerde çekmiyor (örneğin köyde) fakat Turkcell çekiyor.
    • Ana sebep olarak ise kızla aynı hat üzerinde olmak için geçtim. Türkcell Biz muhabbeti güzelmiş gerçekten, o faturalı kullanıyor. Beni davet eder 12 ay boyunca %10 indirimi de almış olur. 25 yaş altına sunulan her ay alınabilen günlük 2 GB ve Biz ekibinin tüm üyelerine sunulan 12 ay boyunca her ay alınabilecek günlük 1 GB fena değil.
    • Biz Grup üyeleri ile sınırsız konuşma kısmı çok güzel. Ayrıca ücretsiz olması mükemmel açıkçası.
    • Babam da Turkcell kullanıyor ama gruba ekleyebilir miyim bilmiyorum, daha bilmiyor bizi :d

Türk Telekom'da haftalık 1000 dakika için 25₺ ödeyip 3 günde bitiriyorum. Bu şekilde olmayacak mecbur sınırsız konuşma meselesine geçmem gerekiyor. Ama interneti nasıl hallederim bilemiyorum. Ek haftalık internet paketleri, belki pahallı bir aylık paket vs. alırım. Faturalı kullanmayı pek tercih etmiyorum ama kullanımlarım bu boyuttayken çok daha mantıklı olabilir. Başlangıç için Faturasızda başlamayı düşünüyorum. Ek internet konusunda bir çözüm bulunur elbet. En olmadı eve internet çekeriz.

Sesli konuşmak çok internet gitmez hocam

Turkcell Biz’e bir numara eklendiğinde diğer üyelere numara mesajla gidiyor ve sonrasında uygulamadan Biz kısmına girince ekiptekiler gözüküyor bilgin olsun :) İlk eklemede mesajı silersin sonrasında girip bakılacağını sanmıyorum

• kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Süper istihbarat. Teşekkürler dostum, kralsın 😈

sorması ayıp günde kaç saat konuşuyorsunuz?

• fazla muhabbet tez ayrilik getirir dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    onun sevgilisi yok ya fil necatisine sarılıp uyuyor.

• Sevgiliyle Sınırsız Telefon Görüşmesi Sevgiliyle Sınırsız Telefon Görüşmesi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HA-DH kullanıcısına yanıt
    Çok saat usta 🤭 4-5 bazen 6 oluyor

• Aman allah muhafaza hocam

evlenin

düğüne forum halkı olarak gelelim.

ben 17 türk telekom 88 turkcell ve 34 vodafone hat ile takı merasimine gelebilirim. hediye olarakta 1 adet baz istasyonu manzaralı 3+1 ev çıkar benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 29 Nisan 2022; 22:15:18 >
  • Bize uyar, yalnız 17 türk telekom az gibi. 50 yap sen onu 😏

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.