Şimdi Ara

sevilen kızın en yakın erkek arkadaşı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam son durum nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantiklisi ayril gitsin ama hic beklemedigi bir anda ayril aci ceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi seçim yap mavi hap mı kırmızı hap mı onu seçerse bırak.Gerisiyle sen uğraş çünki onu seçecek veya seçmese bile devam edecek onla görüşmeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma7.1903

Olum saçma sapan konuşmayın böyle bir ilişki kabul edilebilir mi. Kız açıkça demiş seni seviyorum fakat ondan hoşlanıyorum. Onun sana olan bağlılığı insanin hoslanmadigi halde sigarayı birakamamasi gibi birsey. Sorunun inan cok büyük. Bugün terk etsen en gec 1 aya beraber olurlar (cinsel acidan) terk etmesen paranoyak olan durumun git gide dahada vahim hale gelir. Sana tavsiyem en acilinden bir başka kız bul onunla takıl ve bundan hemen ayrıl. Diğer türlü çok acı çekersin. Unutmanin malesef ki en yakın çözümü bir başka biri. Unutma ki çağımız değil insanlarımız bozuk

Kesinlikle katılıyorum. Kız yıpranmış belli ki bu kadar net olduğuna göre. Arkadaşın dediği gibi ayrılmadan başka bir kız bul bir süre sonra da bundan ayrıl kafan takılmasın.

• Herkes direk olarak ayrıl demiş ama bence iyi bir düşün.Mesela benimde sevdiğim bir kız vardı o da beni seviyordu tabi o aralar bilmiyordum sonradan öğrendim.Neyse işte bunun yakın erkek arkadaşı vardı dertlerini anlatırdı bir olay olursa ona giderdi kanka da değillerdi yani ama kız beni seviyordu.Yani birini seversin ama sevmek demek her şeyi ilk ona söylicem,hep onla vakit geçiricem,hep onu düşünücem,yanlış düşünmesin diye hiç bir karşı cinsle çok ilgilenmicem değildir.Kız seni seviyordur onu da arkadaşı olarak seviyordur ve değer veriyordur hemen yanlış anlamamak gerekir.21.Yüzyıldayız.Karşı cinsten arkadaş olmaz demeyin herkesin olur kankası,yakın dostu falan.Abartmadığı sürece bir problem olmaz bence.Ama en azından arkadaş olarak takıldıklarını gözlerinle gör ve kesinleştir.Zaten arkadaşlıktan öte yakın temasları falan oluyorsa o zaman yaparsın gerekeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 22 Nisan 2014; 18:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

Hocam son durum nedir ?

buluşmak istedim. buluştuk. böyle gidemeyeceğini söyledim. neden eskisi gibi olamadığımızı sordum. tekrar tekrar sorduğum soruları, tekrar sordum. benden kağıt ve kalem istedi, bulamadım. taş istedi, 3 tane taş aldım, birisi büyüktü.

öncesinde sadece 1 tane taşı yere koydu, en büyüğünü. biz buyduk dedi, sonra sen gittin, geldin, gittin ve geldin dedi (küçük taşlardan birisini sürekli oynattı) sonrasında büyük taşı ortaya koydu, sol taraftaki küçük taşın kendisi olduğunu ve büyük taşın arkasındaki taşın da ben olduğumu söyledi. ama ben hala o büyük taşın oradayım, sen sadece yanıma gelemiyorsun gibisinden bir şeyler söyledi.

karşıklıklı ağladık, öpüştük. sonra ben harbi harbi sesli bir şekilde ağlarken kalktı gitti. görüşmedik daha. biraz rahatladım, bazı şeyleri de biliyordum ama bu sürekli gidip gelme konusu(onu terk edip tekrar geri dönme) kafamı kurcalıyordu ve onu haklı görüyordum. artık akışına bırakacağım bazı şeyleri. kafamı toplamak için uğraş arıyorum.

mesajlarınız için ayrıca çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: anarchy violence

quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

Hocam son durum nedir ?

buluşmak istedim. buluştuk. böyle gidemeyeceğini söyledim. neden eskisi gibi olamadığımızı sordum. tekrar tekrar sorduğum soruları, tekrar sordum. benden kağıt ve kalem istedi, bulamadım. taş istedi, 3 tane taş aldım, birisi büyüktü.

öncesinde sadece 1 tane taşı yere koydu, en büyüğünü. biz buyduk dedi, sonra sen gittin, geldin, gittin ve geldin dedi (küçük taşlardan birisini sürekli oynattı) sonrasında büyük taşı ortaya koydu, sol taraftaki küçük taşın kendisi olduğunu ve büyük taşın arkasındaki taşın da ben olduğumu söyledi. ama ben hala o büyük taşın oradayım, sen sadece yanıma gelemiyorsun gibisinden bir şeyler söyledi.

karşıklıklı ağladık, öpüştük. sonra ben harbi harbi sesli bir şekilde ağlarken kalktı gitti. görüşmedik daha. biraz rahatladım, bazı şeyleri de biliyordum ama bu sürekli gidip gelme konusu(onu terk edip tekrar geri dönme) kafamı kurcalıyordu ve onu haklı görüyordum. artık akışına bırakacağım bazı şeyleri. kafamı toplamak için uğraş arıyorum.

mesajlarınız için ayrıca çok teşekkür ederim.

Hayırlısı olsun artık hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: RedBuLL008

Herkes direk olarak ayrıl demiş ama bence iyi bir düşün.Mesela benimde sevdiğim bir kız vardı o da beni seviyordu tabi o aralar bilmiyordum sonradan öğrendim.Neyse işte bunun yakın erkek arkadaşı vardı dertlerini anlatırdı bir olay olursa ona giderdi kanka da değillerdi yani ama kız beni seviyordu.Yani birini seversin ama sevmek demek her şeyi ilk ona söylicem,hep onla vakit geçiricem,hep onu düşünücem,yanlış düşünmesin diye hiç bir karşı cinsle çok ilgilenmicem değildir.Kız seni seviyordur onu da arkadaşı olarak seviyordur ve değer veriyordur hemen yanlış anlamamak gerekir.21.Yüzyıldayız.Karşı cinsten arkadaş olmaz demeyin herkesin olur kankası,yakın dostu falan.Abartmadığı sürece bir problem olmaz bence.Ama en azından arkadaş olarak takıldıklarını gözlerinle gör ve kesinleştir.Zaten arkadaşlıktan öte yakın temasları falan oluyorsa o zaman yaparsın gerekeni.

Kız seni seviyor mu Ya hocam sen spor salonunda teklif eden kişi değil misin yoksa ben mi karıştırıyorum

• bu ne lan

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Orijinalden alıntı: RedBuLL008

Herkes direk olarak ayrıl demiş ama bence iyi bir düşün.Mesela benimde sevdiğim bir kız vardı o da beni seviyordu tabi o aralar bilmiyordum sonradan öğrendim.Neyse işte bunun yakın erkek arkadaşı vardı dertlerini anlatırdı bir olay olursa ona giderdi kanka da değillerdi yani ama kız beni seviyordu.Yani birini seversin ama sevmek demek her şeyi ilk ona söylicem,hep onla vakit geçiricem,hep onu düşünücem,yanlış düşünmesin diye hiç bir karşı cinsle çok ilgilenmicem değildir.Kız seni seviyordur onu da arkadaşı olarak seviyordur ve değer veriyordur hemen yanlış anlamamak gerekir.21.Yüzyıldayız.Karşı cinsten arkadaş olmaz demeyin herkesin olur kankası,yakın dostu falan.Abartmadığı sürece bir problem olmaz bence.Ama en azından arkadaş olarak takıldıklarını gözlerinle gör ve kesinleştir.Zaten arkadaşlıktan öte yakın temasları falan oluyorsa o zaman yaparsın gerekeni.

Kız seni seviyor mu Ya hocam sen spor salonunda teklif eden kişi değil misin yoksa ben mi karıştırıyorum

he yok hocam bu geçen sene ki kız ama sonra bazı nedenlerden falan o kızla da sevgili olamadım, karışık biraz.Bu sene ki kız o spor salonunda falan konuştuğum kız.O kızdan hala bişi yok bende bıraktım zaten :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.