Şimdi Ara

Sevillaya eleniriz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EneRGy.

Buraya yazıyorum,Fenerbahçe ispanyadan tur vizesini alacak.Çeyrek finalde göreceğiz Fenerbahceyi.
    Burada en onemli nokta;ilk yarım saatte Fenerbahce gol yemesin.

Eliycez
  • İlk golü atarsak eleriz(inşallah). Sevilla gerçekten çok iyi takım ancak savunması da kötü, bunu ilk maçta gördük. Eğer ofansif oyunularımız gününde olursa eleriz özellikle Uğur'dan çok şey bekliyorum çünkü Jesus Navas da aynı Carlos gibi ofansif bir bek ve savunma özellikleri daha kısıtlı
  • Fener sevilla maçı için 3 maçını feda etti ve fenerbahçenin bu maçı bırakıcağını hiç ama hiç zannetmiyorum bulacağımız 1 gol gerisini getirir ve çeyrek finale çıkarız inşallah
  • ins alıcaz bu maçı ben takımıma güveniyorum herşey para değil
  • ne bu ümitsizlik arkadaşlar en koyu bir Galatasaraylı olarak söylüyorum tam takım bir Fener Sevillayı eleyecek bakın görün Fenerin oyun anlayısı Sevillaya ters hatta iddaya bile girebilirim bu takım İspanyalıları eliyecek iddaya giren varsa buyur gelsin eger
  • Cok disiplinli olmalıyız . Ş.l en çok kart gören takımız. Sağ kanadı devid iyi kullanmalı.
  • Gol atarsak şansımız artar. Defansa çekilmememiz lazım. Maçın ortada oynanması lazım. Başka türlü zor gözüküyor.

Eduya dikkat
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Gol atarsak şansımız artar. Defansa çekilmememiz lazım. Maçın ortada oynanması lazım. Başka türlü zor gözüküyor.

Eduya dikkat

Eduyu forvet oynatalım yeterki bizim defanstan uzak dursun ya
  • R.Carlos yetişirse fenebahçe eler yetişemezse, ozaman umutlar azalır işte...
  • bnce de hic belli olmaz sevilla erken gol bulamassa fb zorlar ve turu atlayabilr yani futbol bu belki sevilla kırmızı gorur bi sanszlık olur fb eleyebilr bence o kdr da kesin deil sevillanın elemesi

bu arada tam tersi de olabilr tabii fb bi kırmızı gorebilr edu gol atabilr

sonuc olarak yuzdeye vurursak 55 e 45 sevilla derm
  • Evet roberto carlos çok önemli çünkü dünde gördükki wederson rezil bi müdafa yapıyo zaten adamın işide o değil ama uğurda wedersonda ofansif yönden daha ii oyuncular olduğu için sol back olmadan top oynuyoruz walla ben dünkü futbolu gördükten sonra kendimi dahada hazırladım tamam avrupada farklı oynuyoruz ama bi takım ankaragücü karşısında 90 dakka bi atak bile yapamazmı ya zico desen evlere şenlik kemal ilk yarıda öle top oynadıki tabi ona top oynamak denirse ebvlere şenlik sokaktan futbolu az çok bilen adamı koy 2 olumlu pas yapar dedim arada direk marcoyu sokması lazım yok hele hele adam 86 da devid'i sokuyosa ben daha ne diyim bu adama benim kend fikrim dün ben zico'nun teknik direktörün 't'si olmadığını son kez gördüm bi adam bu kadarmı futbolu okuyamaz ya tamam yenilirsinde 2-3 atak yaparsın önemli pozisyon bulursun en önemlisi mücadele edersin yok yok yok sewilla maçında defansın çok ii olması lazım eğer son maçlardaki gibi olurlarsa allah kolaylık versin bize saygılar.

• Carlos yetişmezse sol kanat düşer,Deivid gezinirse sağda düşer,bu durumda Fenerbahçe'de düşer..İlk golü atan turu geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

İlk golü atarsak eleriz(inşallah). Sevilla gerçekten çok iyi takım ancak savunması da kötü, bunu ilk maçta gördük. Eğer ofansif oyunularımız gününde olursa eleriz özellikle Uğur'dan çok şey bekliyorum çünkü Jesus Navas da aynı Carlos gibi ofansif bir bek ve savunma özellikleri daha kısıtlı

sağ kanatta sadece navas yok ama.bekde dani alvesde var.

ve bu maç onlar için çok önemli.şampiyonlar ligi maceralarını puertaya adamak istiyorlar.ellerinden gelenden daha fazlasını yapacaklar.
  • Zorda olsa kazaniriz gibime geliyor.Sirada galibiyet var zaten en kotu ihtimalle berabere kaliriz kanimca.
    Bursa ve gs ye yenildik dunde berabere kaldik sirada galibiyet var dedigim gibi en kotu ihtimalle gene beraberlik olur.Sevillya da yenilmeyelim artik.Umarim sevilla sali gunu kotu gununde FB de en iyi gununde olur.FB bir adim onde umarim bu avantajini iyi kullanir.
  • inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: fight2stop

maalesef, eğri oturup doğru konuşalım adamlar takır takır top oynuyolar biz ise son haftalarda rezil top oynuyoruz bi mucize olmassa eleniriz kendinizi hazırlayın bence...
    işalla bu başlığı hortlatırsınız ama umudum yok

amiiinn, inş elenirsinizz Sevilla'ya basarılar diliyorum...
  • @aagir dileğin gerçekleşir bir de güzel kına yakarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: aagir

inşallah

Evet, Insallah geceriz turu

8 yemekten se
  • İnsanlar neden ülke puanından hala bihaber cok merak ediyorum...
    Geliyo bi GS'li diyo ki; "inşallah FB yenilir."
    Abi FB yenilince size ne yararı olcak??

Bi FB'li olarak; GS'nin de BJK'ın da avrupa maçlarında her zaman Türkiye veya FB maçı izler gibi izliyorum. Yenilince de üzülüyorum...
    Sonucta GS gidip avrupada bi takımı yense bunun kimseye zararı olmaz...

Ama bunu neden anlamıyo insanlar bilmiyorum...

BJK taraftarlarının açtığı "Milan'a Başarılar" pankartı, GS taraftarlarının açtığı "CSKA'ya Başarılar" pankartı...
    İlginç gerçekten...
  • Galatasaray'ın UEFA kupasını almasıda hayal gözüyle bakılıyordu.
    Hiç belli olmaz. Fener temkinli oynarsa geçer diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.