Millet nelerle seviye atlamış arkadaş Bana gelince Platon-Devlet Tanrı yanılgısı-R.Dawkins
quote:
Orijinalden alıntı: raskolnikov-34
quote:
Orijinalden alıntı: zurna
travian-şibumi
hocam kitabın ismi çok itici geldi ilk başta hatta ilk senin yazını görünce ilgimi bile çekmedi desem yeridir fakat şuraya baktıktan sonra =>http://kitap.antoloji.com/sibumi-kitabi/
orada kitabın konusu hakkında yazılanları okuduktan sonra kitap çok cezbedici geldi diyebilirim. Fakat benim merak ettiğim bişey var bu kitabı okuduktan sonra bi seviye daha üste çıktığınızı mı hissettiniz yoksa okuduktan sonra size büyük bir haz veren bir roman mı oldu bu kitap?İkisi arasında fark var bence o yüzden soruyorum...
mağaracılık ile ilgili çokaz şey biliyordum. en az dağcılık kadar zor olduğunu öğrendim. yakın algılamanın ne olduğunu bilmiyordum -ki birçoğumuzun halen farkında olmadığına eminim- çok enteresan ve gerçek olduğunu öğrendim. fotografımın çekilememesi kadar değil tabiki :) haz konusu ayrı, her okuduğum kitaptan haz alıyorum.
go oyununu bu kitap sayesinde merak ederek öğrendiğimi unutmuşum.
quote:
Orijinalden alıntı: ismetdai
Millet nelerle seviye atlamış arkadaş Bana gelince Platon-Devlet Tanrı yanılgısı-R.Dawkins
Aynen Hocam Devlet beni seviye değil çağ atlattı
quote:
Orijinalden alıntı: raskolnikov-34
quote:
Orijinalden alıntı: Razer
Ahmet Şerif İzgören'in kitapları.
Ahmet Şerif İzgören'in en sevdiğin ya da beğendiğin kitabı hangisi mesela okuduğun kitaplarından öne çıkanlar hangileridir?
Bu şahsiyetin kitaplarını okumayı istiyorum ondan soruyorum bu soruyu ;)
Bi kitabı vardı kitabın ismi ilgimi çekmişti ama alıpta okumadım. kitabın adı "superman türk olsaydı pelerinini annesi bağlardı"
Ben 15 adet kitabını okudum Ahmet Şerif İzgören'in hepsi birbirinden faydalı ve akıcı kitaplar fakat şu bilinçaltı reklamlarını anlattığı kitabı beni biraz daha bilinçlendirdi. Eşikaltı Büyücüleri
Ama en başarılı ve kapsamlı kitabı seminerlerinin de ismi olan Avucunuzdaki kelebek... Yılbaşından önce 54. basımı çıkmıştı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme