Şimdi Ara

Seviyesizleşen konu dışı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
3.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam hakli beyler artik birinin dur deme vakti geldi. Geregi neyse yapilsin.
  •  Seviyesizleşen konu dışı.

dh yıldönümü kutlarken

napak şimdi dh i bırakıp gidelim mi hayret bir olay

mod larımızın bile sakalı yeni terlerken seviye veya elitlik taslamanın anlamı yok bence takılın zevkle

çok istiyorsanız ekşiye takılın oradakiler daha zengin. kaşar da çok ekşi de

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

aaaaaaa kikikikikikiki aaaaaaaaaaa

sus lan köylü
  • Forumu forum yapan eski üyelerdi dediğim gibi adam akıllı bi çözüm bulunması gerek en mantıklısı adam açtığı konudaki mesajları silme yetkisidir.Eski üyeler git gide bırakıyolar forumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locote

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

O değilde futbol bölümünde çok ilginç çocuklar türedi.Elin Madrid'i Barcası için birbirine küfrediyor.Biri geliyor City başlığına ''yine kazandık şampiyonuz oley'' yazıyor, sanırsın dededen ManC fanatiği.Zaten Madrid ve Barca facebook resmi fan sayfaları için bir istatistik verilmişti, İspanyoldan daha fazla Türk fanı varmış her iki sayfanın.

Konu dışına zaten hiç girmeyelim, ben 2007 üyesiyim, 2008 de keşfettim bu bölümü() o zamanda aynı konu şimdi de aynı konu.Ama ilk aylarda yarılıyordum resmen, hakikaten çok orijinal espriler yapılıyordu.

Futbol takımı tutmak için o milletten olmak mı gerekiyor illa? Futbol ırk işi midir yani? İnsan sevdiği takımı tutar, isterse İspanyol takımı olsun.

Al işte bir tane de burada.Ben tutmayın demiyorum, her maçta bende Madrid'i destekliyorum Arsenal'i destekliyorum ama liseli gibi ''of ya yine yendik haha şampiyon biziz'' ya da ''canım cicim Barcelona-Madrid her yerde şampiyonuz'' falan.Çocukça ve saçma.

• Bebe dolu normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Forum yönetimi için üyenin niteliği önemli değil sayısı önemli.Bu yüzden boşuna uğraşıyorsunuz.2008 yılı gibi zor olur.O üyeler çoktan forumu bıraktı.Gelmeleri için hiçbir sebeb yok.O yılların farkı herkesin farklı bir anlayışı, bilgi birikimi vardı yani kopyacı değillerdi.Şimdiki üyeler ise asosyal, arkadaşı çevresi olmayan tipler.Bunlardan yeni birşeyler çıkmaz.Zaten tek dertleri birilerine laf sokmak, dışarıdan göremediği ilgiyi burada bulmak.

Bu mesajın üstüne söylenecek söz yok ama eklemeden durmam

Asosyal ve dışlanmış kişiler forumlarda cirit atıyor bunların açtıgı başlıktan yapılan yorumdan ne derece malzeme çıkar siz düşünün amaç birilerine sataşmak

• quote:

Orijinalden alıntı: SanaL Crew

quote:

Orijinalden alıntı: emre3458

4-5 senedir aktif olarak konu dışında takılıyorum bu seneki kadar renksiz, tadsız, tuzsuz olduğunu hatırlamam her konuyla dalga geçenler seviyesiz mesajlar.Yalan, yanlış konular önceden yalan, yanlış konuda olsa eğlenirdik bkn:Edwırd şimdi 3-5 bebe beğenmiyosan çık git felan dicek dağdan gelip bağdakine artislik yapmasın kendini bilen biliyo forumda.Tek isteğim adminlerin bi sınır getirmesi artık.
    Not:İmla felan yok düz yazı.

İnci sözlük sanıyolar burayı inci sözlük.

+100000000000000000000000000000000000000000000

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonWalk`

quote:

Orijinalden alıntı: SanaL Crew

quote:

4-5 senedir aktif olarak konu dışında takılıyorum bu seneki kadar renksiz, tadsız, tuzsuz olduğunu hatırlamam her konuyla dalga geçenler seviyesiz mesajlar.Yalan, yanlış konular önceden yalan, yanlış konuda olsa eğlenirdik bkn:Edwırd şimdi 3-5 bebe beğenmiyosan çık git felan dicek dağdan gelip bağdakine artislik yapmasın kendini bilen biliyo forumda.Tek isteğim adminlerin bi sınır getirmesi artık.

İnci sözlük sanıyolar burayı inci sözlük.

Dün bana ağır ateizm içeren alıntı yapıp anında silen adam şimdi delikanlılık yapıyor sen haddini bil o son attıgın mesajı sikayet ettim ama sildiginden dolayı ulastımı bilmiyorum bir daha değer yargılarıma en ufak lafını görmek istemiyorum. Herkez haddini bilecek iki yüzlülük yapmıcak imzandaki adam gibi olmaya çalış biraz.

Ben sana ateizmden alıntı falan yapmadım şizofren kardeş. Takıntılı olabilirsin buna bişey demiyorum ama bu takıntılılığın senin sonun olur.. Bi daha böyle yaşından büyük şeyler yazarsan ip adresinden ev adresini bulup evinde büyük çaplı operasyon düzenleyecem.. Sonrada İnternet sitedeki kavga ölüme dönüştü diye haberlerde 45 saniye adın duyulacak.

• Konu dışı seviyesizleşmeye başladığında kurallarda o malum madde kaldırıldı.O madde kaldırıldıktan sonra olanlar oldu konu dışı iyice kötüleşti.Eğer forum yönetimi 3-4 tane daha Yetkili kişi bulsaydı.Konu dışında seviyesizleşmeye mahal vermeseydi.Böyle olmıyacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4id3N

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

aaaaaaa kikikikikikiki aaaaaaaaaaa

sus lan köylü

çık git lan bu sw den !!
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanduran

http://forum.donanimhaber.com/m_3892861/tm.htm ESKI DHyi istiyorum Ben MODLAR!!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_45429803/mpage_2/tm.htm Eski konu dışı için elele

http://forum.donanimhaber.com/m_57851278/tm.htm Şikayet edelim seviyesiz insanların kökünü kazıyalım

7 yıllık hort duruyor orada, ellemeyin, beslensin iyice

Şaka bir yana, haklısın hocam. Ama bakın Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu'na, eski konu dışı disiplininde ilerleyen ve kendini şuanki devirin iyi yönüyle tazeleyen bir konu. Genelleme yapmak yanlış, bu forumdaki ergenleri kovmak da bir çözüm olamaz-o verdiğiniz linklerden birinde birisi yorum yapmış bu şekilde, bu cevap onadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Bende 2010 yazında girmeye başlamıştım DH foruma o zamanlar yorumlar, başlıklar falan çok komik oluyordu gülmek eğlenmek için giriyordum buraya, yeri gelince de ciddi konuşulabiliyordu. Ama o seneden sonra gittikçe kötüleşmeye başladı. Bunların tüm sorumlusu İnci denilen nefret edilesi lanet şeydir. Gençlerin ahlakını bozuyor, beyinlerini uyuşturuyor. Gençlerin seviyesi düştü artık. Espri yapamaz hale geldiler. İnci de gördükleri lafları konuşup duruyorlar. Bu çok can sıkıcı bir durum ve orada takılanlarda gelip burayı inci sanıyorlar seviyesizce konuşuyorlar. Çok güzel akılcı,zeki espriler ve cevaplar verilirdi eskiden ama şimdi öyle değil.Çok bozdu forum.

Not: 16 yaşındayım

Bu yoruma katılmamak mümkün değil.

• Bu sadece forum içersindeki seviyesizleşme değil genel olarak bi seviyesizleşme mevcut. Sanırım bu konuda bazı sözlüklerin önemi büyük. Nesil bu şekilde büyüyor bundan sonra heryerde var bu gibi kişiler.
  • quote:

4 SeNeDir Mesaj: 308 GaliBa
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Mesaj sayısıyla adam olunsa sen olurdun koçum.

• Hata bizde hiç mesaj yazmayıp, kaale almayacağız o zaman adam yerine konmak için seviyeli yorumlar atacaklar. Zamanında Edwırd çok pohpohlandı Jentin, Ezik Man gibi sayısız taklitçileri çıktı. Sürekli bel altı, din, siyaset v.b konularda alaycı damara basılan konular açılıyor millet balıklama atlıyor. Ondan sonra da niye böyle diyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Hata bizde hiç mesaj yazmayıp, kaale almayacağız o zaman adam yerine konmak için seviyeli yorumlar atacaklar. Zamanında Edwırd çok pohpohlandı Jentin, Ezik Man gibi sayısız taklitçileri çıktı. Sürekli bel altı, din, siyaset v.b konularda alaycı damara basılan konular açılıyor millet balıklama atlıyor. Ondan sonra da niye böyle diyorlar..

Nasıl cevap yazmıyalım hocam adamın sinirlerini bozuyolar yaş odunla dövücen 1-2 tanesini ders olcak.Son mesajda adam aklı sıra bana laf sokuyo 4 senede 308 mesajmı:)
  • quote:

quote:

quote:

@emre3458
    Dostum malesef boşuna uğraştığın buradan anlaşılıyor. Ne yapalım yeni nesilde böyle. Biz daha önceden güldüklerimizi şimdi arıyor olsak da onlar yeni zamanın esprileriyle gayet iyi eğleniyorlar. Adamlara sen böyle yapamazsın diyemezsin. Seviye düştü düşmedi tartışılır ama sonuç olarak azınlık kaldık. Çoğu eski kullanıcı çıktı gitti. Pek fazla yorum yazmadan okumaya çalışırım bütün forumu. Ara sıra güldüğümde olur. Bence sende öyle yap. Forumu eski haline döndürmek çok zor. Olsa olsa Konu Dışı, Konu Dışı özel, Konu Dışı Eski üyeler gibi bölümler oluşur onuda sanırım yönetim istemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xcalibure

quote:

quote:

quote:

@emre3458
    Dostum malesef boşuna uğraştığın buradan anlaşılıyor. Ne yapalım yeni nesilde böyle. Biz daha önceden güldüklerimizi şimdi arıyor olsak da onlar yeni zamanın esprileriyle gayet iyi eğleniyorlar. Adamlara sen böyle yapamazsın diyemezsin. Seviye düştü düşmedi tartışılır ama sonuç olarak azınlık kaldık. Çoğu eski kullanıcı çıktı gitti. Pek fazla yorum yazmadan okumaya çalışırım bütün forumu. Ara sıra güldüğümde olur. Bence sende öyle yap. Forumu eski haline döndürmek çok zor. Olsa olsa Konu Dışı, Konu Dışı özel, Konu Dışı Eski üyeler gibi bölümler oluşur onuda sanırım yönetim istemez.

Direniriz hocam sonuna kadar:):) 3-5 bebeye forumu bırakıcak halimiz yok.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.