Şimdi Ara

SEVİYORUM SENİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ZoGeL®

en ıyısı ben sole dıım

Özlemin alev alev yandığı saatler bunlar.Gün çekiliyor,ay parlıyor.Haydi,geleceksen şimdi gel.Umudunla,yüreğinle,sevdanla gel,yık karanlığımı.Hayata dair kötü olan ne varsa yık onları,beni yeni umutlara sürükle.Aşkın en koyusuna,en tutkulusuna götür beni.
    Bin yıldır bekliyor gibiyim seni.Bin yıldır karanlık bir odada tek başıma oturuyorum sanki.Kim girip çıkmışsa hayatıma,kim talan etmişse yüreğimi hepsini silmek için gel.Bir tek sen kal içimde.Seni bileyim bundan sonra.Sevdan yetsin bana.Senin aşkınla yaşamak istiyorum artık,öyleyse gel,bekleme gel.
    Seninle olmak,seni duymak,seni görmek,seni anlamak,seni yaşamak tarifsiz sevinçler yaratacak içimde biliyorum.Bu yüzden sesleniyorum sana.Dallarımdaki kurumuş yaprakları tek tek temizlemek istiyorum artık.Gelişinle yeniden yeşermek,yeni yapraklar açmak istiyorum.İster haber ver,ister verme;ama gel bekliyorum.
    İstanbul'u sokak sokak geçip gel.Her sokakta kendi izini göreceksin,şaşırma.Nereye gittiysem seni de götürdüm yoktun;ama,yanımdaydın.Hep yüreğimde hep aklımdaydın.Seni İstanbulsuz,İstanbul'u sensiz düşünemedim.Gel,bu kentin tarihine en ölümsüz sevdayı yazalım.Nice aşka mezar olmuş İstanbul,bu kez kabul etsin yenilgiyi.Haydi gel,biz İstanbul olalım.
    Korkma gel,başkalarında gördüğün ihanetler,ikiyüzlülükler,bitmek bilmeyen acılar yok bende.İlk kez bırak kendini kaygısızca.Yarını düşünmeden,'ya sonra'demeden gel.Kurtul seni saran tutsaklıklardan,sana yazdığım,seni yazdığım şiirleri okumak için gel.
    Bak,günler anlamsızca geçip gidiyor.Oysa ömür dediğin şey üç günlük.Birlikte ve severek tüketmek varken günleri,böyle koyu karanlıkta kalmak niye?Gel haydi,sensiz geçen günlere bir yenisini daha eklemek istemiyorum.Özlem yanıyor alev alev.Özlemin ateşini söndürüp aşkın ateşini yakmaya gel.Bekleme artık,geleceksen şimdi gel.GEL Kİ...ADIN EKSİLMESİN DİLİMDEN...

Hadi beeee. Yİne yıktın ortalığı

Aga benim kafama bişi takıldı. İi güzel hoş yazmışsında Özlem kim. ben onu bulamadımda

• olm salih benı kızdırmayamı calısıosun.ozlem nerden cıktı
  • Zoqel harikasın olm sen yaa seni bu kadar romantik bilmiyordum.
    Benim kadar diilsindir ama...
  • tebriklere beyler
    şey yani
    tebrikler sadece
  • sagol etusch
  • quote:

Orjinalden alıntı: etusch

tebriklere beyler
    şey yani
    tebrikler sadece

beyler mi Allah Allah. Düşünmek bile isemiyom.

Şimdi zogel yine kızacak bana
  • bir derse gidip geldik yine başlamış tiyatro

giriş beleş galiba, ama çıkışını bilemem
  • umut bu tıyatro degıl
  • Zogel bittin sen oolum!
    fstk_mrl duymasın!
  • işler iyice karışmış anlaşılan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZoGeL®

umut bu tıyatro degıl

/>
  • quote:

Orjinalden alıntı: FB*gonca

Zogel bittin sen oolum!
    fstk_mrl duymasın!

meral duysa ne olurki
  • meral duy ben zogele aşığım oda banaaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: FB*gonca

Zogel bittin sen oolum!
    fstk_mrl duymasın!

Vayyy Meral Hanıma bakkkk
    Yakaladım şimdi onu
  • meral
  • Yaw arkadaşlar bırakın biraz, tadını çıkarsınlar. Sonra hep beraber bineriz tepelerine.

• quote:

Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]

Yaw arkadaşlar bırakın biraz, tadını çıkarsınlar. Sonra hep beraber bineriz tepelerine.

evet ya durun, dün bir bugün iki... tadını çıkarak

• Sizi gidi çılgın aşıklar.
    Forumun yeni çiftleri.
    Bizede nedemek düşer.
    Allah tamamına erdirrsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: obiriks

Sizi gidi çılgın aşıklar.
    Forumun yeni çiftleri.
    Bizede nedemek düşer.
    Allah tamamına erdirrsin.

sağol obiriks kardeşşşşşş amin diyorum...

• Bu kadar süre yeter arkadaşlar.
    Dalın anasını satayım.
    EDIT: Nıhahahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YBAGCI -- 7 Nisan 2005, 23:19:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.