Şimdi Ara

Sevmediğin bölümde okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben Halkla İlişkiler ve Reklamcılık 1. Sınıf öğrencisiyim, YKS 2022 de kötü bir puan çektim üniversite ortamını merak ettiğim için bu bölümü yazdım sonradan bölüme ayak uydurmaya çalıştım ama olmadı. Bölüm benim özelliklerime uymuyor ve ilgimi çekmiyor YKS ye tekrar girsem yapabilir miyim sınava 4 ay kaldı , ben BESYO bölümü istiyorum o ilgimi çekiyor şuan sevmediğim bölümde okuyorum aileme söylemekten de çekiniyorum ne yapmam gerekiyor ?

• En iyisi hocam derslere giriyorsun sevmediğin için ilgini çekmiyor gerekirse bir kaç yılın gitsin sevdiğin işi yaptıktan sonra gerisi hallolur

• 4 ayda kazanamazsan bile seneye kazanırsın yeter ki istediğin bölüm olsun. Sevmediğin bölümden ne kadar erken dönersen kardır.

• donanımhaber forum
    MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU » Sayfa 1 - 394
    https://forum.donanimhaber.com/merkezi-yerlestirme-puanina-gore-yatay-gecis-ve-ornek-dilekce-ana-konu--82073060

puanınız yetiyorsa bu linki dikkatli okuyup not alın merkezi ek 1 yani merkezi yerleştirme ile yatay geçiş yapın tekrar sınava girmenize gerek yok.

• Ben de diş sevmiyom ama ora gelirse el mecbur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.