Şimdi Ara

SEVMEDİGİNİZ YÖNETİCİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim hiç ama hiç sevmedigim yönetici signore,

sabahtan beri bana taktı,SEG tv bozuldu insanları uyramak için konu açtım sildi,2 gün öncede klimamı mbirol beye temizlettim bana senin onla ilginmi var ne reklam yapıyorsun diyor ne bu ya ali kıran baş kesenmi

• Ado ve Ziwro. Ado zaten gitti rahatladım, adam resmen tehdit ediyodu milleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 2 Haziran 2008; 20:49:46 >
  • Ben Karışmam
  • alayını sevmem
  • adoyuda sevmem,galiba vstel alakası olanların alayını sevmem,

ado,signore
  • quote:

Orjinalden alıntı: D e n i z
    Benim hiç ama hiç sevmedigim yönetici signore,

sabahtan beri bana taktı,SEG tv bozuldu insanları uyramak için konu açtım sildi,2 gün öncede klimamı mbirol beye temizlettim bana senin onla ilginmi var ne reklam yapıyorsun diyor ne bu ya ali kıran baş kesenmi

1) SEG ile ilgili konunuz "firma şikayeti" olduğu için, madde 16 gereği silindi.
    2) Diğer konunuz apaçık reklam, konuya gelenler reklamını yaptığınız kişinin telefon numarasını istiyor.

Beni tanıyanlar "ne reklam yapıyorsun" gibi seviyesiz bir cümle kurmayacağımı bilir.
    Gönderdiğim özel mesaj aşağıda :

quote:

Belki mbirol ile ilginiz yok ama (ki olduğunu düşünmem gerekir), bu konu açıkca reklam ve dolayısıyla yasak. Bilginize...

NOT : Bu kadar sert çıkış yapıp fake olmayan bir üye bile görmedim.

D e n i z
    Katılım zamanı: 28 Mayıs 2008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 2 Haziran 2008; 20:55:51 >

• bir tek patron var adam gibi gerisi yalan
  • Ado banlandı zaten gitti bu diyarlardan. Seviyesiz mesajlarını hiçe sayıyorum, bir üyeyle tartışırken üye ona laf soktugunuzu zannetmeyin dedi Ado cevap olarak : ben senin biyerine bişeyler sokucam dikkat et dediği anda gözümden iyice düştü böyle yönetici olmaz hele bu forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 2 Haziran 2008; 20:55:43 >
  • Ben yeni üye oldum daha yöneticileri tanımıyorum valla ama düşüncelerinizi belirtin arkadaşlar konu kilitlenmezse bende yöneticileri tanımış olurum hangisi en çok ceza veriyor arkadaşlar ??
  • Yöneticilerle bir sorununuz varsa bunu kendi aranızda çözmeyi deneyin. Olmazsa da sorununuzu üst yönetime bildirebilirsiniz. Ancak "sevmediğiniz yöneticiler" gibi bir başlık altında içinizi dökmek için özel konu açmanız gerekmiyor (kaldı ki bu kural dışı bir konudur).

İyi akşamlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.