Şimdi Ara

SexyWitch Ronark Karakter Tanıtımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumun cogu Ronarkda takiliyor anlasilan. Ronarkda charmi acsam bende ne yapsam acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Forumun cogu Ronarkda takiliyor anlasilan. Ronarkda charmi acsam bende ne yapsam acep?

Kapımız her zaman açıktır hazır wariordanda anlıyosun çek bi ms 9lu ardream char akarızz
    Bu arada bu pwp alanı seçimi kişinin kendi tercihi benim tüm uniqlerim +3te olsa ben ardreamı kalabalık oldugundan daha cok seviyorum czde rlbde boss arar gibi orc veya human aramak çok sıkıcı geliyor bana
  • Başarılar erky Bende BP yi dizdim 4 GB'den Exc Ms +8 Buldum MS'yi 9layana kadar onla takılıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

Başarılar erky Bende BP yi dizdim 4 GB'den Exc Ms +8 Buldum MS'yi 9layana kadar onla takılıcam

takıl bakalım simdilik md 9u alınca dönersin ardreama
  • Akıyor char akıyor Bide kosp akmasa ardreamde 2-3 ezik yüzünden town atıyoruz
  • Warriordan ziyade Glacier Mage mi acsam diyorum. Malum zevkli char mageler ama warrior eksiginiz varsada degerlendirmeye alirim :D
  • quote:

Warriordan ziyade Glacier Mage mi acsam diyorum. Malum zevkli char mageler ama warrior eksiginiz varsada degerlendirmeye alirim :D

Ronarkta mageler bile koxper ve ne kadar sağlam olursan ol burdaki adamlar ilk magelere dalıyor... Bilgilendireyim dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

quote:

Warriordan ziyade Glacier Mage mi acsam diyorum. Malum zevkli char mageler ama warrior eksiginiz varsada degerlendirmeye alirim :D

Ronarkta mageler bile koxper ve ne kadar sağlam olursan ol burdaki adamlar ilk magelere dalıyor... Bilgilendireyim dedim.

genelde ilk mageler kesilir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

quote:

mageleri kesmek görew zaten bende ilk mageye malice atarım partyi ayakta tutan mage zaten akıllı bi mage sadece tp oynayarak koca partyi kurtarıyor bazen o yüzden ilk onların ölmesinde fayda war

Bu arada eksik gedik pek yok sen ne istersen onu açarsın şahsen ben priyi eksiklikten deil hep imrendigim için açtım ve oynuyorum ronarkta ice mage itemleri cidden aşırı ucuz (örn:+8oasis 8gb +8scorching 20gb +2shio 8gb +1fr 15gb) hani ice oldugunda çok güzel itemler dizersin heleki o aresteki warior giderse bu ronarktaki mage akarrr

• Kanima girmeyin fena olur :D Aklimda bayagidir Glacier Mage var ama tek sorunum benim Ardream i sevmeyisim :( Ya nebileyim alan vurmayan Mage pek Mage den saymiyorum. Oraya gelsem ve Aresdeki Warrioru bozsam kabaca guzel bir sey cikartirim heralde.

Garp +8 yada Oasis +8
    Crimson Set +8
    2x Shio Tears +3
    2x SSE +1 +2
    EP +1 +2 +3
    Glass Belt

Kabaca fiyat verebilirmisin?
  • Glass Belt 10-13 Gb arası değişiyor
    Oasis 11 Gb de gördüm 999 da
    Crimsonların tanesi 300-350den pazarda buying ile 250-275m arası alırsın.
    Shio Tears +0 70-110 arası görüyorum.
    SSE 200 den görmüştüm.
    Garp 8 de 13-16 gb arası birşeydir.
  • quote:

Kanima girmeyin fena olur :D Aklimda bayagidir Glacier Mage var ama tek sorunum benim Ardream i sevmeyisim :( Ya nebileyim alan vurmayan Mage pek Mage den saymiyorum. Oraya gelsem ve Aresdeki Warrioru bozsam kabaca guzel bir sey cikartirim heralde.

Garp +8 yada Oasis +8
    Crimson Set +8
    2x Shio Tears +3
    2x SSE +1 +2
    EP +1 +2 +3
    Glass Belt

Kabaca fiyat verebilirmisin?

oasis ve shioları yazdım glass 12 epler tuzlu in daha iyi olur derim ben crimsonlar 4-5 arası teki bu arada bunu ko genele açarsan daha yardımcı olurum konu fazla daaldı
  • bu kadar yüksek defanslı bir priestim olsa smite hammer i gözümü kırpmadan satarım. sadece defans abanırım. adam kesmem gerekmez. 45 45 heal debuff olurum.

smite yerine lobo +7 +8 alınabilir. para zaten artar. diğer takıları güçlendirebilirsin. ds yi 8 yapabilirsin. ben olsam bikaç flame talia yapar yanına da ss +7 alıırm , rakip towndan çıkmam :)
  • Ezik bi char iş yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

Ezik bi char iş yapmaz.

Kimler gelmiş Kimler!! bende ne zaman bakıcak konuya die bekliorm Yardımlarını dipnot olarak düştüm unuttum sanma

@olek1988
    Smiteyi holyle karıstırdın sanırım smite def falan vermiyor tamamen benim fantazim o itemi kullanmak
    +8ds lobodan sonra yapıcagım ilk item suan smiteyi +7lobo yapmam gerekicek ama dedigin gibi para falan artmıyor +3reb smite 7gb civarı lobo +7e ise 13gb istiyolar aşırı uçuk anlıcagın lobo piyasası belki onun yerine +8tooth yapabilirim ama smite 1 aya falan garanti gidicek
    bu arada towna girmek için 200fr taliaya falan gerek kalmıyor 80fr ile tek basıma frsiz party ile rahat girip cıkabiliyorduk (duk diyorum çünkü kosp suan çok abartı şekilde) yinede önerilerin için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

Ezik bi char iş yapmaz.

Kimler gelmiş Kimler!! bende ne zaman bakıcak konuya die bekliorm Yardımlarını dipnot olarak düştüm unuttum sanma

@olek1988
    Smiteyi holyle karıstırdın sanırım smite def falan vermiyor tamamen benim fantazim o itemi kullanmak
    +8ds lobodan sonra yapıcagım ilk item suan smiteyi +7lobo yapmam gerekicek ama dedigin gibi para falan artmıyor +3reb smite 7gb civarı lobo +7e ise 13gb istiyolar aşırı uçuk anlıcagın lobo piyasası belki onun yerine +8tooth yapabilirim ama smite 1 aya falan garanti gidicek
    bu arada towna girmek için 200fr taliaya falan gerek kalmıyor 80fr ile tek basıma frsiz party ile rahat girip cıkabiliyorduk (duk diyorum çünkü kosp suan çok abartı şekilde) yinede önerilerin için teşekkürler

Karı kız işleri ön planda olduğundan çok takılamıyorum artık Pc'de.

Gördüm Teşekkür edecek bişi yok aslında yardımcı olduysam ne mutlu bana

• quote:

quote:

Başarılar erky Bende BP yi dizdim 4 GB'den Exc Ms +8 Buldum MS'yi 9layana kadar onla takılıcam

Siz akın 2-3 fotoğraf göreyim tahrik olur gelirim zaten panpa.Takılarımın hepsi warrior takısı.Elimdeki warrior itemi.Fabricleri Fp +9 yaparım akarız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Güzel Char. İnş. Ardreamda Yardırıcaksın

eskidende zevk alıyodum ama glass ve romlar gelince daha bi hoş oldu artık daha bi stressiz arkama yaslanarak bakıorm oyuna

halitin değişiyle ''kanka ayı gibi oldu char''

Tabi ayı gibi oldu oğlum :D Hani ayıya sıkarsın sıkarsın ölmez ya aynı öyle oldu senin çarda

• quote:

quote:

quote:

Siz akın 2-3 fotoğraf göreyim tahrik olur gelirim zaten panpa.Takılarımın hepsi warrior takısı.Elimdeki warrior itemi.Fabricleri Fp +9 yaparım akarız

Şu kosp bi kalksa çok fena akıcaz aslındadabekliyoruz bakalımheros meros alma o zaman charada dönerken direk atarsın

• Bu kadar k0sp içinde yine iyi kastık bugun be hacu
     SexyWitch Ronark Karakter Tanıtımı

ThunderStone=Furkan=Wyserie
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.