Şimdi Ara

Seyir Zevki Yüksek Futbol Oynatan Teknik Direktörler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

31 yaşındayım, ben böyle bi oyun görmedim. Futbolcunun iliklerine kadar yararlanmayı bilen ve her rakibe karşı farklı bi oyunla maçı lehine çevirmesini bilen dahidir benim gözümde.
  • Ek olarak Heynckess ve Löw olabilir.

Bu arada Guardiola'nın futbolu seven arkadaş ciddi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 4 Ekim 2015; 22:27:36 >
  • Abi bazı cevaplar harbi olmamış Tuchel ve Klopp yazan arkadaşlar bence haksız.Siz herhalde Reus'u falan izleyince bu adamlar böyle futbol oynatıyor sandınız.

İkisininde oyun stilleri neredeyse aynı beyinden çıkmışçasına aynı ve bende çok beğeniyorum ama öyle seyir zevki yüksek falan değil.Takımları düşük seviye takımlar olsa ikisininde temel prensibi rakibi 2.bölgede biraz daha serbest bırakıp iyice kendine çekip sonra toplu hücumla üstünlük sağlamak.

Soruya vereceğim ilk cevap ise kesinlikle Heynckes hocanın temel sistemi 3.bölgeden itibaren ölümüne pres ve top kapıldığında dünya futbolunda görülmemiş bir blok geçişi ve blok hücum.

İkinci ve üçüncü isimler ise Ferguson ve Ancelotti ikisi de şart ne olursa olsun seyir zevki ve temposu yüksek futbol oynatıyorlar.
  • Kimse Jorge Jesus'u söylememiş.
    Deli gibi hucum oynatıyor ve takımları kondisyon olarak dakika 90 da bile basıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

vitor pereira,ersun yanal,şenol güneş,fatih terim,klopp

seyir zevki en düşük futbol oynatanlar:simeone ve mourinho

Futbol bilgin saracogluyla sinirli galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klopp, Jorge Jesus, Tuchel, Pellegrini.

Yerli olarak ; Ersun Yanal, Fatih Terim, Şenol Güneş.
  • ziya doğan tabi ki

4 ön libero başka hangi takım kullanmıştır ?
  • Dieter Hecking
    Roger Schmidt
    Nuno Santo
    Ronald Koeman

• Madrid dönemi için haksız değilsin olağanüstü bir kontraatak takımı kurmuştu.

Klopp, Tuchel, Jupp Heynckes, bizden Şenol hoca.
  • Simeone

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasim kara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heynckes in bayerni baz alınırsa fizik olarak güçlü, tempo olarak yüksek ve devamlı atak futbolu oynatiyordu.

Kısa bir süre izleyebildik orası ayrı.

Şimdi guaridola denen teknik direktörcük ligde takımlara posta koyuyor sadece.

•  Seyir Zevki Yüksek Futbol Oynatan Teknik Direktörler
  • Jupp Heynckes Manuel Pellegrini Carlo Ancelotti Sir Alex Ferguson

• Jupp Heynckes'in adının sıkça geçtiğini görmek güzel.
    Yalnız Ferguson yazanlara soruyorum, United ne zaman akıcı ve hücum hücum diye bastıran bir oyun yapısıyla oynadı ki. RvN'li dönemi falan hatırlasanıza, United'ın oyun planı topu bir şekilde 6 pasın içine sokmaktı, nasıl olduğunun bir önemi ya da genel bir şablonu yoktu. Ferguson olabildiği kadar tedbirli ve sonuç odaklı oynatırdı.

Ne kadar kendisini artık sevmesem de Wenger'in de hakkı verilmeli bu konuda. Ancelotti'yi de bu açıdan beğeniyorum, hele bir İtalyan olduğunu düşününce, saygım büyüyor adama. Pellegrini takımlarının da seyir zevki yüksektir genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Kimileri saldıracak ama Fatih Terim diyorum. Fatih Terim'in yönettiği takımlarda iyi kötü hep adrenalin tavan yapıyor.

Katılıyorum, kendisini kişilik olarak pek sevmem ama galatasaray' ın o gittikten sonra oynadığı oyuna bakınca başarıdan bağımsız olarak seyir zevki bir hayli azaldı. Kendisinin oynattığı ve benimsediği hücum futbolu şahsen çok hoşuma gidiyordu.

• Jupp Heynckes derim. Ayrıca Jorge Jesus 2012-13 sezonunda efsane top oynatıyordu Benfica'ya. Portekiz'de ki Fener ile olan yarı final maçında 1. dakikadan itibaren bizim yarı sahada geçti oyun. Wenger'in Arsenal'a oynattığı futbolu da beğeniyorum.
  • Kimse bizi yazmamış en pozitif oynayan takımlardanız
  • Heynckes,Bielsa,Rebrov.
  • Wenger, Jorge Jesus, Jupp Heynckes, Fatih Terim, Şenol Güneş.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.