Şimdi Ara

Şeytandan Farkın Yok.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Adam da havaya girmiş, sanki gelmiş de istemiyormuş gibi

Şeytandan Farkın Yok..

ulaşamadığı
     Şeytandan Farkın Yok..

Şeytandan Farkın Yok..

DERMİŞ

bu himalayan kedisidir. citizen bunun yavrusunu arıyor. bulan varsa pm' den citizen' e ulaşsın..
  • şu erkeğin adı soyadı ney iki çift lafım var...sen ereksiyon olamama sorunu yaşıyorsan bu kızın suçu değildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Adam da havaya girmiş, sanki gelmiş de istemiyormuş gibi

ulan hakkaten ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

adı ne bunun ya.

Al hoca adı Gamze Bodur arattır ekle:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

şu erkeğin adı soyadı ney iki çift lafım var...sen ereksiyon olamama sorunu yaşıyorsan bu kızın suçu değildir...

veyselin soyada gerek kalmadı gel

@sx1sx1

bi bakalım
  • Güzel kız ama tarzını beğenmiyorum böyle tayfaların.
  • oha profilinde msn (galiba) yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

şu erkeğin adı soyadı ney iki çift lafım var...sen ereksiyon olamama sorunu yaşıyorsan bu kızın suçu değildir...

veyselin soyada gerek kalmadı gel

@sx1sx1

bi bakalım

Ben baktımda yoktu:D
  • Biz nefes alsın yeter diyoruz adam sanki bulmuşta beğenmiyor gay mıdır nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 6 Şubat 2010; 23:16:35 >
  • sansürü kaldır ya, göremiyoz
  • Kız yabancı mı ?
  • yav google a "emo kız" yazın çıkan 3. fotograf
  •  Şeytandan Farkın Yok..

Niye Sansür Varki Sizin Resimde ??? Açık Bişi Yok Şişmiş O Kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBenasi -- 11 Şubat 2010; 23:33:27 >
  • adam araştırmış ya zıjaıhuza
  • 1 - profil fake. farkındaysanız msn adresi yalansın_yar
    2 - aklıma endonezyalı bi adam geldi. adam ameliyatla kadın oluyo ama she-male hesabı. silikonlar falanda tamam. ardından adam üstü çıplak resim koyuyo. tabi bizim türklerde bakıyo kız gibi yüzü ama biraz erkeksi göğüsleri görünce tamam kız diyolar. türk abazaları baya yorum yapmıştı resme "aşık oldum galiba" "çok güzelsin canım" "selam tanışabilirmiyiz" tarzı. işin komik yanı adam profiline yazmış dönmeyim ben diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbcheroes

1 - profil fake. farkındaysanız msn adresi yalansın_yar
    2 - aklıma endonezyalı bi adam geldi. adam ameliyatla kadın oluyo ama she-male hesabı. silikonlar falanda tamam. ardından adam üstü çıplak resim koyuyo. tabi bizim türklerde bakıyo kız gibi yüzü ama biraz erkeksi göğüsleri görünce tamam kız diyolar. türk abazaları baya yorum yapmıştı resme "aşık oldum galiba" "çok güzelsin canım" "selam tanışabilirmiyiz" tarzı. işin komik yanı adam profiline yazmış dönmeyim ben diye

Yav bu resim internette dolaşan meşur emo fotograflardan biri O profilinde fake oldugu belli google a "emo kız" yazın çıkıyor bu fotografın büyügü.

Şeytandan Farkın Yok..
  • Uzun çabalar sonunda kızın kim olduğunu buldum :). " Kiki Kannibal " 2. kez verilince merak ediyor insan .
  • da lavuk iki dakkada fantaziyi kurmuş yalnız.gelsen altıma yatsan üstüne çıksam falan.olddu...
  • güzel paint çalşmışsın,tebrik ettim
  • Aha buda başka bir resmi,

Konuyu açan arkadaş madem sansür politikası uygulamış, Bende aynı çizgide devam edeyim.

Şeytandan Farkın Yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 12 Şubat 2010; 2:24:05 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.