Şimdi Ara

Sezon 3'e genel bir bakış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: Puv0

quote:

Orijinalden alıntı: Tatis123

Eşşeğe ALTIN semer vurmanın onu at yapmıcağı gerçeğini bir kenara bırakırsak , ben ilk kasılan çarın nasıl smurf olabileceğini anlamaya çalışıyorum. Ve eklemek gerekirse West Silver > Tr Gold

Westte tutunamayanların klasik bahanesi

TR Serveri Ranked : Eğitimli, düşünen ve küfür ve hakaret etmeyen insanların maç attığı yer

Server kalitesi yerlerde ama her fırsatta west silver > tr gold muhabbeti yapan tipler komik oluyo bence. Madem westteki oyuncular daha kaliteli demek ki oyun taşımak için ekstra çaba harcaman gerekmiyor niçin çıkamıyorlar silverdan ?

• Güzel yazmışsınız elinize sağlık yanlız şu Core itemlerin Türkçeleri nedir acaba ?
    Birde q can fullemiyor, artırıyor ama gerçekten iş görüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eşşeğe ALTIN semer vurmanın onu at yapmıcağı gerçeğini bir kenara bırakırsak , ben ilk kasılan çarın nasıl smurf olabileceğini anlamaya çalışıyorum. Ve eklemek gerekirse West Silver > Tr Gold

TR Serveri Ranked : Eğitimli, düşünen ve küfür ve hakaret etmeyen insanların maç attığı yer

Server kalitesi yerlerde ama her fırsatta west silver > tr gold muhabbeti yapan tipler komik oluyo bence. Madem westteki oyuncular daha kaliteli demek ki oyun taşımak için ekstra çaba harcaman gerekmiyor niçin çıkamıyorlar silverdan ?

Bak anlamıyorsun westte kazanacağın varsa kazanırsın ama Türkiye'de kazanacağın varsa belki kazanırsın, sen 10-1 gidiyorsun bot 0-2 gidiyor, bota diyorsun ki biraz defansif oyna geriden oyna diyorsun adam ''Sanane a*k'' diyor ee şimdi ne yapacaksın, bu insan kalitesi ile ilgili bir şey ve Türklerin çoğu da ben bilirim asarım keserim havasında olduğu için başkasının iyi niyetli lafı bile batıyor.Çünkü kendini bir şey sanıyor, bu her alanda böyle o yüzden LoL tarzı oyunları Türkler oynamamalı kanaatindeyim, fakat benim değerlendirmeme göre belirlenmiyor bu maalesef oynanıyor, oynansın artık oynuyorlar diye intihar etmem ama Türkiye serverinde oynamayabilirim bu benim elimde.Çünkü LoL Takım oyunu gerektiren bir oyundur, Türkler ise Metin2, KO tarzı item seviyesine bağlı oyunlardan geldikleri ve bu oyunlar kişisel başarı olduğu için ekip oyunu ortaya çıkarmak güç.

• Üşendim okumadım.
  • Lineden sonrasını okumadım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bak anlamıyorsun westte kazanacağın varsa kazanırsın ama Türkiye'de kazanacağın varsa belki kazanırsın, sen 10-1 gidiyorsun bot 0-2 gidiyor, bota diyorsun ki biraz defansif oyna geriden oyna diyorsun adam ''Sanane a*k'' diyor ee şimdi ne yapacaksın, bu insan kalitesi ile ilgili bir şey ve Türklerin çoğu da ben bilirim asarım keserim havasında olduğu için başkasının iyi niyetli lafı bile batıyor.Çünkü kendini bir şey sanıyor, bu her alanda böyle o yüzden LoL tarzı oyunları Türkler oynamamalı kanaatindeyim, fakat benim değerlendirmeme göre belirlenmiyor bu maalesef oynanıyor, oynansın artık oynuyorlar diye intihar etmem ama Türkiye serverinde oynamayabilirim bu benim elimde.Çünkü LoL Takım oyunu gerektiren bir oyundur, Türkler ise Metin2, KO tarzı item seviyesine bağlı oyunlardan geldikleri ve bu oyunlar kişisel başarı olduğu için ekip oyunu ortaya çıkarmak güç.

Ya ne anlamıyosun ben oynamıyorum bu serverda gibi konuşma sanki gayet iyi biliyorum kim nasıl aptal tepkiler veriyo vs sadece diyorum ki west silver > tr gold, trde oynadım köreldim westte silverdan çıkaımyorum, yok westte silver bile çok iyi bişey nasılsa tr'nin golduyla aynı, yok tr de oynasam çilingirim diyen tipler kötü oyuncudur net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puv0 -- 15 Eylül 2013; 18:38:13 >

• Açıkçası iyi oyuncuyum gibi bir iddaam yok , arkadaşlarım trye geçtiği için orda daha fazla oynadım son zamanlarda bu küçük taktiği uyguladım ve gayette iş yaptı bu yüzden zaten trde gold oldum.Barınamamak çok sert bir itham arkadaşlarımla oynadığımda oyun daha zevkli oluyor hepsi bu. Ama trdeki son maçlarımın hepside çok çekişmeli maçlardı oyun bi gitti bi geldi çokta trnin hakkını yememek lazım yavaş yavaş düzelecek burasıda. Türkçe isimlerini isteyen arkadaş için ; Nashorun dişi , aklın sonu , bide hybrid yeşil silah denemenizi tavsiye ederim solo topta çok iş yapıyor cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tatis123 -- 15 Eylül 2013; 18:41:47 >
  • Tşkkürler, bende kendimce ww için şöyle bi offtank build kurdum ;
    Nashorun dişi @ kanlı kılıç @ kertenkelenin ruhu
    ruh gömleği @ günateşi pelerini
    ninja tabisi yada savaş çizmesi

ww ultisi ad ile can çalma skili ise ap ile güçleniyor.
    build biraz pahalı oldu (13.500) ama late gamede fena olur gibi , sizce ?

• hocam seni ekledim arada maç yaparız olur mu?
  • Çok güzel yazı olmuş.

Uzun yazıların çok azını okurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Kısaca özetleyim birçok hero useless kaldı adc ile 1v1 atamayacak duruma geldi.Her oyunda değişen meta sebebiyle tanky jungle görür olduk çünkü tanky olmayan jungle iş yapmıyor en iyi jungler jarvan,lee sin,natilus olduJarvanın 2 lvl de atılan gangları ünlendi..Vayne op oldu mahvolmuş sayesinde.Rengar öldürüldü.Ahri ve Fizz gibi şampiyonlar diğer tüm mid herolarını geride bıraktı.Zed çok fazla oynandı turnuvalardada gördük farmının önüne geçilemiyor.Son olarak trinity buff yüzünden jax tekrar op oldu kasarsa önüne geçilemiyor.Lee sine üçlü kuvvet çıkılmaya başlandı.Oyun 20-30 hero arasında döndü sebebi sezon 3 ile değişen meta.Sezon 4'de tüm herolara gerekli nerf-buff getirilmeli tüm herolar tekrar kullanılamya başlanmalı.

oyun sezon 1'den beri 20 heronun etrafında dönüyor, riot oyunu başka bi şirkete satmadığı sürece de böyle olcak

Aman boyle iyi. Joygame falan alir birde tam olur

• Dogrusunu solemek gerekirse karsimda renekton olmadigi surece ad gitmemeye calisiyorum nashor ve aklin sonu combosunun cok iyi gitmesinin sebebi her auto attack 100 magic dmg vuruyor buda ulti ilaveten 500 dmg demek , bu buildi yapmamim bir diger sebebi armora takilma gibi bir sikintimin olmamasi ama wwyle her itemle gayet iyi verim alinabilir oynayis stilinede bagli bu

• hm bunu bilmiyordum, hafta sonu deniycem inşlh.

• Eyvallah güzel yazı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.