Şimdi Ara

Sezon 4 ile beraber Gladiator Title'lar ve enteresan bi hikaye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk sezon 4 ile beraber Gladiator alan arkadaşlarımız varsa hepsini canı gönülden tebrik ederim ( cidden )

bildiğiniz gibi Title'lar yani ismin önünde duran Ünvan her arena sezonundan sonra toplam takımların içinde belli bir yüzdeye giren oyunculara veriliyor .
    bu title'ların sıralaması en azından sezon 3 için Vengeful Gladiator > Gladiator > Duelist > Rival > Challenger .

Gladiator ve üstü( zaten Vengeful Gladiatorler her battlegruptaki 3 farklı bracketta 1. olan oyuncular ) bu sezon Vengeful Netherdrake dediğimiz bir mount aldı . geçtiğimiz sezonlarda adları Merciless Netherdrake ve Armored Netherdrake ti . bu mount ve tabiki title için birçok oyuncu kapıştı , makine başında sabahladı ve daha bir sürü fedakarlık falan yaptı işte geçiyorum buraları :D

bu arada sezon 3 titleları geçtiğimiz çarşamba verildi . ama gene de hesaplamanın nası olduğunu bilmek istiyorsanızhttp://www.arenajunkies.com/calculator/

şimdi gelelim hikaye kısmına belki bi kısmınız biliyordur ben Grim Batol'da Undead Mage oynamaktayım . mage'ime gladiator title almak bu sezon için en büyük amaçtı benim için . bu amacımı gerçekleştirmemin en kolay yolu 2100 ratinglerde olan 5v5'imi daha yükseklere taşımaktı .
    5v5 setup : Frost Mage / Shadow Priest / Arms Warrior / Affliction Warlock / Resto Shaman olmak üzere çok fazla rastlanmayan 4 DPS şeklinde bir takım.
    neyse gelelim konuya bir sürü uğraştan sonra 5v5 te max 2280 gördükki siteye bakarsanız bu rating title için yeterli ( ki bu rating'e ulaştığımızda title için gereken rating 20-25 puan daha aşağıydı ) son haftaya 2270 gibi bir ratingle girdik warlock'umuza title için maç gerektiği için maçlarımızı yaptık falan filan bi şekilde 2249'a düştü . bu arada warlock 4-5 gün offline oldu geldik Sezon 3'ün son gecesine . warlock hala yok . daha önce hiç affliction warlock oynamamış bi elemanı takıma aldık "ya hep ya hiç" hesabı başladık . bu arada 5v5 te yüksek ratinglerde olanlar bilirler öyle hergün maç yapcak adam bulamazsınız 10 maç yaparsınız her takımdan 3-4 kazanarak ancak 40 rating alırsınız çoğu zaman . ki biz sezonun son gecesindeyiz bi şekilde şansımız yaver gitti daha maç yapan takımlarla karşılaştık iniş / çıkış oldu biraz 2220 civarı sanırım SK Gaming 5v5 ile karşılaştık adamlar dümdüz gittiler ilk başta ve 2170 e düştük . ben dedim gitti artık glad title falan yok. saat olmuş gece 1 zaten . warriorumuzunda biraz gaza getirmesiyle SK gaming'i ard arda 5-6 maçta aldık . üstünede 10 puanlık 1 maç yaptık sanırım 2249dayız. hemen siteye baktım ventrilo'dan konuşurken 2279 gereken rating ilk 22 takım glad title alcak . cidden sevinçliyiz o an 1 adam eksik olmasına rağmen ( çekirdek kadrodan bahsediyorum ) 2170'e düşmemize rağmen , SK'ya karşı oynamamıza rağmen olcak gibi geldi bana.
    adamlardan 16-17 puan alıyoruz 2 maç daha demek 2281 gibi bişey üstünede garanti olarak 1 maç desek alıyoruz . ki zaten ard arda adamları 6 kere dağıttık ki onlar bizden daha yüksek rating'e sahiplerdi . tmm sıra alın falan derken taak ! ventrilo'dan düştüm msn gitti modeme baktım DSL yanmıyor . bana olur bazen arada falan filan diye resetledim ama hiç fayda etmedi hemen Başar'ı ( o da takımdaki Shadow Pri oluyor ) aradım ondada aynı sorun var . bu kadar uçtayken bu kadar yakınken bu kadar zorluğa rağmen yapcakken birden herşey gitti . 2-3 saat uğraştım gelsin diye . diğer 3 arkadaş oyunda 2 saat beklemişler bizi . ama yok olayın ertesi günü saat 8'e kadar falan ben bağlanamadım internete . şimdi o kadar çabama mı üzüleyim yoksa telekom denen illet şirketin oyun zevkimin içine 1 kez daha etmesine mi üzüleyim . 2200 üstü ratinglerdeki tek 4 DPS takımdık biz "misery'de" herşeye rağmen alcakken title'ı tak internet gider .

geçtiğimiz çarşamba title'ların verilmesiyle Duelist olduğumuzu anladık ... ben ki gold farmdan nefret eden adam dişimi sıkıp 5k gold kasmıştım epic mount için . title alırız mount'a bineriz diye (!) gittim baktım shattrath'a ortada cirit atanlar var mountlarıyla bir gnome warrior mountuyla gelip /flex 'inide attı o an koptum zaten ben artık . neyse konu biraz saptı . bu topic'i neden açtım tam olarak bende bilmiyorum . belki bana çok dokunduğundandır çünkü serverımdaki elemanlarda bilir bu 5v5 için çok çabaladık biz insanlar setup'umuza güldü ama biz kendimizi ispatlamıştık . bu kadar yakınken elimizden kaçması hayır kaçması önemli değil gitsin almayalım . ama benim elimde olmayan sebeplerden ötürü alamamamız ... diyecek bişi bulamıyorum .

umarım kafanızı şişirmemişimdir böyle bi olayım oldu paylaşmak istedim . son olarak tabi ki "Allah belanı versin telekom!"

*forumda Gladiator Title alan arkadaşlarımız vardır umarım . hepsi hayırlarını görsün ünvanlarınını :) *

iyi forumlar

• [font="Tahoma"]Gerçekten yazık olmuş
    O ttnetin
    Ama gene de bu üstün gayretinizi ve azminizi tebrik ediyorum
    O gNoME a da Diyecek laf bulamıyorum[/font
    ]

• Sonuna kadar okudum abi valla üzüldüm o kadar emek boşuna (telekom KOCAAMAAN bir)
    Ama 4 Dps setupla çok güzel bir rating helal olsun genelde 2 heal 3 dps takımlar biraz daha avantajlı oluyor ama oynayısa bakar bosver abi yarın birgün sezon yenilenir yeniden denersinizBelki sizin servara geçerim gibi bu dunemaul cok sıktı seni cok iyi mage diye övüyolar kendi gözümle görmek isterim abi iyi oyunlar

• şanssızsın evet ama seni bu şanssız duruma sürükleyen takımınızın esas warlock ı olmuş..4 5 gün ortalardan kayboldu dedin eğer kaybolmasa sen son geceye kalmayacaktın ve yeterli rating ile glad title ı alacaktın..başkalarının sorumsuzluğu senin şanssızlığın olmuş kısacası bence o takımınızdaki esas warlock ı at takımdan
  • olsun, her şey olur, umarım bu, seni bu sezon için daha da hırslandırmıştır. Başarılarının devamını diliyorum :)

Telekom' a kafam girsin
  • üzücü :(

ama mount gelse de train olman lazım onu unutma :) yani binemiyorsun yine armored netherdrake'e :)
  • cidden çok üzüldüm senin adına
    ama sen onu alabileceğini biliyosun hepimiz biliyoruz
    sen gönlümüzün gladiatorusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • femre yi tanıyorum ve biliyorum gördügüm iyi Türk oyuncudan biridir serverda.. gercekten yazık olmus ve isterdim gladiator olmanızı.bizim guildde bazı arkadaslar buna benzer bir durumdan dolayı 3v3 te title alamadılar.gercekten birazda sans isi ama ben olsam asıl sucu o warlockta arardım.Nick i neydi bu arada tanıorumdur ben ?
  • Gerçekten kötü olmuş ancak sizler bu kötü şartlarda kendinizi kanıtlamışsınız. Bizlerde bir çok Call Of Duty 4 Multi maçında gerek TTnet olsun, gerek Turksat olsun her türlü baltalamaya mağruz kalarak bir yerlere geldik. Avrupada ilk 20ye girdik. SK-Gaming diyince aklıma geldi onların CoD4 takımlarını bozguna uğratınca hileci olduk, pis Türk olduk :)

Ama sonuçta oynadığımız bir oyundu, biz gereken zevki aldık. İnanıyorum ki o sıkışık durumda bile eğlenmişsinizdir.
  • arkadasım saan sunu oyliyim sadece arenajunkies in hesaplamasıyla gladi title ın alakası yok.misal arenajunkies te 2v2 de benim bg de minimum 2350 rating gerek diyordu.bizde 2100 ratingdik.duelist icinde minimum 2070 yazıyordu.dedik bari duelisti kaybetmeyelim diye son hafta mac yapmadık zaten 2350 ye cıkmanın imkanı yok diye.
    gecen carsamba online oldum ne goreyim benim 2-3 takım altımda 2150 ratingli adamlar vengeful netherdrake ile geziyor.cunku adamları tanıyorum arkım realmden.yani 50 puan fazla alsak 2v2 de gladi alıoduk.anlıcagın arenajunkiesteki hesaplamalar kesinlikle ama kesinlikle dogru degil.bazı realmlerde orda yazan puandan fazlası bazılarında ise daha da azını istiyor.

+ olarak son o 1 hafta boyunca kimler win trader kimler pasif bu takımlar cıkarılınca ona gore title lar dagıtıldı.yani misal senin realmde ilk 10000 takım varsa bunların %.05 lik kısmı ilk 50 takım alması lazım.ancak adamlar bu wintrader vs takımları cıkarında 8000 takım kalıosa ilk 40 takım alıyor.o yuzden aklınızda bulunsun kesinlikle arenajunkiese gore mac yapmayın bi sonraki sezon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 6 Temmuz 2008; 1:38:11 >

• bi sonraki sezona diyelim o zaman gecmis olsun. yorma kafani bole seylere arada gel naxx a gidelim gene :)
  • vay be gerçekten üzücü bir durum, inş bir daha sezon da aynı başarıyı gösterip hak ettiğinizi alırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

üzücü :(

ama mount gelse de train olman lazım onu unutma :) yani binemiyorsun yine armored netherdrake'e :)

mustafa bak yazıda ne dedim ben ki hiç gold farmlamayan adam sıktım dişimi 5k farmladım aldım epic mountu ve train'i .

bu arada warlock'un durumuda bi ayrı karışık o da bizim serverdaki irl'den bi arkadaşına söylemiş gelmeyeceğini bize bildirsin diye ama yok bana bişi gelmedi . warlock zaten 3v3 ten gladiator aldı ... biz onun için maç yapmasaydık 2280 de biz alcaktık ama . neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shafter

arkadasım saan sunu oyliyim sadece arenajunkies in hesaplamasıyla gladi title ın alakası yok.misal arenajunkies te 2v2 de benim bg de minimum 2350 rating gerek diyordu.bizde 2100 ratingdik.duelist icinde minimum 2070 yazıyordu.dedik bari duelisti kaybetmeyelim diye son hafta mac yapmadık zaten 2350 ye cıkmanın imkanı yok diye.
    gecen carsamba online oldum ne goreyim benim 2-3 takım altımda 2150 ratingli adamlar vengeful netherdrake ile geziyor.cunku adamları tanıyorum arkım realmden.yani 50 puan fazla alsak 2v2 de gladi alıoduk.anlıcagın arenajunkiesteki hesaplamalar kesinlikle ama kesinlikle dogru degil.bazı realmlerde orda yazan puandan fazlası bazılarında ise daha da azını istiyor.

+ olarak son o 1 hafta boyunca kimler win trader kimler pasif bu takımlar cıkarılınca ona gore title lar dagıtıldı.yani misal senin realmde ilk 10000 takım varsa bunların %.05 lik kısmı ilk 50 takım alması lazım.ancak adamlar bu wintrader vs takımları cıkarında 8000 takım kalıosa ilk 40 takım alıyor.o yuzden aklınızda bulunsun kesinlikle arenajunkiese gore mac yapmayın bi sonraki sezon.

arkadaşım bende sana şunu söyliyim miseryde 5v5 te ilk 22 takım gladiator aldı hesaplamada bişi yok yani zaten incelersen siteyi her bracketta toplam kaç adam var yazıyor . %0.5'ini aldığın zaman rakam çıkıyor ortaya . hesaplamada bi yanlış yok yani . abi gereken rating 2v2 / 3v3 / 5v5 olarak çok farklı yani . misal 55 te ilk 22 takım alırken 2v2 de 125 kişi alıyodu misery'de :) yani her bracketta farklı rating gerekiyo onu demek istiyorum . son hafta çıkışından sonraki hesaplama zaten şu an arenajunkies'te olan hesap

@ Tehlike
    warlock'un adı Zhaadhum şu yeni kurulan pvp guildi var Elysium onun GM'i . adamıda çok suçlamak istemiyorum çünkü gerçek hayattan bi arkadaşına demiş o da bizim serverda oynuyomuş gelemeyeceğimi söyle diye herif bize bişi demedi dese eğer 4 gün boyunca onu beklemez bi warlock alır 3 günde azcık öğrense 4. gün alırdık ya title'ı :/

• Boşver Emre yeni sezonda alırız inşallah. Çünkü aynı yanılgıya biz de düştük partnerimle.. O siteyi yapanın ta yedi ceddini ...

2237 Rating'deydik o siteye göre 2308 felan olması gerekiyordu hesapta. Biz de biraz daha uğraşalım bari dedik son haftaydı zaten. Saolsun o kadar güzel takımlar geldi ki - Warlock-Druid/Paladin, Hunter-Druid, Rogue-Druid- .iç etti güzelim Rating'i. 2168 ile kapadık sezonu. Sonra bir baktık ki 2201 Rating'li adamlar Gladiator olmuş önümüzde dolaşıyor.. Delirmemek elde değil

Not : Bu arada o siteye ne bakıyorsun Armory'den ilk 25'e baksaydın ya diyecek sivri zekalı arkadaşlar olucaktır mutlaka ama orda da 2340 felan gözüküyordu zaten.. Anlamadım nasıl iş..

• ya benim olayım siteyle falan ilgili değil . internet gitti yani direkt telekom ile alakalı . zaten 5v5 için bi karmaşıklık olmayacağı belliydi . ilk 22 alıyodu o da 3-4 haftadır 2230-2279 arasındaydı biz garanti olsun diye 2300 alcaktık zaten sorun o değil yani . sorun telekom denilen Allah'sız şirketin yaptığı şerefsizlik başka bişi değil . o kadar emek tam sonuna geldim diyosun ama yok internet gidiyo ...
  • Evet priest imle gladiator title 'ı kaçırdım... Warrior um da var onla da gladiator almaya uğraşıyodum, 2280lerde yenilmeye başladık 2240lara düştük, vazgeçtim çok stres oluyodum. sitede 2.3k+ glad almış görünüyor.. oyuna bi girdim mount gelmiş maille ve gladiator olmuşum :D tuaf ...
  • Ya ayıptır sölemesi de nasıl yapıyosunuz 2200 rating...
    Ben s2&s3 holy pala ile şu an 1500lerde dolaşıyorum ..Full s3-s4 warr/ druid takımlar geliyo sürekli gıcık ediyolar.
  • bende 1900 gecemedım daha shmn lock
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertosos

Ya ayıptır sölemesi de nasıl yapıyosunuz 2200 rating...
    Ben s2&s3 holy pala ile şu an 1500lerde dolaşıyorum ..Full s3-s4 warr/ druid takımlar geliyo sürekli gıcık ediyolar.

Skill>Gear
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.