Şimdi Ara

Sezon 5 Dünya Şampiyonunu Açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • belki hatırlayan vardır çinde ki takımların bütün oyuncularını paylaşmıştım
    her takımda en az 1-2 tane koreli var ve bu koreli oyuncular imp pawn dandy mata insec deft gibi ünlü oyuncular
    bence bu korelilerin çin takımlarına gitmesi şampiyonayı çinli bir takımın kazanacağı anlamına gelmiyor
    Koreliler bir bütün iken iş yaparlar bence bu yüzden Sezon 5 Dünya Şampiyonu GE Tigers takımı olacak

Edit : Çin takımlarının kadrolarıhttp://forum.donanimhaber.com/m_101517524/f_/key_%25E7in%252Btak%25FDmlar%25FD//tm.htm#101523420

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagshot -- 15 Şubat 2015; 9:38:39 >

• Kim kazanırsa kazansın yine de bir Çinli takım kazanmasın hele ki OMG hiç kazanmasın . Kaybettiği zaman rakibinin elini sıkmayı bile bilmeyen bir takım ve oyuncular , Faker ne demişti bizim elimizi sıkmadılar ve bu maç bizim intikamımız olacak demişti ve 23. dk da oyun bitmişti ...

Şampiyon gene koreden çıkar süpriz beklemiyorum ki daha çok çok zaman var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 15 Şubat 2015; 6:49:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

belki hatırlayan vardır çinde ki takımların bütün oyuncularını paylaşmıştım
    her takımda en az 1-2 tane koreli var ve bu koreli oyuncular imp pawn dandy mata insec deft gibi ünlü oyuncular
    bence bu korelilerin çin takımlarına gitmesi şampiyonayı çinli bir takımın kazanacağı anlamına gelmiyor
    Koreliler bir bütün iken iş yaparlar bence bu yüzden Sezon 5 Dünya Şampiyonu GE Tigers takımı olacak

Konuya girmeden önce benimde aklıma aynı takım geldi ama daha sezonun başındayız korede sıralama değişebilir. sktye 2 maçtada veigar banlatan takımdan bahsediyoruz :)
  • Dünya kupası şuan yapılsa GE Tigers şampiyon olur gibi
    Ama sezon bitimine kadar her şey değişebilir geçen sene sktnin allstar daki performansının ardindan yine şampiyon olacakları düşünülüyordu ama dünya şampiyonasına gidemediler bile
    Sonuç olarak ben yinede şampiyonun Kore takimi olacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eğer çinli bi takim kazanacaksa OMG nin kazanmasının gerektiğini dusunuyorum.
    Uzi ve gogoing kupayı fazlasıyla hak ediyor.

• DP varken hicbiri kazanamaz..

• BJK

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilic takımı motive etmis sampiyon bjk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GE Tigers şu sıralar çok iyi görünüyor ama SKT'nin neredeyse 4 kişi oynamasının da(Bengi ) bunda etkisi büyük. Ben Snake'den çok umutluyum. Takımlarında üst düzey Koreliler bulunmamasına rağmen oldukça iyi oynuyorlar.
  • bende şaşırdım baya yükselme liginden gelen 2. takım ama oldukça iyi bir performans sergiliyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.