Şimdi Ara

Sezon 5 jungle hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 haftalık bir aradan sonra oyuna girdim mainim jungle normalde fakat yenı itemler ve yenı orman yaratıklarıyla o kadar zorlandıgımı farkettim ki. ilk oyunum lee sin ileydi buff temızlerken zaten 300 canla cıkıyorum ormandan . Bu konuda yanlış yaptıgım birşeyler mi var yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

• İngilizce'de büyük i yok.

Rehberler var bak , çok fazla değişiklik var şimdi kimse yazmaz senin için.
  • Bazı herolar 2 gruptan sonra b atmak zorunda bazıları da çok rahat jungle donuyo bkz. Ww fiddle master yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle redden bşla leesin ile alışana kadar q ile başla w aç ikincil olarak ve kurtalara git kitele onları olabilecek en azhasarı almış olursun
  • DeathlyVisage kullanıcısına yanıt
    Lee sinde kırmızıo başlıyordum zaten skill sıralamasını da biliyorum ama yenı halıyle kırmızı buff alıp eski ifrit adı şimdi her neyse :D onları alırken cok zorlanıyorum abı ölmüyorlar fazla vuruyorlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkancarlos

Lee sinde kırmızıo başlıyordum zaten skill sıralamasını da biliyorum ama yenı halıyle kırmızı buff alıp eski ifrit adı şimdi her neyse :D onları alırken cok zorlanıyorum abı ölmüyorlar fazla vuruyorlar :D

w açıyorsan q dan sonra zaten kurtlara gitmelisin kuşlar için 2.olarak e açman gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.