Şimdi Ara

Sezon 5 Warwick'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şu aralar forumda gezerken warwick ile ilgili aşırı konu olduğunu farkettim. Ww nin şu zamanlar bu kadar çok ilgi gormesinin sebebi nedir ? Birde Ww nin ultisi düz vuruş olarak geçiyor yani yeni Jung itemlerindeki ekstra 40 mg dmg dan yararlanabiliyormu ?

• Şuan Warwick keşfedildi desek yeridir. Yeni itemin yük kasma derdi olmayınca ve Warwick de aslında eskiden beri op olunca böyle oldu. Şuan resmen ilah gibi.
  • Ultisi düz vuruştaki Magic dmg den aliyormu
  • Warwick banlanmasi lazım her oyun bence yakaladimmi bırakmiyor öldürmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Warwick banlanmasi lazım her oyun bence yakaladimmi bırakmiyor öldürmeden.
    Ultisinin öldürmesi normal zaten bir jungle herosu olarak sadece gank atabileceği skili ultisi. Oda 110 saniyebekleme süresiyle başlıyor. Bırakın da ultisiyle kessin.

Zaten rework gelesiye kadar böyle kalır. Rengar da olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 28 Kasım 2014; 21:41:15 >
  • Low eloda alınıyor dia üstünde çöp
  • Yeni metada jungle dönmek zorlaştı. Sadece o değil shaco, fiddle da gayet popi şu ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuyu Baltalayan Balta

Yeni metada jungle dönmek zorlaştı. Sadece o değil shaco, fiddle da gayet popi şu ara.
    Aslına bakarsan ww herzaman çok güçlüydü, ben ne zaman alsam kazanıyordum. Şuan oynanmasının sebebi yeni jungle itemiyle sadece r basarak tek atması. Birde artık kolay jungle dönen herolar metaya girdi.
  • Ben s2 den beri hayranıyım kendisinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Ben s2 den beri hayranıyım kendisinin.
    Bence hala useless 6dan önce minyon gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xmithie

Yalnız mid lane ile aynı anda 6 oluyorsun o da var.Lanedekiler sen 6 olasıya kadar safe oynarsa illahlah ettirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

quote:

Orijinalden alıntı: Xmithie

Yalnız mid lane ile aynı anda 6 oluyorsun o da var.Lanedekiler sen 6 olasıya kadar safe oynarsa illahlah ettirirsin.

Alıntıları Göster
    Press R and Win uyuz oluyorum alanlara tabi karşı takımdaysa

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyrifany

Ultisi düz vuruştaki Magic dmg den aliyormu

Alıyor sırf 200 dmg ordan geliyor. ulti base damagesi var 5*42 = 210 wits endden var ölme eşşeğim ölme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E894FFAC

quote:

Alıyor sırf 200 dmg ordan geliyor. ulti base damagesi var 5*42 = 210 wits endden var ölme eşşeğim ölme.

Alıntıları Göster
    sezon 2 den beri oynarım %60 gibi bir winrate gördüğümü hatırlamıyorum olabilir elbette ama ben hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E894FFAC

quote:

Alıntıları Göster
    latede düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

latede düşüyor

Alıntıları Göster
    jungle donmek zorlasti. ww zaten yeni jungle dan once de epey gucluydu ff stackledigin icin simdi yeni jngler itemi sayesinde stacklemeden direk olarak yuksek bir damage ile basliyorsun buda ww nin isine geliyor. ama tabiki bu asil neden degil. asil neden potsuz jungle donmen. karsidaki rengar maviyi ve kurtlari 2 pot harcayarak zor donerken sen mavi+kurtlar+red pot harcamadan donuyorsun bu suan ww yi op yapti aslinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

jungle donmek zorlasti. ww zaten yeni jungle dan once de epey gucluydu ff stackledigin icin simdi yeni jngler itemi sayesinde stacklemeden direk olarak yuksek bir damage ile basliyorsun buda ww nin isine geliyor. ama tabiki bu asil neden degil. asil neden potsuz jungle donmen. karsidaki rengar maviyi ve kurtlari 2 pot harcayarak zor donerken sen mavi+kurtlar+red pot harcamadan donuyorsun bu suan ww yi op yapti aslinda.

Alıntıları Göster
    eski mapde eski itemlerle ww rammus gizli opdi ama 2 potla baslama olayı wwi kral yaptı ki nerfude yedi ulti süresi arıttı

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    O yüzden izlediğim yayınların hepsinde banlanıyor. Bunların arasın da Bjergsen, Doublelift, Froggen olmaz üzere. Evet low elodalar. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

latede düşüyor

Warwick mi latede düşüyor.kafan güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Ultisinin öldürmesi normal zaten bir jungle herosu olarak sadece gank atabileceği skili ultisi. Oda 110 saniyebekleme süresiyle başlıyor. Bırakın da ultisiyle kessin.

Zaten rework gelesiye kadar böyle kalır. Rengar da olduğu gibi.

Ne saçma yorum sanki her hero ultisiyle adam kesiyor.
    Ultiyi geçtim bütün kombosuyla adam kesemeyen ormancilar var(nautilus sejuani zac gibi) ki bence dogrusuda bu bir hero hem tank olup hemde 1000 damage atmamali.(Warwick voli vs)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.