Şimdi Ara

Sezon ödülü için takım arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ne yaptım ne ettiysem de gümüşten çıkamadığım için son çare gold ve üzeri bir takım arıyorum sezon ödülleri için,hayrına diyeyim takıma alabilecek varsa çok sevinirim şuan oynadığım hesap TR mahlası Cordao34,teşekkürler ^^

• O sayılır mı ya ben solo ranked neyse ona göre alıyorsun diye biliyorum öyle değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden meraklandım ha beyler bilen yok mu hiç ?
  • Evet öyle takımda sayılmakta

• quote:

Orijinalden alıntı: JackSt.

Harbiden meraklandım ha beyler bilen yok mu hiç ?

Takimdan da alabiliyorsun.

• takımla en az 10win olması lazım diye biliyorum

• Çok var böyle takımlar neyse iş başa düştü sanırım bu gümüşten çıkılacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay anasını yani gold bir takıma giren birisi solo rankedda bronz bile olsa skin çerçeve ve profil resmi kazanacak ha :D

• Evet bu rito bir harika dostum

• Kesin bilgi yani
  • yanlış bilgi vermeyin o sezonun ödüllerini alabilmesi için o takımla belli bir sayıda maç atması gerekiyor (5 galiba) ve team ranked solo q dan daha zor lig tırmanma olarak.
  • quote:

Vay anasını yani gold bir takıma giren birisi solo rankedda bronz bile olsa skin çerçeve ve profil resmi kazanacak ha :D

bildiğim kadarıyla soloq girince o çerçeve gelmıyor hocam takımla girersen gelıyor . Yanlışda biliyor olabilirim
  • Satim sana bi takım xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Vay anasını yani gold bir takıma giren birisi solo rankedda bronz bile olsa skin çerçeve ve profil resmi kazanacak ha :D

bildiğim kadarıyla soloq girince o çerçeve gelmıyor hocam takımla girersen gelıyor . Yanlışda biliyor olabilirim

Yok hocam ya o kadar da değildir
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Yok be dostum anca ritoya para veririm gerisi yapılabilir ama stajdan sonra üşengeçlik keyfi olduğu için silver da hell olunca
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Yok hocam ya o kadar da değildir

bi arkadaşın 3 vs 3 de gold takımı vardı yanlış bilmiyorsam aram 3 3 falan girince çerçeve gelıyordu normal oyun girince gelmıyordu

• Valla kafam gitti benim bakalım bu sezonunda sonu gelince iyice dikkat ederiz neymiş ne değilmiş :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.