Şimdi Ara

Sezonun en güzel golü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la adam iyi ki tarafsız yorum yapın demiş.

tamam stochun golü güzelde öyle ilk 3 e ilk 5 e yazacak kadarda abartmayın
  • Stoch'un Mersin ve Gençlere, Özerin Mersin'e, Melo'nun Samsun'a, Necati'nin Sivas'a attıgı goller baya güzel

• 2. Sow'un rövaşetası
    3. Stoch'un kornerden gelen topa vurduğu vole...
  • Birde Erman'ın Bjk ye
  • Arifin mançestıra attığı gol

bknz : songül karlı
  • Sow'un GS ye attigi gol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

maçların %90'ını izleyen biri olarak; sezonun en estetik çalımı ise bence bu idi;

anca çalım atar zaten şerefsiz.

Bari şunu yapmayın yav şerefsiz ne, kendi futbolcuna edilecek lafmı arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

quote:

maçların %90'ını izleyen biri olarak; sezonun en estetik çalımı ise bence bu idi;

anca çalım atar zaten şerefsiz.

Bari şunu yapmayın yav şerefsiz ne, kendi futbolcuna edilecek lafmı arkadaş.

yav o "kerata" gibisinden; sevecen bir "şerefsiz" di. gülücük koymayı unutmuşum imkansız benim beşiktaş futbolcusuna böyle bişey söylemem.

• Kimse alexin gs ye attığı golden bahsetmemiş alexin fernandesin necatinin stochun bütün golleri güzelde sow un ve stochun kornerden gelen topa attığı gol sıradışı goller gerçekten özerin golüde cok güzel. Sıralama yapmak zor olur hepsi güzel izleyip keyfimize bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

Kimse alexin gs ye attığı golden bahsetmemiş alexin fernandesin necatinin stochun bütün golleri güzelde sow un ve stochun kornerden gelen topa attığı gol sıradışı goller gerçekten özerin golüde cok güzel. Sıralama yapmak zor olur hepsi güzel izleyip keyfimize bakalim

hocam alex'in o golü şu bahsedilen goler arasında (stoch'un, fernandes'in, sow'un vs) biraz sıradan kalıyor. tamam güzeldi ama en iyile arasında girebilicek kadarda değildi bana göre...

• Simao yada Stoch

• baktım herkes simao stoch sow fernandes yazıyor bende olmayan birşey koyayım dedim.

bence güzel bir gol.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

Kimse alexin gs ye attığı golden bahsetmemiş alexin fernandesin necatinin stochun bütün golleri güzelde sow un ve stochun kornerden gelen topa attığı gol sıradışı goller gerçekten özerin golüde cok güzel. Sıralama yapmak zor olur hepsi güzel izleyip keyfimize bakalim

hocam alex'in o golü şu bahsedilen goler arasında (stoch'un, fernandes'in, sow'un vs) biraz sıradan kalıyor. tamam güzeldi ama en iyile arasında girebilicek kadarda değildi bana göre...

Bana göre güzel hocam topa gelişine vurdu ama demek istediğim o degil hepsi güzel goller oturup keyifle izleyelim böyle sidik yarışına gerek yok hangi takımin oyuncusu daha güzel gol atmış diye. Anadolu takımlarının maçlarını izlemediğim icin bilmiyorum onlarda da güzel goller vardir.

• Selcuk'un fener attıgğı gol.volkanın uçuşu maçin 1-1 gelmesi maçın fener galatasaray maçı olması bence sezonun en güzel gölüyd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simao'nun Fener'e attığı gol.
  • Simao'nun Fener'e attığı gol bence en güzel goldü, ikiye Stoch'un kornerden gelişine vurduğu golü koyarım. Üç numara da Alex'in bize attığı gol.
  • Bu arada Melo'nun Fener'e attığı golü unutmayalım. Anlam itibariyle çok güzel bir goldü. Cicitürk'ün logosu bile değişmişti.
  • Mesajım bulunsun evde yazacağım .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.