Şimdi Ara

Sezonun en iyi Transferleri...(3 Büyük Klüp) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Baroni diyenleri anlamıyorum. Ya iki ayrı futbol var benim bilmediğim ya da aşırı fanatiklik yapıyorlar. Ernst ile aynı pozisyonda oynuyorlar ve ikisini karşılaştırdığımda Baroni gerilerde kalıyor.
  • yerli yabancı diye ayırmak lazım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Valla dün Keita'yı izledim ve benim için hayal kırıklığı oldu. İlk 10 dakikadan sonra her 3 toptan 2sini kaptırdı neredeyse. Dediğim gibi 10 dakikadan sonra ikinci yarı soldan ceza alanına girerken Giray indirdi onun dışında etkili değildi. Biliyorum şimdi Galatasaraylı arkadaşlar şöyle iyi idi böyle mükemmeldi diyecekler ama bi numarasını göremedim. Belki Fener maçına saklıyordur kendini.

Baroni sıradan bir adam geçiniz.
    Dos Santos ne yapar hala bilemiyoruz Elano gibi.
    Bilica Fener için iyi oldu ama yılın transferi de Bilica oluyorsa kapatalım kepenkleri.
    Ve oyum Makukula ya

Ligdeki en iyi yabancı da tartışmasız Ersnt.

ben buraya takıldım kibarca sorabilirmiyim alexin daha ne yapması lazım siz sevgili seyircilerin kabullenmesi için ??
    amuta kalkarak falan gol atmaısnı istiyorsanız onu da yaptı sanırım....

1-Ernst
    2-Kewell
    3-Lugano

Oyunun her anında oyun içinde olan ve mücadele eden adamları izlemek daha çok hoşuma gittiğinden sıralamam böyle. Sen Alex'i çok beğeniyorsun yada tüm Fenerbahçe taraftarı tapıyor diye aynı düşünceleri paylaşmak zorunda değilim. Bugün fırsatın var nasıl değiştirirsin takımı deseler başta Alex olmak üzere tüm Brezilyalıları gönderirim takımdan.

• Andre Dos Santos ve Özer Hurmacı ....
  • Şimdilik tam oynayamadı ama sezon sonu bu soruya Özer Hurmacı diyebilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

quote:

Valla dün Keita'yı izledim ve benim için hayal kırıklığı oldu. İlk 10 dakikadan sonra her 3 toptan 2sini kaptırdı neredeyse. Dediğim gibi 10 dakikadan sonra ikinci yarı soldan ceza alanına girerken Giray indirdi onun dışında etkili değildi. Biliyorum şimdi Galatasaraylı arkadaşlar şöyle iyi idi böyle mükemmeldi diyecekler ama bi numarasını göremedim. Belki Fener maçına saklıyordur kendini.

Baroni sıradan bir adam geçiniz.
    Dos Santos ne yapar hala bilemiyoruz Elano gibi.
    Bilica Fener için iyi oldu ama yılın transferi de Bilica oluyorsa kapatalım kepenkleri.
    Ve oyum Makukula ya

Ligdeki en iyi yabancı da tartışmasız Ersnt.

ben buraya takıldım kibarca sorabilirmiyim alexin daha ne yapması lazım siz sevgili seyircilerin kabullenmesi için ??
    amuta kalkarak falan gol atmaısnı istiyorsanız onu da yaptı sanırım....

1-Ernst
    2-Kewell
    3-Lugano

Oyunun her anında oyun içinde olan ve mücadele eden adamları izlemek daha çok hoşuma gittiğinden sıralamam böyle. Sen Alex'i çok beğeniyorsun yada tüm Fenerbahçe taraftarı tapıyor diye aynı düşünceleri paylaşmak zorunda değilim. Bugün fırsatın var nasıl değiştirirsin takımı deseler başta Alex olmak üzere tüm Brezilyalıları gönderirim takımdan.

vallahi hocam benim alexi veya ardayı yada bir başkasını sevip sevmemem farketmez...
    herşey ortada alexin yaptıkları ortada bir futbolcuyu beğenmezsin sevmezsin oyun yapısını kabul etmezsin ama genel olarak kabul edilen bir oyuncuya saygı duymak zorundayız diye düşünuyorum....bende tam dersi alex ve lugano dışında tüm yabancıları gönderirim ama forveti kesinlikle brezilyadan çok yetenekli golcü b ir forvet alırım...
    ama takımda en son göndereceğim oyuncu alex olurdu....

ALEX ŞUAN TÜRKİYE DE OYNAYAN EN İYİ OYUNCU
    ama sizin oyun bakış açıınz ayrı ona da saygı duyarım....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.