Şimdi Ara

SG-T 3 7 inç | Batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tabletin pil yüzdesini göstermesinde sıkıntı var. %100 yüz şarj ettikten sonra çıkarıyorum kablosunu, elime aldıktan 2 dakka sonra yüzde 6 yüzde 6 azalmaya başlayıp %1 de durup kapanmıyor. gerçekten şarjı bitene kadar %1 de kalıyor. anlayacağınız şarjı var ama %1 gösteriyor. %1 e de 40dk~1 saat içinde düşüyor.

servise vermeden evvel, custom rom denedim, format attım, wipe data filan her şeyi denedim olmadı.

cihazı tam şarj edip kapatıp 1 saat şarj da bıraktım, açtım kapattım tekrar 1 saat şarj ettim olmadı.

kalibrasyon resmen placebo etkisi. telefonda da yaramamıştı işe, bunda da yaramadı.

bili tam boşaltıp tam şarj ettim yine olmadı. (bir kaç kez denedim).

şarj aletini, kablolarını resmen kombinasyon sorusunu uygulamalı çözer gibi değişip değişip takıp denedim. olmadı. prizleri değiştim, olmadı.

ilkin yazılımsal diyordum ama atom bombası attık resmen yine de adam olmuyor. donanımsal diye şüpheleniyorum.

yarım yamalak ingilizcemle xda olsun, benzeri tüm sitelerde 'battary percentage incorrect/wrong' tarzında aramalar yaptım. onlardan da pek bir şey çıkmadı. bir ara sd card dan şüphelenmiştim o da değil.

artık tırlatma noktasına geldim.

ha servise gitmedim mi? gittim elbet. rootlu tablete orjinal yazılım yüklediler, sağolsunlar.
    zaten sorunu yazan kadına yukarda ne dediysem aynısını söyledim, gitmiş bildiğini okumuş, şarj tutmuyor demiş. ben sinirlenirim ama. akıl parayla satılmıyor sonuçta.

edit: psikolojimi bozmuş. pil yerine bil, battery yerine battary yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elendil8 -- 26 Ocak 2014; 20:58:41 >

• sorunu çözdüm sanırım.

1. çözüm önerisi;

elinizdeki bağlantı(usb) kablosunun tablete takılan ucuna bakın. şayet hasar görmüşse neden olabiliyor.

2. çözüm önerisi;

http://www.youtube.com/watch?v=9lDOWB6els0

video da arka kapağı açın, vidaları çıkarttıktan sonra bağlantı kablosunu çıkartıp tekrar takın. şarj almama sorununda da aynı yoldan çözüme ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.