Şimdi Ara

SGR bySCHECTER SOLO 06 ve Line 6 Spider IV 15 Watt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar SGR bySCHECTER SOLO 06 ve Line 6 Spider IV 15 Watt kombinasyonu nasıl olur mettalica tarzı dinliyorum gitarı SGR bySCHECTER SOLO 06 olarak karar verdim 390 liraya buldum ama amfi bu gitara nasıl gider roland micro cube mi almalıyım line 6 dijital demişler onu bana açıklarmısınız gitar çalmaya yeni başlıcam

• Sahne çıkacaksan bence Line6 Spider iv 15 watt iyidir ama evde öyle kendime başıma çalacağım dersen Roland Micro Cube iyi olur bence ama karar senin yinede gitar hh manyetik metal iyi olur bence
  • ztn gitara yeni başlıyorum sahnede çalmıcam evde çalıcam SGR SCHECTER SOLO 6 yı araştırdım tonları güzel geldi forumlardada çoğu kişi memnun bidebunun c1 i var onla arasındaki farklar nedir acaba hangisi daha iyidir bide ben internetten getirmek mecburiyetindeyim ilk amfiyimi almalıyım yoksa gitarımı gitarı alırsam bozuk olmadığını nasıl test edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castin11 -- 11 Ağustos 2014; 16:54:07 >
  • SGR SCHECTER SOLO 6 nasil bi gitardir almalimiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş line 6 gayet guzel ve yeni basliyorum diyorsun.Hatta gitar bu amfi icin biraz dusuk kalmis .Ben uzerine ekleyip daha guzel bi gitar almanı oneririm.Eğer butce sıkıntım var diyorsanda al,ilerde pedal takviyesi yaparsın

• Hangi model gitar önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: castin11

Hangi model gitar önerirsiniz

Butceni 700 liraya cikarabilirmisin?Cevabin evetse ltd ve ibanezlere bak.Hayir ise sgr yi al ilerde pedal alirsin.Iyi sanslar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cikaramam ama 2el bulabilirsem alirim grgr121 vardi 0 onu alabilirim 450lira diordu adam ama amfi biraz gec alacam pcye bağlamayı düşünüyorum hatta ses karti alip pedalla ugrasacagima kayit yapabilecek kadar guzel bi ses alabilirim heralde bide ltd m10 vardi ama oda sgr solo 6 ayarinda galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.