Şimdi Ara

SGS2 9100 CİHAZINA 4.1.2 JELLY BEAN ROM YÜKLEYEN HERKES FİKRİNİ SÖYLERSE SEVİNİRİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz geçen yılın Ekim ayından bu yana Samsung Türkiyenin Samsung Galaxy S2 9100 modeline vereceği 4.1.2 Jelly Bean Romu için sabırla halen bekliyoruz, fakat daha önceki paylaşımıma bakacak olursakhttp://forum.donanimhaber.com/m_72380594/tm.htm daha uzun bir süre de bekleyeceğiz gibi görünüyor. Farklı ülkelerin Rom’ unu yükleyen arkadaşların yaptığı yorumlardan yola çıkarak bende artık beklememeye karar verdim, bunun için sizlerden ricam, aşağıda sormuş olduğum birkaç soruya yanıt vererek yardımlarınızı önemle rica ediyorum. Sorulara geçmeden belirtmek isterim ki; Benzer konu veya konular forum içerisinde oldukça fazlası ile bulunmakta sıkıntı yaşadığım konu ise bilgiler son derece dağınık ve o kadar ilginç fikirler var ki hepsini birleştirip en mantıklı olana karar kılmak istiyorum. Benim gibi kafası karışık olan her arkadaşın yoluna umarım az da olsa ışık tutabiliriz. Rom güncelleme isteğimin nedeni çoğu arkadaşımızın forumda yaptığı yorumlarda olduğu gibi benimde orijinal 4.0.3 sürümünde özellikle Kamerada (Donmalar oluyor) ve Bataryada (Günü çıkartmıyor) sıkıntı yaşıyorum. (Farklı şikayetleriniz oldu ise lütfen yazınız) Bunun için yine 4.1.2 rom yükleyen arkadaşlarımızın yaptığı yorumlarda söz konusu sıkıntıların ortadan kalktığına dair ciddi anlamda fikir ve öngörüler var.
    Öncelikli olarak şunu söylemek istiyorum; “Cihazın garanti dışı kalmaması için 4.1.2 i rom yükleme faaliyetini kies üzerinden yapmak istediğimi belirtmek isterim.

1-Hangi ülkenin 4.1.2 Romu’ nu tavsiye ediyorsunuz? Neden?
    2-Söz konusu Ülke Romu’na hangi Kernel Sürümü tavsiye edersiniz? yada Kernel sürümünü değiştirmeye/güncellemeye gerek varmı dır? Nedeni ni açıklarsanız sevinirim.
    3-Konu ile ilgili en sağlıklı şekilde gerek Kernel yükleme işlemi, gerekse 4.1.2 Rom yükleme işlemlerini sırası ile ve nasıl yapılması gerektiğine dair hatta mümkün ise linklerle açıklama yapılıp bilgi verilebilirse çok sevinirim.

Yardımların dan ve değerli fikirlerinden ötürü şimdiden bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
    Saygılarımla

• Jelly Bean'in ayrıntılı incelemesini yaptığım uzun bir konum var. O konuyu okursanız sorularınız gider. Profilimden bulabilirsiniz.

Ayrıca imzamda linki bulunan S2 SSS konumda da bu soruların çoğunun cevapları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.