Şimdi Ara

Shaco AP ? AD ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklımda Shaco almak var fakat en son beleşe geldiğinde () oynamıştım.Alınmaya değer mi ? alırsam ap mi daha iyidir ad mi ? bir de bunlara uygun build tavsiye vs ne önerirsiniz ?

• ad si daha iyi
  • Her türlü de jung mu oynanır ?
  • ad ama useles

Edit: evet jungle daha verimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 6 Nisan 2014; 17:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

Her türlü de jung mu oynanır ?

shaco gerçekten çok iyi gang atma kapasitesine sahip bir şampiyon early da ne kadar kill alırsa alsın late de baya düşüyo zaten gelen nerflerlede iyice bitti ama 2 side oynanır baya zevkli
  • Useless bu sezon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sezon ad kasıp bd ile oyun alıyodum bu sezon işe yarar mı bilmem denemek lazım. Hem ap hem ad oynarsın o sana kalmış.
  • Ad shaco useless diyorlar hagahaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya soyle soyleyim ganklari falan iyidir ama dokulunursa olcek bir hero.Bide simdi oemanda tank metasi var kullanilmiyor.

• Ormanda kutular ile keseyim rakip jungle'a gank gideyim diyemiyorsun. Çok kırılgan oluyor. Ama early gankleri ile safe oynamayan rakibleri çok ağratıyor.
    Midde ap denedim. Karşıma lb diğer maçıma da heimer geldi. Lane de üstün çıktım ama useless kaldım. Sadece e ile hasar verebiliyordum. Ama early'de kassaydım dfg ve e ile tekleyebilirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun varlığını unutmuşum Teşekkürlee yazdıklarınız için ama çözdüm artık karakteri çok eski konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 16 Aralık 2014; 1:18:27 >
  •  Shaco AP ? AD ?

• Benim build

İzci-Cengaver-Gezgin-Statik-Demir Solari-Buzdoğan-Koruyucu Melek ben yapım gereği full ad oynayamıyorum o yüzden böyle diziyorum öneririm
  • Top lane de ap oynayabilirsin genelde oynuyorum ve kanser edici bi hero top lanede denemelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.