Şimdi Ara

Shaco'da Late'de Yararlı Olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

quote:

Orijinalden alıntı: atisyu

Backdoor yapman gerekir Shaco ile öbür türlü bir işe yaramazsın tfde veya supportunuz iyi wardladıysa adc yi tek yakalayıp kesebilirsin

Ya o backdoor olayı çok sıkıntılı. Ben backdoor yaparak kule alıyorum bizim takım: ''Shaco nerdesin lan mal TF'ye gelsene'' ''Shaco senin ........'' ''/all Shaco Report''

O kadar zor değil takım çağırsa bile sen gitme illaki onlardan biri seni durdurmak için gelecektir ve yine tf 4v4 olur yani işe yarayabilir bu taktik

• shacodan başka cangıl dene
  • tfler başladığında klonun ile beraber arkadan bi yerden gir :D
  • Shaco sezon 3'de useless ciddi bir buff gerekli adcden az hpsi var
  • Youtubeda foxdropun kanali var bikac shaco videosu var izledim bence iyi oynuyo ve 1-2 defansif item alip tflerde daha uzun kaliyo randuin falan izle bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • razors statikk botrk randuin banshee
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Shaco sezon 3'de useless ciddi bir buff gerekli adcden az hpsi var

Ben de böyle düşünüyorum
  • shaco ile oyunun başında ezdin ise yazdıklarını bunu gösteriyor biraz takımına kalmış artık olay kadar kil aldıkdan sonra oyuna bi katkısının olması gerekiyor zaten.! ama genelde tr de öle olmaz ne kadar kil bıraksan o adam karşısındaki adama kolay bir şekilde ölür veya mutlaka havalara girerler kule altı divelemeye başlarlar ölürler sonra suclu gene shaco olur..
    uzun zamandır shaco oynuyorum build olarak ( lantern ) )atack speed bot )ebedi kılıc ( inf ) hayalet danscı ( pd ) koruyucu melek ( ga ) 5 item oldu zaten eğer oyun biraz daha uzarsa kanasusamın (bt) yapılabilir. mutlaka ama mutlaka doğru kişiye focus çok önemli adc veya apc q ile gidip adama vurmadan önce ulti açmalısın önce kopyan gözükecek otomatik direk ona focus atarlar sen ilk vurduğun damage 600 700 arası olacaktır bu şekilde adc veya apc afallayacaktır. takımında uyanık olursa tf kazanırsınız.
  • 404 Not Found

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.