Bildirim
Shaco Gameplay (Tr)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
shaco candır =) -
Üzgünüm, ben yalnızca efendimin bana söylediklerini sizlere aktarabilirim. -
Keşke video kaliteli olsaydı Telefondan iyi gibiydi de pc geçince piksel saydım -
quote:
Orijinalden alıntı: Fastidious
Keşke video kaliteli olsaydı Telefondan iyi gibiydi de pc geçince piksel saydım
yuklendıkten 1 kac saat sonra youtube video ayarlarını yapıyor 1 aate hd gelir -
Videonun yarısına kadar izledim sonra basket maçına döndüm eline sağlık. Shaco hiç oynamadım bi ara deneyecem arkadaşta vardı -
2.ye de hd izlerim o zaman Bide bişey sorucam. Neden wriggle değilde kertenkele tercih ettin? Shaco için wriggle daha uyumlu değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: My Lord Sauron
quote:
Orijinalden alıntı: Sauron
quote:
Orijinalden alıntı: My Lord Sauron
Size göstermem emredilen nişanlarım var. Ve yüce efendimiz Saurondan bir mesaj;
'' Esg'ul atrz zohtr el nida ulan sein ta aguna da zuhr.''
Hepsini gösterme kaçmasınlar
Haldir, Theoden ve Theodred gibi sapkınları göstermedim. Fakat Lutrz ve Saruman gibi şehitlerimiz dururken...
Şehitlerimize bi mevlüt okutalım. Ork kardeşlerimize pilavlı sohbet verelim.
-
Shoco çöp diyen kardeşlerimize gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chalinder
Shoco çöp diyen kardeşlerimize gelsin.
Teşşekür ederim yorumun için -
Paylaşım için tşk. , emeğine sağlık.Birde şu sabit kamerada nasıl oynuyorsunuz ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Bualix
Paylaşım için tşk. , emeğine sağlık.Birde şu sabit kamerada nasıl oynuyorsunuz ya
haritadan takip ediyorum genellikle edemicegim yer olursa sabitten cıkarıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Fastidious
2.ye de hd izlerim o zaman Bide bişey sorucam. Neden wriggle değilde kertenkele tercih ettin? Shaco için wriggle daha uyumlu değil mi?
Azımsanamayacak bir mana sıkıntısı var.Ve wriggle stacklemeye çalışırsan early gank atamıyosun.Elder Lizardla beraber attığın ganklar etkili oluyor -
Rengarın red başladığını sanmışsın , kesin anlayabilmek için şu taktiği kullanabilirsin shaco oynarken.Top - bottan kimin lane e geç gittiğine bakıp rakibin başladığı buffu anlayabiliyosun.Ryze lane e baya bi geç gitti , ordan redden başladığını ve ryze ın ona yardım ettiğini anlayıp sen de redden başlayabilirdin.
Shacoyu ben de yeni açtım , oynaması müthiş zevkliymiş bu zamana kadar earlyde güçlü latede ve tflerde iş yapmıyo diye almamıştım ama çok sarıyor oynaması.Rakip rengar gibi redden başlayabilen jungler olunca 1 tane mana potu alıp sen de redden başlayıp rengoyu mavisinde basabilirdin , kutulardan giden manayı mana potunla doldurup aynı şekilde gank atardın , tabi rengarın redden başlayabileceğini önceden tahmin edip 1 mana potu almak gerekiyor.
Ben shacoyu açtım ve takım kurucuda 6 maç attım 5 i win.Ben rakibin kesin maviden başladığını anlayınca mavimi alır almaz duvardan q ile atlayıp hemen gidip onun redinin oraya kutuları diziyorum , rakip gelmeden 2 tane koyabilirsem çalıya girdiği an ölüyor.Bu şekilde rammus öldürdüm , khazixi de b attırdım redini aldım kaçtım , lv 3 olamadı gank atamadı filan müthiş zevkli.Bi maçta da rakip lee sini 1v1 de kestim adam afk kaldı ragequit.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
Rengarın red başladığını sanmışsın , kesin anlayabilmek için şu taktiği kullanabilirsin shaco oynarken.Top - bottan kimin lane e geç gittiğine bakıp rakibin başladığı buffu anlayabiliyosun.Ryze lane e baya bi geç gitti , ordan redden başladığını ve ryze ın ona yardım ettiğini anlayıp sen de redden başlayabilirdin.
Shacoyu ben de yeni açtım , oynaması müthiş zevkliymiş bu zamana kadar earlyde güçlü latede ve tflerde iş yapmıyo diye almamıştım ama çok sarıyor oynaması.Rakip rengar gibi redden başlayabilen jungler olunca 1 tane mana potu alıp sen de redden başlayıp rengoyu mavisinde basabilirdin , kutulardan giden manayı mana potunla doldurup aynı şekilde gank atardın , tabi rengarın redden başlayabileceğini önceden tahmin edip 1 mana potu almak gerekiyor.
Ben shacoyu açtım ve takım kurucuda 6 maç attım 5 i win.Ben rakibin kesin maviden başladığını anlayınca mavimi alır almaz duvardan q ile atlayıp hemen gidip onun redinin oraya kutuları diziyorum , rakip gelmeden 2 tane koyabilirsem çalıya girdiği an ölüyor.Bu şekilde rammus öldürdüm , khazixi de b attırdım redini aldım kaçtım , lv 3 olamadı gank atamadı filan müthiş zevkli.Bi maçta da rakip lee sini 1v1 de kestim adam afk kaldı ragequit.
Haklısı yorumun ıcın tessekurler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X