Şimdi Ara

Shader model!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam arkadaslar foruma yeni üye oldum öncelikle smıte online diye bir oyun sardı aklıma ve videolarını fln izledigimde dedimki ''işte benim kafa oyun '' ama üstüne sorun cıktı evet ttnetin 40 gb lık kota sınırını astıgım için internet hızım 3 mb 'e düşürdüler haliyle geç indi bazı hatalar alıyordum oyunu silip tekrar kurdum vs vs sonra bilgisayarıma format attım ve en sonunda tekrardan kurdum oyunun güncellemelerini fln yaptı ve play yazısı geldi en sonunda playa bastım gönderme hatası verdi hatayı biraz araştırdım ve hatanın shader model 3 ekran kartı istedigi için oldugunu düşünüyorum ben buna yönelik bir yerde birşey görmüştüm shader 2 model ekran kartını yalancıktan shader model 3 gösterme diye bir yerde görmüştüm sizce böyle bir şey varmı varsa paylaşırmısınız bizimle egerki sorunum shader model ekran kartıyla ilgili degilse sorunum nerde gönderme hatasıyla ilgili bana acıklarsanız sevinirim :( ekran kartım: Atı asus X 1050

Not:Forumda yeni oldugum için konuyu nereye acıcagımı bilemedim beni mazur görün lütfen :(

• ve ayrıca unuttugum birşey ekran kartım:Asus ati radeon X 1050 512 mb . .
  • shader modeli yalanciktan daha yuksek gosteremezsin.o ekran kartiyla guncel oyun oynanmaz.6670 almalisin.guc kaynaginin iyi olmasi gerekmez.islemcin de pentium 4 bile olabilir.

http://www.sanalmarketim.com/urun/675ba1595b47cf2dc385bc8090f90dc2/VTX3D-Ati-HD6670-1GB-DDR3-128Bit-HDMI-16x-VX6670-1GBK3-H
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparta666

Öncelikle herkese selam arkadaslar foruma yeni üye oldum öncelikle smıte online diye bir oyun sardı aklıma ve videolarını fln izledigimde dedimki ''işte benim kafa oyun '' ama üstüne sorun cıktı evet ttnetin 40 gb lık kota sınırını astıgım için internet hızım 3 mb 'e düşürdüler haliyle geç indi bazı hatalar alıyordum oyunu silip tekrar kurdum vs vs sonra bilgisayarıma format attım ve en sonunda tekrardan kurdum oyunun güncellemelerini fln yaptı ve play yazısı geldi en sonunda playa bastım gönderme hatası verdi hatayı biraz araştırdım ve hatanın shader model 3 ekran kartı istedigi için oldugunu düşünüyorum ben buna yönelik bir yerde birşey görmüştüm shader 2 model ekran kartını yalancıktan shader model 3 gösterme diye bir yerde görmüştüm sizce böyle bir şey varmı varsa paylaşırmısınız bizimle egerki sorunum shader model ekran kartıyla ilgili degilse sorunum nerde gönderme hatasıyla ilgili bana acıklarsanız sevinirim :( ekran kartım: Atı asus X 1050

Not:Forumda yeni oldugum için konuyu nereye acıcagımı bilemedim beni mazur görün lütfen :(

Ekran kartının üretim parçasının kapasitesi neyse odur. Sen bunu yazılımla farklı gösteremezsin işletim sistemine veya oyunlara. O kart ile 2005 sonrası oyunları oynaman imkansız. Fakat bu tür hatalar sadece ekran kartı ile ilgili olmayabiliyor. Kullandığın ilşletim sistemi yani windows'un orjinalse tüm güncellemelerini yüklemeni öneririm bir de öyle dene. Kolay gelsin

• Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekürlerimi sunarım windowsu güncellemeye gelince galiba dedign otamatik güncellemeleri acınca oluyor bu arada bana ekran kartı almamı tavsiye etmissin çok teşekür ederim keske köşede biraz para biriktirseydimde alabileysedim ama gerçekten çok teşekür ederim ilgi gösterdiginiz ve yazdıgınız için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.