arkadaslar benim bi tane SM var 63 res bide BK var 5 res birinin set exc GD +9 digerinin exc DS set +9 ikiside dsr+ref verio kasılmak isteyenleri kasarim.Bide bugun niye server kapali sabahtan beri giremiyorum.
48 Reslik Mg
esperegos ben uye oldum ama cok guclu adamlar oldugu icin kasmasi zor geldi ibraktim ama pacthi hala duruyo kastircaksan ismini ver beraber kasalim
ya bu oyunun sitesi yqmu sitesini yazarmisiniz forumda baktim bulamadim
sitesi shadowmu.co.uk
102 res SM vardi Ne oldu Bilmiom
acaba aranızda hava atanmı var ? gelin vs dünya 3.sü yüm :D SILICI :D bnm oyunum :D ama artık bıqtım yeni oyun arıyorum forumda :)
shadowmu.co.uk bu oyun gitmediyese bende 160 res wardi BK :)
gel vs yapak :D gitmedi oyun asla gitmez çünkü parayla açılmış sadece tek serverli oyunlar gider bu tam 4 server borumu :D
quote:
Orjinalden alıntı: FéaR
acaba aranızda hava atanmı var ? gelin vs dünya 3.sü yüm :D SILICI :D bnm oyunum :D ama artık bıqtım yeni oyun arıyorum forumda :)
0fff nolur yapma ya.. nolur bi konuyada boş geçmeyi dene ne biliyim kraloyunda falan oyun oyna git gez dolaş cevap yazmak zorunda degılsın.. adam soru sormus bırısı cevap vermiş sen niye atlama gibi bi gereksinim duyuyosun..
Polemik yaratma..
ARKADASLAR INDIRDIM AMA GIRMIYOR YARDIM
quote:
Orjinalden alıntı: FéaR
Kardeş ne dion sen problemmi var kafada aferin dünya üçüncüsü türkiye senin le gurur duyuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme