Şimdi Ara

Shadow of The Tomb Raider %100 Türkçe Yama v292 - 294 v2 [Seçkin Sefa Durası - Anonymous Çeviri] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
30
Favori
29.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyla ilgili eski dokümanlar elimde duruyor. Sabah bir göz atmaya çalışıcam, 292 sürümüne uyarlamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unraiser

Konuyla ilgili eski dokümanlar elimde duruyor. Sabah bir göz atmaya çalışıcam, 292 sürümüne uyarlamak için.
    Yeni içerikler çevrilecek mı abi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fitgirl versiyonu için çalıştıramadım
  • AngelDust! kullanıcısına yanıt
    Shadow of The Tomb Raider 292 Türkçe Yama

292 TR Yama Tıkla

Yama 292 nolu sürüme uyarlanmıştır. İngilizce olan yerler olabilir henüz çeviriye başlanmadı bu bölümlerle ilgili.
    Rar'ın içinde bulunan dosyaları "SOTTR.exe" dosyasının yanına bırakmanız yeterli olacaktır.
  • quote:

292 TR Yama Tıkla

Yama 292 nolu sürüme uyarlanmıştır. İngilizce olan yerler olabilir henüz çeviriye başlanmadı bu bölümlerle ilgili.
    Rar'ın içinde bulunan dosyaları "SOTTR.exe" dosyasının yanına bırakmanız yeterli olacaktır.
    Teşekkürler hocam. Ana sayfaya ekledim başlığı düzenledim.
  • Teşekkürler işe yaradı
  • quote:

292 TR Yama Tıkla

@Walküre ve @UnbLesseD sizlere ne kadar teşekkür etsek ellerinize sağlık desek azdır, ne olursa olsun çıkmış Türkçe yamanızın peşini bırakmıyorsunuz üstüne 7 DLC gelmiş mutlaka çevirisi yapılacak yamaya eklenecek diyorsunuz ya artık daha ne diyelim helal olsun dostlar eksik olmayın.

Üstlerde dediğim gibi ben oyun (sanırım DLC'leri yüzünden olsa gerek %98'de) bitirdiğimde sadece 2 DLC hatırlıyorum (v270 zamanı olması lazım) The Serpent's Heart / The Price of Survival, işte başka oyunlara yer açma maksatlı SoTR silmiştim. Şu an (madem yapımcısı tarafından da açıklanmış) 7 DLC tamamlandığına ve Temmuz'un ilk haftası DLC çevirilerine başlanacak yama v2.0 olacak denildiğine göre eh SoTR'a geri dönme zamanı diye düşünüyorum, şimdiden oyunu indireyim bari dursun kenarda gerçekten Peru/Maya maceraları ortam mekanları tabii Lara ablamız özletti kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 20 Temmuz 2019; 6:54:44 >

• hocam v292 sürüm türkçe yama ile ilgili bir gelişme var mı?.. kolay gelsin
  • kmserdar kullanıcısına yanıt
    walküre kullanıcısına yanıt
    Günaydın,

Çevirileri @walküre arkadaşımız yapıyor olacak. Ancak henüz başlamamış gibi duruyor. Mevcut yamayı 292'ye uygun hale getirdik. 424 satırın İngilizce'den Türkçe'ye çevrilmesi gerekiyor. Ben vakit ayıramıyorum maalesef artık çevirmeye sadece yama dosyalarına çevirisi yapılmış cümleleri ekleyerek çıkarmaya vaktim oluyor.
  • walküre kullanıcısına yanıt
    hocam iyi günler, UnbLesseD üstad v292 sürüm türkçe yama çeviri işlemini sizin yapacağınızı söyledi..bir gelişme var mı?..kolay gelsin
  • kmserdar kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Roma bir günde kurulmadı bildiğiniz üzere :) Çalışmalara başlıyorum kimsenin şüphesi olmasın. Bittiğinde DLC testlerini de yapacağım ve yama çıkacak. Sevgiler :)
  • Yahu oyuna senaryo DLC'si mi çıktı. Nedir bu acele.
    Emeğinize sağlık, anlaşılan her şey çok güzel olacak..veni, vidi, vici
  • Arkadaşlar merhaba. Çok özür diliyorum bu gecikme için sizlerden. Bazı arkadaşlar biliyor, bazıları da seçkin hocayla yaptığım youtube söyleşisinden duymuştur elbet, bir film çekiyoruz. (söyleşi linkini de aşağıya bırakıyorum.) Film çekimlerinden dolayı istediğim gibi odaklanamadım projeye. Amacım 4 Temmuzun sonraki haftası sizlere çıkarmaktı...

Metinleri incelerken sizler için güzel bir haber buldum. Oyunda CROFT MANOR metinleri ile karşılaştım. Bunun 2 anlamı var. "Coming Soon" diye yazan yer gerçekten Croft Manor, VEYA yapımcılar Croft Manor yapacaktı ama vazgeçtiler ve koymadılar. Oyunun genel çevirisinde çok çok nadiren de olsa bazı diyaloglar farklı yazılmıştı ama oyun içerisinde kullanılmamıştı.

Yeni hedefim sizlere Temmuz sonu, Ağustos başına kadar bu çeviriyi bitirip, DLC testini yapıp sunmak (Yapabilirsem birkaç hatalı metin de düzelteceğim.) Ama benim içime doğan Croft Manor'un da oyuna geleceği :)

Teşekkür ederim, iyi çalışmalar..bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Arkadaşlar merhaba. Çok özür diliyorum bu gecikme için sizlerden. Bazı arkadaşlar biliyor, bazıları da seçkin hocayla yaptığım youtube söyleşisinden duymuştur elbet, bir film çekiyoruz. (söyleşi linkini de aşağıya bırakıyorum.) Film çekimlerinden dolayı istediğim gibi odaklanamadım projeye. Amacım 4 Temmuzun sonraki haftası sizlere çıkarmaktı...

Metinleri incelerken sizler için güzel bir haber buldum. Oyunda CROFT MANOR metinleri ile karşılaştım. Bunun 2 anlamı var. "Coming Soon" diye yazan yer gerçekten Croft Manor, VEYA yapımcılar Croft Manor yapacaktı ama vazgeçtiler ve koymadılar. Oyunun genel çevirisinde çok çok nadiren de olsa bazı diyaloglar farklı yazılmıştı ama oyun içerisinde kullanılmamıştı.

Yeni hedefim sizlere Temmuz sonu, Ağustos başına kadar bu çeviriyi bitirip, DLC testini yapıp sunmak (Yapabilirsem birkaç hatalı metin de düzelteceğim.) Ama benim içime doğan Croft Manor'un da oyuna geleceği :)

SotTR yeni yama sürümü sanırım v2.0 olacak demiştiniz 7 adet DLC'nin çevirisi yapılmış halini merakla sabırsızlıkla bekleyeceğim, @Walküre ve @UnbLesseD şimdiden ellerinize gözlerinize sağlık çalışmalarınızda başarılar... Bu arada önceki oyun "Rise of the Tomb Raider" Türkçe yamasıyla şu an için ilgilenebiliyor musunuz bilmiyorum da acaba RotTR (Steam) sürümü için Türkçe yama ne durumda? Çevirisi eksik kalan yerler yoktur diye tahmin ediyorum yine bunun da bir sürü DLC'si bir şeyleri vardı, ayrıca buralarda bazı RiseotTR yama kurulumu sorunları yaşayanlar olduğunu gördüm bir bilginiz olursa beklerim.

---
    SotTR'ın pek beğenmediğim 7 DLC olayı konusunda üstlerde bahsetmiştim yine yazayım. Mesela böylesi güzel özel bir seri oyunun Yapımcısı olsam "challenge" mantığında bu kadar fazla DLC yapmaya hiç kasmam şöyle yapardım; tamam seveni vardır 1-2 DLC'yi böyle tek bir mekanda/sahnede zamana karşı yarıştığımız şekil challenge olayı için çıkartırdım, da ama diğer 3-5 DLC yapımına ayıracağım zamanı tamamen ana konuya eklenecek/ilerletecek Singleplayer amaçlı DLC'ler için harcardım yani daha bir hoş olurdu. Hep derim SotTR DLC'leri açısından ve diğer tüm oyun dünyası için hedef aldığım en güzel örnek The Witcher III'ün Singleplayer görevli "Hearts of Stone" ile "Blood and Wine" DLC'leridir, Witcher 3'deki bu DLC olayını keşke her oyuna uygulasalar derim eminim SotTR için de yakışırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 21 Temmuz 2019; 10:16:53 >

• geçen Shadow Of The Tomb Raider THE PATH HOME CPY indirip oyunu kurdum, v237 türkçe yamayı kurdum yama çalışmadı yamanın güncel hali varsa paylaşırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuhsaydam

geçen Shadow Of The Tomb Raider THE PATH HOME CPY indirip oyunu kurdum, v237 türkçe yamayı kurdum yama çalışmadı yamanın güncel hali varsa paylaşırmısın
    https://www.seckin.co/shadow-of-the-tomb-raider-turkce-ceviri-yamasi/ Yamanın ana sitesi burası hocam indirdiğiniz sürüme uygun versiyon mevcut gözüküyor oradan indirip deneyin bir
  • alptunga22 kullanıcısına yanıt
    dostum indirip yamanı kurdum olmadı, ben daha önce türkçe yama oynayıp bitirdim oyunu ama şimdiki sürümde olmadı yaman oyunun yeni sürümü bu THE PATH HOME CPY CODEX bendeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuhsaydam

dostum indirip yamanı kurdum olmadı, ben daha önce türkçe yama oynayıp bitirdim oyunu ama şimdiki sürümde olmadı yaman oyunun yeni sürümü bu THE PATH HOME CPY CODEX bendeki
    Bendeki de Aynı sürüm hocam 260 Sürümünü indirip kurdum gayet güzel çalıştı bu sürümü denediniz mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.