Şimdi Ara

Shadow Warrior 2 (2016) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koruma sistemi, sistem özellikleri, optimizasyon, kalitesi derken tam bir oyuncu dostu olmuş. Yapımcıya helal olsun. Uygun fiyatı ile orjinal alırım, tabiiki indirim dönemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada firmanın diğer oyunu Hard Reset Extended edition steam de 3.5 tl :)
  • Oyunun puanları efsane gidiyor, ilk mesajı biraz yeniledim haberiniz olsun.
  • Bu firma pcye özel içerikli hard reseti sunarak gönlümü fethetmişti . Zaten bir bu ekibi birde bulletstormu yapan ekipi bethesdanın sahiplenmesi lazım . Geleceği çok parlak firmalar
  • Oyun mükemmel.Korsanını oynadım ve direk orjinalini alacağım.Fazla oynamak istemiyorum.Muhakkak alın oynayın oynatın.
  • Shadow Warrior 2 için ücretsiz co-op skin DLC ;

Alienware Co-op Ninja skin DLC - steam://install/522332

Quakecon DLC - steam://install/508970

PAX West DLC - steam://install/522330

steam://... kodlarını(Win+R) her bir DLC için ayrı olacak şekilde çalıştır komutuna yazdığınızda eğer steam üzerinde Shadow Warrior 2 ye sahipseniz DLC olarak oyununuza eklenecektir.

Not:Kodlar sınırlı sayıda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 16 Ekim 2016; 16:09:09 >
  • Takipteyim videolar cok hoş

• Güncelleme öncesi 60 fps akan oyun,güncellemesi sonrası fps drop delisi oldu 35 40 fpsleri görüyorum.. Bu pc oyunculuğu nereye gidiyor anlayamıyorum;hep bir sorunla boğuşuyoruz..
  • Oyunu malum yollardan edinip denedim ve gayet güzel olmuş.Gtx960'la ultra ayarlarda 1080p'de 45-60 arası fps alıyorum.Optimizasyon konusunda güzel olmuş diyebilirim ayrıca güzel müzikleri ve komik diyalogları var.Oynanış ise mükemmel olmuş.... Orjinal alınmayı hak eden bir yapım kesinlikle.
  • minimum sistem gereksinimleri ne acaba
    benim emektar çaılıştırır mı ki
  • Gayet güzel oyun. Atmosfer de güzel. Ayrıca çok eğlenceli

• oyunu bitirdim tam stres atmalık bir oyun olmuş
  • 1'in yeniden yapılmışını GOG'da gördüm, bu oyunu nasıl daha önce görmemişim dedim. 2'nin çıktığını görünce ilgim daha da arttı. Ancak oynanışı falan görünce geyiktir gibi düşündüm. Fakat sonra inceleme puanlarını gördüm, ilgim ve şaşkınlığım daha da arttı

2'yi korsan olarak indirdim ama indirim vs. gibi bir zamanda kütüphaneme katmak isterim. Sanıyorum GOG'dan birinci oyunu da alacağım.

Hard Reset de ilgimi çekti ama indirim bitmiş, bi dahaki sefere artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 19 Ekim 2016; 10:25:44 >
  • He software ekibi oyun için Türkçe yama çalışmasına başladığını facebook sayfası üzerinden duyurdu

• İndirim zamanı kesinlikle orjinal olarak alın oynayın.Böyle oyunlara destekte bulununki emek yerini bulsun.
  • Shadow Warrior 2 Türkçeleştirme Projesi Ön Tanıtım Fragmanı
  • beyler oyunu 2 saat oynadim bir yere geldim takildim kaldim görev; find the ingredients for kamiko s cure and bring them to smith , diyor lakin bulamadimda smith e de gidemiyorum yardim bekliyorum
  • İlkini severek oynayıp bitirmiştim bitmek bilmeyen düşmanlarla
    İkincisini de satın aldım. Sürekli başındaydım. Oyun cok iyi olmuş, optimizasyon yağ gibi akıyor, oynanabilirlik harika, silah çeşitleri güzel, silaha element ekleyip gücünü yükseltme harika kesme, biçme vs oralara girmeyeceğim cok eğlenceli ve zevkli bir oyun olmus diyaloglarda cabası. Bu tarz yapımlara ihtiyaç var aslında tadı tuzu shadow warrior serisi. Hikaye biraz kısa olmus umarım hikayeyi en azından DLC ile genişletir diye düşünüyorum bunun yanı sıra multiplayer özelliğinide beğendim. Multi de en azından chat koysalarmış. Neyse oyunu alın oynayın seveceksiniz ve bir daha seveceksiniz. Oyunu normal bitirmiştim şimdi ise bir yüksek modda bitireceğim sanırım türkceside geliyormuş keyifli bir oyun teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 24 Ekim 2016; 6:20:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Bu arada firmanın diğer oyunu Hard Reset Extended edition steam de 3.5 tl :)

sagol hocam ikisinide kurdum sistemime grafikler sahane ultrada anti alisin acik tam 2016 oyunlari
  • Shadow Warrior 2 için Türkçe Yama çalışması %55 olarak güncellenmiş.
    he-software.blogspot.com.tr
    Proje Safhaları
    https://he-software.blogspot.com.tr/p/proje-safhalar.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.