Şu anda oyunu tüm arayüz çevirileri yapıldı ve bölümler çevriliyor. Shadow Warrior 2'ye kıyasla daha kısa bir çeviri süreci var önümüzde. Süre vermek istemiyoruz her ihtimale karşı ama daha kısa bir sürede çalışmanın tamamlanacağı kanaatindeyiz. |
Shadow Warrior 3 Türkçeleştirme Projesi (Çıktı) [HE Software] (2. sayfa)
-
-
Çeviri yüzdesi güncellendi.
Safhalar (Genel İlerleme: %10)
- Dosya Erişimi: Tamamlandı. %100
- Çeviri İşlemi: Çevriliyor... %15
- Ana menü ve oyun içi arayüz: %100
- Çevrilen bölümler: 2/12
- Diğer: %10
- Güncellemelere Uyarlama: %0
- Test ve Kalite Kontrol: %0
- Yayınlama: Yayınlanmadı.
-
Kronik olarak kasti çevirileri geciktirenler dışında asla Çevirmenlere baskı yapmam, sevmem de hocam. Hele ki sizin gibi gönüllülük esasına dayalı çalışmalar yapanlara. Şuan için oyunu alıp almama arasındayım, tek derdim o. Kolaylıklar diliyorum.
-
Çeviri yüzdesi güncellendi.
Safhalar (Genel İlerleme: %20)
- Dosya Erişimi: Tamamlandı. %100
- Çeviri İşlemi: Çevriliyor... %30
- Çevrilen bölümler: 3/12
- Diğer: %100
- Güncellemelere Uyarlama: %0
- Test ve Kalite Kontrol: %0
- Yayınlama: Yayınlanmadı.
-
Sona yaklaşmaktayız
Safhalar (Genel İlerleme: %40)
1 .Dosya Erişimi: Tamamlandı. %100
2. Çeviri İşlemi: Çevriliyor... %65
- Çevrilen bölümler: 6/12
3. Güncellemelere Uyarlama: %0
4. Test ve Kalite Kontrol: %0
5. Yayınlama: Yayınlanmadı.
-
%80 haberi geliyormuş Öyle köşede bekliyor oyun ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 16 Mart 2022; 21:54:48 > -
Yayın öncesi son ilerleme güncellemesi paylaşımıdır. Bundan sonraki birkaç gün içerisinde aksilik olmadığı müddetçe yayınlamayı planlıyoruz. Beklemede kalınız.
Safhalar (Genel İlerleme: %80)
1. Dosya Erişimi: Tamamlandı. %100
2. Çeviri İşlemi: Çevriliyor... %95
- Çevrilen bölümler: 11/12
3. Güncellemelere Uyarlama: %0
4. Test ve Kalite Kontrol: %0
5. Yayınlama: Yayınlanmadı.
-
içime doğmuş baksana ben bi gidip loto falan oynayayım
-
-
Yama tamamlandı ve yayınlandı.10 lira gibi bir rakam belirlendi.
Daha fazla detay için;
he-software.blogspot.comShadow Warrior 3 Türkçe Yamahttps://he-software.blogspot.com/p/shadow-warrior-3-turkce-yama.html -
Shadow Warrior 3 Türkçe Yama yayınlandı. Bu çalışma VIP olarak yayınlandığı için içeriği 10 TL gibi makul bir fiyata satın almanız gerekecektir. Bu desteğiniz sayesinde daha yeni içerikleri sizlere ulaştırmamızın önü açılacak ve çevirmenlerimize de destek sağlamış olacağınızı bilmenizi isteriz. Ayrıntılar için aşağıdaki linke göz atabilirsiniz.
HE Software
he-software.blogspot.comShadow Warrior 3 Türkçe Yamahttps://he-software.blogspot.com/p/shadow-warrior-3-turkce-yama.html
-
@R-10 @HE Software yama yapamadım sorunum aşağıda oyun kürekli sürüm bu arada
-
Oyununuzu silip tekrar yükleyin ve ardından kurulum yapmayı deneyin lütfen. Eğer sorun yaşamaya devam ederseniz konuyla yakından ilgilenelim.
Yanıtınızı bekliyoruz.
-
Öncelikle daha önceden gog version v1.01 yüklüydü yama kurulmuyordu şuanda steam versiyon 1.02 en güncel halini yükledim yine kurulmuyor oyunlarım orjinal değil ondanmı acaba.
-
Tekrardan merhabalar.Yaşadığınız sorunun sebebi yamanın klasördeki dosya bütünlüğünü doğrulayamamasından kaynaklanmaktadır. Dilerseniz buradan ya da HE Software Facebook sayfamız üzerinden özel mesaj yoluyla bizimle iletişime geçin ve size daha fazla yardımcı olalım.
-
Hocam gamepass'e gelen definitive edition ile uyumlu hale getirecek misiniz? Çok makbule geçer.
-
Arkadaşlar yamayı satın aldım ve game pass üzerinden oyunu bitirdim. Gayet iyi bir yama olmuş. 10 TL de para değil. Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalemistik -- 28 Şubat 2023; 17:51:2 > -
Yama almak için program üzerinden üye olmak istediğimde aşağıdaki gibi bir hata veriyor. @HE Software
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X