Şimdi Ara

Shaiya Online(aeriagames) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
0
Favori
120.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayılır ole sıkmıyor full grind oyun olmadıgından gidip goreve gore mob kestiginden biraz yolda zaman kaybediyorsun.Oyunda yukaerda acıklanan benimde ekleme yaptıgım modlar var easy, normal, hard, ultimate diye bunlara gore xp kazanma ve ona gorede statlar degisiyor.Suanda CBde pek lvl atlamayı dusunme charları tanımayı skilleri ogrenmeyi denersen daha iyi olur cunku her oyunda charlar OB ye gecerken siliniyor...
  • bende oynarım diye düşünüyorum ama bu oyun baya zorlar bizi daha cbde bide bu oyunu birisi indirsin tek bişi sorucam eğer indiren varsa oyunda durmadan görevler çıkıyomu yoksa adam gibi kasıp sonra pvpmize bakabiliyomuyuz eğer görevler çoksa Bileyim Oynamam yani :D
  • tmam bakarım bi oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: bornavilivarol

bende oynarım diye düşünüyorum ama bu oyun baya zorlar bizi daha cbde bide bu oyunu birisi indirsin tek bişi sorucam eğer indiren varsa oyunda durmadan görevler çıkıyomu yoksa adam gibi kasıp sonra pvpmize bakabiliyomuyuz eğer görevler çoksa Bileyim Oynamam yani :D

İstersen gorev yap kas nimetlerinden yararlan(xp,gold,item) ister git grind yap sıkıntıdan öl.Okudum senin PW de zaten gorev istemiyorsan bence hic deneme bile cunku her lvlda en az 4-5 tane nokta cıkıyor sehirden sehire dolastırıyor.İlerki lvllarda daha fazla bile cıkar ben 2 sehirin(bazı classlar baska townda baslıyor) birden yapıyorumki hem para hem xp alıyorum.HEr lvlda pvp var lvl aralıklarına gore zaten 1-15 ,18-27 filan gibi biseydi.Yaptıgın builde baglı olarak ustunluk saglıyabiliyorsun bi suru skill cıkıo sadece upgradeleri baya bi lvl sonra ama neredeyse her lvlda 1 skill cıkıyor.36 cesit skill 4 categoriye ayrılmıs sekilde verdigim linklerden guidelere bakarsan daha cok bilgi edinirsin.Ama sadece ben gider yaratık keserim diyorsan senin bilicegin is sıkılmassan yapamıcagın sey yok.Ama ben sunu anlamayıorum questsiz oyunlarda sıkılıyorsunuz hep aynı yaratıgı saatlerce kesmek zorunda kalıyorsunuz.Questli oyun oluncada quest yapmaktan skılıyorsunuz.Neyse zevkinize hangi still uygunsa ole oynayın ama bu oyun quest uzerine bi oyundur girmeden bunu bilin yeter...

• ya 4 5 fark etmez kolay olsun braz anlaşılır olsun 100 tane görev versin ama anlamıyoz bişi dediğinden neyden çıktığını bile sölemiyo allan gevurları yapmış işte. Pwden bahsediyom eğer görevler aynı pwdeki gibi neyden çıktığını quest itemlerinin söylemiyosa ozaman İptal işte :D
  • Soyluyor.Neyden dustugunu fakat nerde oldugunu solemediginden biraz zorlanabilirsin.Ama hepsinin hangi cesit mobdan dustugunu kactane istedigini hem ufak bi bolumde hemde full text halinde acıklıyor questlerde zorlanmassın yani PW de genelde neyden dustugunu soylemiyor fakat nerelerde bulundugunu bolge olarak yazıyor random olmayan itemler dısında.4-5 tane lvl bası sen yapmayıp biriktirirsen 100tanede olur o ev butun harita sarı nokta olurCunku lvli gecen questler silinmiyor...
  • üye olurken hep bu hatayı werio
    The password should contain at least 1 uppercase character.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nanoman

üye olurken hep bu hatayı werio

sifrenin basina _ veya sonuna veya ortasina koy harf rakam ve _ bu olsun pw de
  • quote:

Orjinalden alıntı: nanoman

üye olurken hep bu hatayı werio

Bir tane BUYUK HARF olmak zorunda diyor.MEsela " Nanoman1 " gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 1 Aralık 2007; 13:36:22 >
  • ben şu singup now a tıklayıp 3 soruyoada yes diye cevap verip sumbit diyorum olmuyo ??

Eror alredy is account fln filan diyo
  • Daha onceden yapmısın o acc ınla cunku... Bekliceksin.
  • Legend of Ares mi Bu mu
  • konun başlıgında ne oldugu yazıyor.

oyuna dun basladım guestlerıyle effectlerıyle cok gusel gereksınımlerı az olmasına rağmen.pvp olayıda var 3 farklı pvp alanı var buda sıkılmayı önleyen en önemli faktör benim için . bakalım uzun zamandır ılk defa bı oyun cok ıcıme sındı inş. öyle kalır.. sıkıldım artık oyun degıstırmekden aradıgımı bulamadıgım ıcın :)
  • Benim istediğim cabal gibi karakterlere sahip ko gibi pvp si olan bir oyun acaba bu o mu ?
  • üye olumunu resimli bir sekilde gosterirmisiniz
  • hotmail adresini kabul etmiyor galba
  • Kabl ediyor.ama şifrede hata veriodr senn büyük ihtimal.hunterx açıklamış 2 3 satır üstte.
  • hotmail adresi kabul etmiyor ya kafayi yiycem

The e-mail address iskoooooooooo@hotmail.com is already taken.
    You must agree to the Terms of Service to create an account.

yukarda boyle bir yazi yaziyor
  • zaten o hotmaile bir şifre alınmış g mail kullan en güzeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskender000

hotmail adresi kabul etmiyor ya kafayi yiycem

The e-mail address iskoooooooooo@hotmail.com is already taken.
    You must agree to the Terms of Service to create an account.

yukarda boyle bir yazi yaziyor

Sen o maille anasiteye bi sekilde kayıt olmusun sitenin bir suru oyunu var onları denemissin hearlde LC filan oynamısındır.O acc ını hatıla ve onla giris yap ondan sonra shaiya icn sign up now a tıkla ve 3 soruyada yes cevabını verip yoılla ce bekle.GEldiginde indirir ve oynarsın...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.