Şimdi Ara

Shakhtar -Fenerbahçe maçı 2.28 TL YASAL!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yenififaci

quote:

Orijinalden alıntı: Césc

Sopcast acestream bedava.

hocam bunlarda delay var mı?

DELAYİN ALLAHI VAR NBA İZLERKEN SORUN OLMUYOR AMA FUTBOL MAÇLARINDA DIŞARDAN BAĞIRAN BİRİ MUTLAKA ÇIKIYOR.
    ya kulaklık falan takacan izolasyonu sağlam yapacan internette gezinmeyecen -çünkü 1dk 2dk geriden izliyor olacaksın, ya da online streamlere bakacan 360p yarı çamur gibi olur ama canlı izlersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce spikeri duymadan izlemem. Onun icin next station Kasımpaşa kahvesi

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Orijinalden alıntı: yenififaci

quote:

Orijinalden alıntı: Césc

Sopcast acestream bedava.

hocam bunlarda delay var mı?

DELAYİN ALLAHI VAR NBA İZLERKEN SORUN OLMUYOR AMA FUTBOL MAÇLARINDA DIŞARDAN BAĞIRAN BİRİ MUTLAKA ÇIKIYOR.
    ya kulaklık falan takacan izolasyonu sağlam yapacan internette gezinmeyecen -çünkü 1dk 2dk geriden izliyor olacaksın, ya da online streamlere bakacan 360p yarı çamur gibi olur ama canlı izlersin.

O zaman iş sıkıntı geçen maçta dubstep eşliginde maç izledim. Adam bulursam bare bir cafede dev ekran felan izliyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

quote:

Orijinalden alıntı: emreyyyyy

quote:

Orijinalden alıntı: by_heat

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

Galatasarayli olmasaydin alacaktim

Alma hocam ver 30 TL

Hocam abartmıyorum tv'deki full HD kaliteden daha iyisini ücretsiz ukrayna kanalından acestream ile izliyorum. Büyük ihtimal bu sene BEIN SPORT sayesinde tüm lig maçlarını bu kalitede izleyeceğim. Herkesede tavsiye ederim ace stream nedir falan araştırabilirsiniz. Mantığı torrent gibi, ne kadar çok kişi download upload ederse kalite o kadar artıyor :)

Acestream linkini nereden buluyoruz hocam.Bayağı aradım bulamadım.Arkadaşın birisinden aldım google'da arattım linki pastebin yada 4chan da paylaşılmış sadece.Var mı bu işin kolayı

Ace streamin kendi sitesinden son sürümü indirebilirsiniz. Siteye girmiyorsa DNS değiştirin. Zaten DNS degidtirmeden yayinda gelmiyor :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_heat

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

Galatasarayli olmasaydin alacaktim

Alma hocam ver 30 TL

Hocam abartmıyorum tv'deki full HD kaliteden daha iyisini ücretsiz ukrayna kanalından acestream ile izliyorum. Büyük ihtimal bu sene BEIN SPORT sayesinde tüm lig maçlarını bu kalitede izleyeceğim. Herkesede tavsiye ederim ace stream nedir falan araştırabilirsiniz. Mantığı torrent gibi, ne kadar çok kişi download upload ederse kalite o kadar artıyor :)

Acestream linkini nereden buluyoruz hocam.Bayağı aradım bulamadım.Arkadaşın birisinden aldım google'da arattım linki pastebin yada 4chan da paylaşılmış sadece.Var mı bu işin kolayı

Ace streamin kendi sitesinden son sürümü indirebilirsiniz. Siteye girmiyorsa DNS değiştirin. Zaten DNS degidtirmeden yayinda gelmiyor :)

maç linki hocam sitede veriyorlar mı

• Sopcast üzerinden rahatça izlenir de Rus spiker ölü gibi anlatıyor.Maçın havasına giremiyorsun.
  • siteye üye olup ace stream sopcast falan uğraşmadan izlemek isteyenler bir tane sanal numara bulup üye olsunlar ben oldum maç saati vpn ile giriş yapıp izleyeceğim fiyatıda çok makul 2.5 lira verip HD olarak rahat rahat izleyin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.