Şimdi Ara

Shaman king hakkında bilgi almak istiom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kan ve küfür yok ve hala jetixde oynayıp duruyor.(yeni anime bulamadılar)
  • Ah Kendimi Yoh Sanıp Kılıç Salladığım Günleri Hatırladım ve Kırdığım Vazoyu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkerem

quote:

Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \

İndirip izleyince güzel oluyor. Ren'in ettiği küfürler,kan çok hoş. Fakat Jetix'in yaptığı sansürler de hiç kan yok hiç küfür yok.. Bari dövüşleride kaldırsınlar. Ruh falan psikolojiyi bozar. Onuda kaldırın... Ne kaldı geriye. Bence Shaman King sansürsüz harikaydı...

ren kim be,ren diye biri yok ki yada sen rioya ren diyorsun

orjinal isimleri onlar.
    rio->ryu
    zeke->hao
    morti->manta
    joko->chocolove
    corey(horohoro'nun ruhu)->kororo

vs vs.
    lütfen yeterince bilgi sahibi olmadan konuşmayalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: lucario

Ah Kendimi Yoh Sanıp Kılıç Salladığım Günleri Hatırladım ve Kırdığım Vazoyu....

• Marco hakkında bir kart yapmaya çalıştım fakat bana onun havalı sözleri gerekiyor.Aklında kalan varmı hiç ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Ako

animeye giriomu
    benim bildiim giriyor

ama biraz çocukca bir dizi

son bölümü

zeek in yenildii bölümmü?

shaman king severler

digiturk 62 nolu kanalda (yani jetix)18.30-19.00 arası shaman king i veriyor

hemde dili türkçe

ya dizinin devamı varmı sonundaa tekrar turnuvaa başlıyor youtuba baktımda var gibime geldi
  • nedendir bilmiyorum bleach e çok benziyor ve kendini paso tekrar eden diziler arasında.
  • Öyle diyorsunuz da jetix'de kan, küfür vb. olmaması normaldir çünkü daha çok çocuk kanalı ve çocuklar küçük yaşta kanlı, küfürlü şeyler izleyince sonuçları günümüzde açıkça görülüyor.Bana kalırsa çok güzel bir anime her bölümünü 2-3 defa izlemişimdirTabii Basilisk gibi animelerin yanında kan vs. effectleri sönük kalsa da konu ve izlenebilirliği ile en az onlar kadar sürükleyici bir aniem ve hala izliyorum.

@GhostRiderfb
    Sonunda tekrar kader yıldızı tekrardan yola çıkıyor ama devamı gelmedi ayrıca ard arda 2 bölüm gösterirken artık tek bölüme indirmişler.Devamı gelmesini istiyorum.

• animenin ne olduğunu doğru düzgün öğrendiğimde izlediğim ilk animeydi bayağı bi zaman amidamaru kılıca gir demişliğim olmuştur. çok sarmıştı 4 5 kere baştan sona izlemişimdir jetix sayesinde. ama ucunu açık bıraktılar herkes shaman king 2 gelcekmi falan diyordu tabi kaldı öyle. biraz çocukçaydı evet ama gerçekten güzeldi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.