Şimdi Ara

SHaMaN Resto TaLenT (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dışarda lazım olur. Raidden hiçmi çıkılmıyor ? Bitmiyormu o raid hiç ? Hiçmi BG yapılmıyor ? Decurseyi isteyen alır isteyen almaz millete kalmış birşey. Raid içinde eşşek yüküyle Decurse yapan adam var sanamı kaldı koca raidin Decurse yapılması ? Neresi saçma arkadaşım bana bunu söylermisin ? Madem Decurse yapacak adam yok gider silersin Ghost Wolf'u verirsin Cleanse Sprite çokmu zor birşey ? Direk incelemeden yorum yapıyorsun ufacık bir yanlışta (sana göre bana göre değil). Nesi eksik Allah aşkına ? ES var MTT var imp. WS var. Ench. den gelen imp. Shield var, % Int var, ne istiyorsun başka ?
  • uzun uzun anlatacak vaktim de yok sabrım da yok.

http://www.wowhead.com/?talent=hZ0xxIZxzezqgoxkrIRt

bak da gör ne eksik ne fazla. decurse yapmayan adamı ben değil raidden guildden atarım. herkes senin gibi düşünürse işimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güntülü -- 2 Şubat 2009; 14:16:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darksars

Hocam spam ch .Tank 3 pala tank healerlari 1 shaman 1 druid 1 pride raid fixer olarak katiliyor. Bu arada shamanşn isi chain heal .

Tamam da raid boyunca chain heal spam etsen bile o dediğin HPS bana çok uçuk bir rakam geliyor. Ben de yeri geldi mi chain heal spamlıyorum ama asla o dediğin HPS'in yanından geçemiyorum.

Bu arada raid bufflarla totemlerle 2400+ bonus heal ve %27-28 crit şansım oluyor. Ama yine de senin dediğin HPS'i yapamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.